Şimdi Ara

Vestel mi Sony mi arkadaşlar yardımınızı bekliorm?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
3.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vestel lcd'im vardı 3,5 senede hurdaya çıktı
  • quote:

Orjinalden alıntı: gekren

benim kullanım amacım daha çok sd yayınlar ve film vs.oyun şu an için düşünmüyorum.ayrıca hd uydu alıcısı mevcut elimde :D daha doğrusu hediye geldi.ancak zaten hd yayın yapan digiturkun belli başlı kanalları hariç yok.kısaca salonda bulunacak ve tv yayınları ile dvd film izlenecek.ayrıca düşüncemde ses sistemide var.takıntım olduğu için oda aynı marka olsun istiyorum :D

edit:46v4000 bunun tepki süresi 8 ms.çok fazla değilmi?

siz plazma almalisiniz hocam ben simdiden uyarayim sonra digiturk sd kanallar niye boyle gosteriyor demeyin

tepki sureleri sallamadir 8 ms altinda panel yok piyasamizda (pioneer 46`` lcd - 4 ms haric oda 5 bin lira civarinda)

hd ready plazma ilk hedefiniz olmali... panasonic 42px80 (parelel ithalat 1800 tekofaks 2100) pioneer 4280xa-428xd (2500-2700) pioneer 5080xa (4200-- gerci bir ara 3600 kampanyasi vardiya )
    bunun disinda panasonic 46pz80 full hd kampanyasi var (parelel ithalat 2800 tekofaks 3200 ) ama hd modeller oncelik olmali o yayinlar icin.

• söylemek istediğim suydu arkadaslar bu 2 tv ninde fiyatları hemen hemen aynı özelliklerine bakarak sunu alırsan yararına olur onu demek istemiştim
  • tek bir şey diyecem sony yaptığı ürünlerin kataloğuna yada misyonuna yazdığı bir kelime var çok hoşuma gider."yapılan bu ürün en uzun ömürlü olması için en kaliteli malzemelerle üretilmiştir" teknolojisi ayrı konu.bu herşeyi açıklıyor.
  • beni şu anda tercihim lcd den yana.verdiklerime uyacak bir lcd varsa tabi sony tercih ederim.
  • Ben digiturk icin kimseye lcd onerip basini yakmam hocam I am sorry full hd plazma lafi etmeye dahi korkuyorum digiturk sagolsun...
  • o derece kötü diyorsun yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

Vestel ve sony markalarını yanyana koymak bile haksızlık olur.

Kesinlikle ::::
  • quote:

Orjinalden alıntı: GOGOMEZ

quote:

Vestel için çok büyük haksızlık olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: calculus

quote:

Orjinalden alıntı: GOGOMEZ

quote:

Vestel için çok büyük haksızlık olur.

Doğru Söze Ne Hacet

• quote:

Orjinalden alıntı: 911GT3

tepki sureleri sallamadir 8 ms altinda panel yok piyasamizda (pioneer 46`` lcd - 4 ms haric oda 5 bin lira civarinda)

Nedemek 8ms altinda "LCD" panel yok piyasada Pio LCD den baska? Bizi biraz daha aydinlatirmisiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: gekren

o derece kötü diyorsun yani

LCD ler abartildigi kadar digiturk te kotu degil! Evet evde kullandiginiz crt tv niz kadar da iyi degil ama kotude degil! Zaten Full HD LCD aldiginizda HD izlemekten baska bisey sizi kesmeyecek.
  • eğer canlı ve parlak bir görüntü seyretmek istiyorsan vestel pixellence al derim sony onun yanında biraz mat kalıyor ancak eğer çözünürlüğü yüksek bir yayın istiyorsan yani insanların suratlarında ki benleri çizgileri lekeleri görmeyi arzuluyorsan da sony al derim sony de dizlerde ki insanların suratındaki herşeyi görebilirsin ama vestelde suratlar biraz yapmacık geldi bana yani vestelde çözünürlük biraz düşük fakat parlak ve canlı bir görüntü var ama sony biraz mat fakat insan suratındaki herşeyi görmek var tercih senin.
  • Adam almış, TV'yi eskitmiştir bile muhtemelen ama Vestel vs. Sony kıyaslamasını okumak iyi oldu
  • vestelle sonyi kıyaslamak murat 131 ile mercedesi kıyaslamak gibi. Kendimde sony 102 ekran led tv aldım inanılmaz bi ürün. Kesinlikle sony almalısın:
  • Konu neredeyse 3 yıllık. Arkadaş TVsini alıp eskitmiştir bile.
    Ama doğru olan, Sony ile Vestel karşılaştırılamaz bile.
  • Vestel mi Sony mi arkadaşlar yardımınızı bekliorm??

yahu bu soru Ardamı Messimi gibi olmuş
  • tamam sony köklü firma belki lcd de daha iyi olabilir ama vestele haksızlık edilmiyormu kaç kişinin evinde vestel yada sony var. görende forumdaki bazı arkadaşların vestelle kanlı bıçaklı olduğunu sanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

Vestel mi Sony mi arkadaşlar yardımınızı bekliorm??

yahu bu soru Ardamı Messimi gibi olmuş

eger çözünürlüğü yüksek yayın istiyorsan sony al ,

şaka bi yana eski bir vestel lcdtv çalışanıyım.
    bu arada LG ve samnsung inanılmaz kar marjlarıyla çalışıyorlar, bilginiz ola

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.