Şimdi Ara

Vestel MWC 2015 etkinliğinde yeni akıllı telefonlarını sergiledi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
1
Favori
3.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: callito

Vestel telefon kullanıyorum memnunum

Vestel venüs mobil cihazımdan gönderildi.

5 Martta kayıt olmuşsun ve tüm mesajların Vestel ile ilgili. Avatarın bile Vestel. Ne oldu Vestel çalışanı dostum Vestel buraya yazman için maaş mı veriyor ?

Edit : Senin kim olduğunu şimdi çözdüm. Sen multi üyelik açtığın için ban yemiştin. Dur bi daha şikayet edeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0537 -- 8 Mart 2015; 18:05:32 >
  • Avatarında herhangi bir markanın resmini ilk kez mi görüyorsun kişiler tüm avatarındaki firmada çalışıyorsa sen yandexte çalışıyorsun o zaman rusyanın menfaatına calışan birisidir.Ülkemizin menfaatına çalışmayacağı kesindir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: callito

Avatarında herhangi bir markanın resmini ilk kez mi görüyorsun kişiler tüm avatarındaki firmada çalışıyorsa sen yandexte çalışıyorsun o zaman rusyanın menfaatına calışan birisidir.Ülkemizin menfaatına çalışmayacağı kesindir.

Komik. Çok Merak ediyorsan KGB gizli servisinde çalışıyorum. Türkiye'ye gizli görev için geldim Rusya'dan.

• Vesteli ne savunurum ne de haksız yere eleştiririm. Adamlar Türkiyede büyük bir firma fakat yurtdışında yapıp gelipte Türk malı diye bize yedirmesini kim hazmediyor aranızda. Bilmem yüzde kaçını kendileri yapıyormuş. Yahu ambalajını yapmayla Türk Malı olmuyor. Bide abartılı abartılı reklamlar. Resmen kullanıcı aldatmaya yönelik. Bunları bile gören birisinin vestelin samimi Türk kullanıcılarını düşünen bir firma olmadığını anlması uzun sürmemesi gerekir. Aksi halde biraz zihinlerini geliştirmelerini tavsiye ediyorum. MWC 2015 tede gördük 1 sene önceki donanımlara sahip cihazları almış gelmişler. Açıkcası vestel e bu girdiği yolda başarılar diliyorum ama bu satış ve üretim politikasıyla bir şey beklemesinler. SAdece kullanıcıları yanıltıyorlar. Ülkemin insanının milli duygularını da kullanmasınlar. Vestel parayı götürüyor sahiplerinin çocukları sefa içinde sefa sürüyor babamın şirketi değil sonuçta savunayım. Yapsın G4 s6 m9 ayarında telefonlar alınlarından öpelim. Tabi aynı yada düşük fiyatlara.

• kardeşim 1. si vestelin telefonunu kimsenin almadığını nerden çıkarıyorsun istedikleri pazar düzeyine yaklaştılar. 2.si bu hükümet vestelin uşağı değil kime nereye vergi koycağını herkesten iyi biliyor ithalattan korunma talebi için başvuru yapılmış git sende itiraz et ben paramı dışarıya vermek istiyorum de. amaç yerli üretimi teşvik etmek bunu baltalamanın bir anlamı yok
  • Samsungu sevmezdim bide..
    Vestel 1. sıradasın devam et

• Açıkçası kavisli Venus'u beğendim ancak diğerlerinden hiç umudum yok, neyde çıksında inceleriz

• Sen ketıl ı düzgün yap da telefonu da sonra yaparsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: doctor_bey

Açıkçası kavisli Venus'u beğendim ancak diğerlerinden hiç umudum yok, neyde çıksında inceleriz

O telefon gerçek değil ki. Maket. Galaxy S6'nın tanıtıldığı fuarda rezil olmamak için öylesine yapmışlar. Oyuncak yani.

• İşte, keşke gerçek olsa, bari onu yapıp güzel bir şey çıkartsalar meydana; ama nerdeee :(

• Prototipini sergileyen ilk firma herhalde Vestel laf olsun torba dolsun anlayışında.

• callito kullanıcısına yanıt

Kazıklanma duygusu nasıl bilader ?
  • Arkadaşlar 2. telefon olarak vestel almak istiyorum. Maksat ülkeme daha çok katma değerli girdi kalsın diye.
    Yazılım ve Teknik servisi konusu nasıl?
    Lolipop gelmiş mi? gelecek mi?

