Şimdi Ara

Vestel mobil telefon ithalatına karşı korunma önlemi talep etti (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
999
Cevap
12
Favori
44.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne samsunga 800 veya 600 her neyse vermem ne de vestele 600-800 vermem ha yerli malıdır versin teli değerinde , değeri de nedir 70 dolar koy vergisini ıvırını zıvırını sat 300 tl ye alalım , yoksa yok kardeşim , geçen sene bu zaman 150 tl ye 2. el nokia n8 aldım , 1 yıldır kullanıyorum heralde 2 sene daha da kullanırım , veeeee telefona 800 -1000- hatta 2000 tl verenler varken benim gibi 150 -250 tl ye 2 el kullananlar hiç bir zaman memnuniyetsizlik yaşamazlar ,

bu ne yaaa x3,x4,x5, diye diye milletin belasını ..........ler , samsungu da aynı , iphoneside aynı , ya alın bi tel 4-5 sene kullanın yoookk olmaz , samsung amcam , vestel dayı , iphone teyze ne yer ne içer sonra

• cem_seri C kullanıcısına yanıt
    sen ne saçmaladın öyle VESTEL'in fabrikaları sadece Türkiye'de değil Silikon vadisindede Çin'dede var... siz Çin malı sevmiyorsanız diye fabrikalarını kullanmasın mı?

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi de Vestel gibi teknoloji firmaları kaç kişiyi istihdam edebilecek?
    Bu hükümetin gözdesi inşaat sektörüdür, iş adamı yandaş işçisi oy deposu.
    AKP'nin sanayileşme gibi bir hedefi yok ki.
  • grezimonk kullanıcısına yanıt
    asıl cahilin önde gideni sensin silikon vadisinde büro vardı oda iflas etti 2004 yılında sanırım:)))))))))))))))
    çindeki fabrikası ne üretiyor hayal makinasımı:)))))))))))))
    AR-GE bürolarını fabirika sanan bir kişi bana cahil diyor ya:)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem_seri

asıl cahilin önde gideni sensin silikon vadisinde büro vardı oda iflas etti 2004 yılında sanırım:)))))))))))))))
    çindeki fabrikası ne üretiyor hayal makinasımı:)))))))))))))
    AR-GE bürolarını fabirika sanan bir kişi bana cahil diyor ya:)))

Silikon vadisinde broadcasting teknolojileri üzerine bir ofisi vardı.
    Çinde ise daha çok dvd, blu ray oynatıcı üretiliyor.

• mükemmel ürünleriniz varmiş gibi birde kalkmişiniz kota diyorsunuz daha televizyon uretemiyorsunu alayi bozuk adam akıllı calişan bir tek ürününüz yok sattiginiz telefonlar cinden geliyor o zaman o kota sizede uygulanmali 80 dolarlik telefonu 250 dolara satiyorsunuz zaten neyin kotasi ya sacmalikta kendinizi aştiniz

• iPhone’a, ithal laptop’a LCD TV’ye vergi geliyor
    Bakan Zeybekci, ithal ürünlere ek vergi uygulamasıyla ilgili olarak kategori listesini açıkladı. Buna göre iki ay içinde ithal telefon, laptop ve elektronik aletlere anti-damping uygulanacak

http://www.milliyet.com.tr/iphone-a-ithal-laptop-a-lcd-tv-ye/ekonomi/detay/1988946/default.htm

başarıya ulaşmışlar
  • bakan açıklama yaptı girecek olan kazık hayırlı uğurlu olsun
    vestel firmasına hakkımı helal etmiyorum 5 yıl önce buzdolabı almıştım bozuldu hurdaya verdim (ondan dolayı )

şahşım adına birdaha vestel almam
  • Vestel muradına ermiş, ithal cep telefonuna, bilgiasayara yeni vergiler geleceğini Bakan açıkladı.Ama vestel fazla sevinmesin bu vergiler geliyor diye gidip de kimse vestel almaz.Ben bundan sonra vestelin hiçbir ürününü almam.Kalitenle öne çık tüketici seni tercih etsin.Ama vestel, yok ben ithallerin fiyatını artırayım, tüketici bana gelsin kurnazlığı içinde.Vestel fiyat avantajını kullanarak satış artırma çabasında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netfriend -- 24 Aralık 2014; 9:51:51 >
  • Sen böyle yazmışsın ama senin de vestel alacağını sanmam.Tamam sen al,alan alsın.Ama piyasaya müdahale ederek, ithal cep telefonu, bilgisayara ek vergiler konarak biz niye vestel almak zorunda bırakılıyoruz ? isteyen vestel alsın , isteyen diğer ithal markaları ? devlet niye müdalale edip, vergiler koyuyor, haksız rekabet yaratılıyor.
  • http://www.ntv.com.tr/ekonomi/iphonea-ithal-laptopa-lcd-tvye-vergi-geliyor,m6fayj5DSE-t8FXULuG7Lw

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, ithal ürünlere ek vergi uygulamasıyla ilgili olarak kategori listesini açıkladı. Buna göre iki ay içinde ithal telefon, laptop ve elektronik aletlere anti-damping uygulanacak.

• varsın gelsin, vestel gibi kalitesiz malları üreten markalar eskiden de evime sokmazdım yine sokmam. parasızlıktan ölsem gider adını ilk kez duyduğum çin mal ürünü alırım vestelle hiç işim olmaz bu saaten sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weros -- 24 Aralık 2014; 10:40:32 >
  • http://www.ntv.com.tr/ekonomi/iphonea-ithal-laptopa-lcd-tvye-vergi-geliyor,m6fayj5DSE-t8FXULuG7Lw

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, ithal ürünlere ek vergi uygulamasıyla ilgili olarak kategori listesini açıkladı. Buna göre iki ay içinde ithal telefon, laptop ve elektronik aletlere anti-damping uygulanacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakında Vestel capslerini görürüz artık.
  • Görünen o ki Vestel kimlere ne verdi, ne yedirdiyse amacına ulaşmış!

Vestel kar amaçlı bir şirket, etik kuralları var yada yok (-ki olmadığı belli) kendine imtiyaz sağlanıp vatandaşı yolmayı amaç edinebilir. Ama ortada vatandaşın yaşamını ferahlatmak, hakkını savunmak, daha iyi imkanlar elde etmesini sağlamakla yükümlü yöneticilerin her fırsatta halkı aptal yerine koyup Türkiye'yi Dünyanın vergi kralı yapma isteklerinin de bir sınırı olmalı. Aç gözlü sırtlanlar gibi nerede bir rant görseler oraya üşüşüyor devlet.
    Dünyanın en fazla vergisini veren vatandaş olmaktan ve bunun bir sonunun olmamasından bıktım usandım artık!
  • Yetmez ama evet değil mi kardeşler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu ana kadar Vestel ürün almadım, almayacağım. Çevremdekilere de kesinlikle önermiyorum.
  • Telefon konusunda diğerleriyle baş edemiyoruz diye ağlayan bir firma..
    Buzdolabından memnunum,şu 2 ekranlı Televizyonu da aklımı çelip duruyor
    Ama k.çı kırık bir telefon?
  • VESTEL o sıralar çok tecrübesizdi artık tecrübeli... ithal marka kölelerine geçmiş olsun... beyaz eşyada ARÇELİK daha tecrübeli...
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.