Şimdi Ara

VESTEL KM 9711 KURUTMA MAKİNESİ (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
465
Cevap
10
Favori
63.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: biyikliadam

Full dolu kurutmadan tek yikama ile çikan toz katmani :

İnanilacak gibi değil.
    Merhaba. O gördüğünüzün tamamı toz değil. Toz, çok az miktarda. Hemen hemen tamamı, kuruttuğunuz çamaşırların dokusu.
    Bi süre sonra farkedeceksiniz zaten çamaşırlarınızın inceldiğini. Zaten daha ilerki bi zamanda da yırtılmalar başlayacak.
    Bn 4 yıldır kullanıyorum. İç çamaşırlarımın büyük çoğunluğu inceldi ve en sonunda da yırtıldı.
    Çoraplar de inceliyor.
    Boxerların lastikleri gevşiyor.

Çok hassas ve pahalı giysilerinizi atmayın kurutma makinesine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• emrahsnr kullanıcısına yanıt
    Aa öylemi :( kötü bir durummus ozaman. Hanimla kurutmaya atilmayacaklar listesi yapalim ozaman :) bilgilendirmeniz için teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • biyikliadam kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.
  • Serkan.Unal kullanıcısına yanıt
    Gule gule kullanin.

• Arkadaşlar merhaba 49.5 cm çamaşır makinesi üzerine 56.3 cm kurutma makinesi koyulur mu ?
    Çamaşır makinem Siemens kurutma makinesi Vestel yarın servis gelecek ?

Bilgisi olan varsa cevap yazabilirse çok memnun olurum şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrahsnr

Merhaba. O gördüğünüzün tamamı toz değil. Toz, çok az miktarda. Hemen hemen tamamı, kuruttuğunuz çamaşırların dokusu.
    Bi süre sonra farkedeceksiniz zaten çamaşırlarınızın inceldiğini. Zaten daha ilerki bi zamanda da yırtılmalar başlayacak.
    Bn 4 yıldır kullanıyorum. İç çamaşırlarımın büyük çoğunluğu inceldi ve en sonunda da yırtıldı.
    Çoraplar de inceliyor.
    Boxerların lastikleri gevşiyor.

Çok hassas ve pahalı giysilerinizi atmayın kurutma makinesine.

Alıntıları Göster
    Biz millet olarak, kıyafetlerdeki etiketleri okumasını da bilmiyoruz zaten. :-)

Hatta çoğumuz (ben dahil) kıyafeti alınca keseriz o etiketleri. Ben huylandığım için sevmiyorum ve daha hiç giymeden keserim.

Ama bu etiketlerde çok şey anlatılır. Örneğin sadece kuru temizleme yapılır yazar. Ama biz o kıyafeti çamaşır makinesinde yıkar, sonra da kurutma makinesine atarız. 2 yıkamada kıyafet kötü olunca da, üretici firmayı suçlar, çok kalitesiz mal üretmiş deriz. :-)

Aynı şekilde bu etiketlerde tamburlu kurutma yapılmaz işareti de olur, bazı kıyafetlerde. İşte o kıyafetleri kurutmaya atmamak lazım. İşaretin ne olduğunu google dan aratıp görebilirsiniz.

Merhaba;
    çamaşır makinası ağır bir makina. kurutma makinası daha hafif. bence sakınca yok.
  • mercedesv8 M kullanıcısına yanıt
    Ben ağırlıktan değil de derinliğin az olması üzerine makinanın oturmaması gibi bir sorun çıkarırmı diye düşündüm

yeriniz müsaitse sorun çıkarmaz..
  • Servis gelmiş yanında aparat yokmuş öyle aparatsız bırakmış diğer makinenin üzerine yarın getireceklermiş aparatı çalıştırsanız da sorun olmaz demişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serkan.Unal -- 13 Şubat 2020; 11:18:53 >
  • Birde aparat ücretli falan dediler telefonda bana bende genel merkezle görüştüğümü kurulum ve aparatın ücretsiz olduğunu söylediler hatta şirket ile yazışmam mevcut isterseniz gönderebilirim dedim tamam dediler

• bende dün aldım bugun kurdular makina üzerine kurdurmadım çiviliyolar makinayı deldirmeye gerek yok çivilemeden yapamayız dediler. şuan kurutma açtım bakalım 208 dakka yazıyo ama 60 dakka sürüyo demiş bir arkadaş inşallah öyledir çünkü 3-4 saat kurutma olddukça fazla :) 2600tlye aldım bu arada.
  • HATUKAY kullanıcısına yanıt
    Gule gule kullanin. Bayiden mi netten mi aldiniz?

• uykr kullanıcısına yanıt
    Bu arada aylardir kullaniyoruz, en uzun kurutmamiz 80 dk falan surdu. Genelde 1 saat civari bitiyor. Tabi bu sizin camasir makinenize, camasir tipine, camasir miktarina da bagli. Sonucta sensor var. Kuruyunca bitiriyor programi.

Nasıl yani mesala nevresimlerde mi 80 dk sürüyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    sağol bayiden aldım. 3200 fiyat vardı bide yeni açmışlar avm içinde 2600e indirdi aldım. 208 dakka yazan dolap kuruluğu programi 1.5 saat sürdü. güzel şahane kuruttu
  • HATUKAY kullanıcısına yanıt
    güle güle kullanın;
    mantıklı seçim
  • meddah58 kullanıcısına yanıt
    Ne vardi hatirlamiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: deepkurt

Biz millet olarak, kıyafetlerdeki etiketleri okumasını da bilmiyoruz zaten. :-)

Hatta çoğumuz (ben dahil) kıyafeti alınca keseriz o etiketleri. Ben huylandığım için sevmiyorum ve daha hiç giymeden keserim.

Ama bu etiketlerde çok şey anlatılır. Örneğin sadece kuru temizleme yapılır yazar. Ama biz o kıyafeti çamaşır makinesinde yıkar, sonra da kurutma makinesine atarız. 2 yıkamada kıyafet kötü olunca da, üretici firmayı suçlar, çok kalitesiz mal üretmiş deriz. :-)

Aynı şekilde bu etiketlerde tamburlu kurutma yapılmaz işareti de olur, bazı kıyafetlerde. İşte o kıyafetleri kurutmaya atmamak lazım. İşaretin ne olduğunu google dan aratıp görebilirsiniz.

Alıntıları Göster
    O işaretlerin hepsini okurum.

Ama o işaretleri baz alırsak 100 giysinin 99 unu kurutma makinesine atmamak lazım.
    Aldığım hiçbir boxerda, hiçbir atlette, kurutma makinesinde kurutulabilir işareti yazmıyor. Hatta çıkın bakın, hepsi sözleşmiş gibi tamburlu kurutma yapılmaz yazıyor.
    Benim mesajımda ne tekstil firmalarını ne de beyaz eşya üreticilerini suçlayan bir ifade var. O yüzden neden alıntıladığınızı anlayamadım.
    Kaldı ki, kurutma makinesinde kurutulabilir işareti olan giysiyi de atsanız makineye, bir süre sonra o da incelmeye başlayacak ve yırtılıp gidecek. Çünkü makinenin çalışmq mantığı bu. Her sürtünmede o filtrelerin içi, çamaşırın dokusunu da topluyor. Yıprqnma kaçınılmaz. Benim mesajımda kastettiğim budur.

• Yiprandiginda icimizi parcalayacak kiyafetlerimizi kurutmaya atmayalim arkadaslar.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.