• vestel mi aslaaaaa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kavisli ekranli modeli hayata gecirip
    Sd 610 islemci 2gb ram 32gb hafiza fullhd 5" ekran yapsinlar fiyati da 1000-1299 arasi yapsinlar almayan ne olsun.

• bütün elektronik alet üretenler günümüz dünyasına gelinen anonim denecek hale gelmiş teknoloji yi topluyor. apple dan samsung a hepsi çin de montajı yapılan ürünlerdir. bu rada ki sorun olaya nasıl baktıgınızdır. sizlerde bir samsun un yerli bir versiyononun dunyaya gelmesini istiyormusunuz? yoksa ben bu urunu ureten ulkeye hicbir urun satmadan onun urunu alıp yasamak mı isityorum? kendinizi su ornekte arayın ben bir depoda ya da memuriyette calısıp 980 tl maasla 2000 tl lik ithal cinde montajı yapılan samsung ya da apple ı alıyorum . maasımın dusuk olması belirgin bir gercek onuda gecelim benım calıstıgım ısyerı cın e ne satıyor?* hic birsey sadece onların urettıklerını ulkeme ithal dip ülkemde pazarlayıp pay alıyorum bu ekonımk tablo nereye kadar kendını surdurecek?? cevap krız e kadar bır kriz dongusune gişrersiniz reel olarak. sonra da ulkeyı yonetenler ıyı yonetemıyor dersınız. yanlısınıuz var beyler. dunya artık kendı yerli sirketleri uzerınden bir kek en buyuk dılımını almak bu rada kendı vatansasına ıstıhdam yaratmak ıcın savasıyor. 400 milyar dollar daha fazla degerli bir sirketle ulkenızın 800 milyar dollar ına bır bakın. ve kendınıze vestel le samsung u nasıl karsılatırısınız dıye sorun? yapılacak olan fıdan ı sulamaktır baltalamak degıl. 2000 tl ye sırft kendı egonu para verip tatmin etmek ten baska ne yapırsunuz? gosterıs dıyelım senı hergun uzaya mı gotrup getırıyor?????? ya da soyle bakın 1000 tl ye ithal telefon aldım gümrük girisi 700 olsun kalan 3000 ü vergi ve pazarlayıcıya kar. pekı 1000 tl ye vestel alsan vestel bu urunun toplama parcalarının ıthalıne 300-400 verse kalan 700 -600 tl bu ekonımı de istihdam a donecek ve vestel e kar gelecek sozunun arge sı ıcın??? sızce de oyle degılmı???? elın samsun un korelılerı bız den urun alıp bıze para kazandırmazken sızın neden para sacasınız??????

• Arkadaş ne balta insanlar var. Yürüyün gidin 2-3 milyara gavurun telefonunu alın. Yerli burdayken bu yorumları yapanlar bide milliyetçidir şimdi. Destek ol ki VESTEL o firmaları geçsin. Unutmayın VESTEL KARAYEL adında iha bile üretiyor telefon ne ki. En iyisini yapar yeter ki destek olun. VE unutmayın VESTEL e karşı paralı şövalyeliğini yaptığınız o ülkeler 100 yıl önce Türk lokumu yemeye gidiyoruz diye anneanneleriniz için geliyorlardı.
    NE DEMİŞLER CEDDİNİ BİLMEYEN (..) PEŞİNDE GEZER.
    Boşluğu biliyorsunuz. Yaptığınız yorumlarla kendinize o sözü söyletmeyin.

• Vestele Düşmanmısınız. O halde verdiğim link deki videoyu izleyin. Düşmanınızı iyi tanıyın.
    işte video linkihttps://www.youtube.com/watch?v=-Nmf2Ky3iFo

• Bu cihazlardan haber yok mu yav mart ayında söylediler hala bir gelişme yok

Fiyat donanım ne zaman çıkacak vs

O kadar vergi getirdiler bir zahmet iyi donanım ve düşük fiyat ile satsinlar cihazları

• Vergi olayından sonra o imajı zor siler satmayan telefon artık hiç satmaz.Ben zaten almıyordum ha illa yerli almak istersem aklımda olan firmalar var problem yok.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.