Şimdi Ara

Vestel MWC 2015 etkinliğinde yeni akıllı telefonlarını sergiledi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
1
Favori
3.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: smart1978

quote:

Orijinalden alıntı: TEKIN corp.

quote:

Orijinalden alıntı: thelastairbender

Ahmet zorlu bir tane daha helikopter alsın diye mi vestel telefon alalım ? Duyanda bu firma her sene milyon dolar zarar ediyor sanır. Neymiş telefon üretiyormuş benim malımı almazsanız ülkenin parası yurtdışına çıkıyormuş. Sen gidip bentley alırken , ferrari alırken , helikopter alırken para yurtdışına çıkmıyormu ? Ama buna cevap veremez bunun gibi adamlar ben kazandım ben aldım der hah işte ben kazandım istediğim telefonu alırım kardeşim . Dolar 1 sene önceki euro seviyelerine gelmişken halen duygu sömürüsü yapıorlar zaten fiyatlar kurdan dolayı artacakken birde vergi gelince çok güzel oldu . Son 10 senede bunun gibi hükümet adamları milyar dolar kazandı ne gibi yatırımlar yaptınız istanbulda arsa parsellemekten başka bir anlatın bakalım ? Bu konu daha çok uzar gider sadece bunun gibi adamları buraya yazsak 5 sayfa dolar ama siyasi atışma çıkmasın burada . Telefonlara şöyle bir baktım güzel olmuş alacak varsa kendi kararıdır saygı duyarım..

Paranın yurtdışına çıkmaması için taş devrine dönmemiz gerekir.

Cevabiniz sanki son kullanici degilde holding sahibi biriymis gibi .

Idesl olan ithal olmamasi ama bu cok zor.

Tuketici en iyi kalite hizmet ve ozellikteki urunleri secer .

Vestel baktiki mobilde ilk siralarda olmak ister ki zordur . Yillar sonra careyi rakiplerini vergi ile devlet eliyle zorlamakta buldu .

Sanki tuketici yerli mali ne yapalim servisi dandik uzakdogu dan araklanmis montaji burda yapilmis diye yerli uretim sanilmasi isteniyor.

Su da gercek : Samsung Apple HTC LG Sony Amiral telefonlari ortalama 250$ parca maliyeti var.

Vestel in urettiklerinin parca maliyeti eminim 100$ dan asagidir.

Birileri perakende Cin fiyatlarini referans almasin.

Vestel donanimsal katkilari farklari belirsiz S6 Edge gibi ekrani var ama ekranin kalitesi ve neresine kadar ekran var belli degil tabi fiyati da . Niye tanitmiyorlar fuarda kafeste camlar arkasinda ele dahi alinmasi yasak ?

Vestel yazilimsal olarak neler yapmis Android camiasi icin. Vestel kendi katma deger uygulamalari ile Turkiye ye has neleri var ?
    Yok ..

Vestel yazilimsal olarak neler yapmis Android camiasi icin. Vestel kendi katma deger uygulamalari ile Turkiye ye has neleri var ?
    Yok ..

Playstore a bak canısı.

Samsung ve lg nin ne kadar boktan servis desteğini forumun televizyon bölümünde görebilirsin.

Ülkede depoları yok zaten güney koreden 1 ay anakart için bekletirler bir de utanmadan 1000 tl fiyat çekerler.

• Teknode kullanıcısına yanıt
    Editör olarak değil de kullanıcı olarak yorum yapmam gerekirse telefon fiyatlarını aşırı yükselmiş buluyorum, ayrıca bugünde dolar yine yükseldi bu şekilde de devam edeceği söyleniyor. Böyle giderse ekstra vergi tüketiciye çok büyük yük getirecek gibi.

Bir iki yıl önce çinli üreticilerin dünyaya açılma planlarını görünce hevesleniyorduk ama olaylar hiç de beklendiği gibi olmadı malesef. Ucuz telefonların büyük bir çoğunluğu çıktığı andan itibaren destek almıyor, kronik problemli olanlar, teknik destek problemi olanlar. Yalnızca pahalı telefonların kullanıcının ilgisini çektiği bir döneme doğru sürüklendik, şimdi de vergi ve dövizin yükselmesi bu durumu nasıl şekillendirecek merak ediyorum bende.

Vestel'e gelecek olursak kavisli ekrana sahip cihazı gerçekten görsel anlamda başarılı buldum. Ancak yanlış bir yol izleniyor bence, tüketiciyi fiyattan önce güncel donanımla ve yazılım desteği ile yanlarına çekselerdi ve herkes Vestel markasının telefonlarına güvenseydi bu ekstra vergi için atılan adım bu derece tepki çekmezdi. Bugün ülkemizin en bilgili olduğu konulardan birisi de cep telefonları, bu konuda tüketiciyi karşıya almak pek kolay değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Okisht

Editör olarak değil de kullanıcı olarak yorum yapmam gerekirse telefon fiyatlarını aşırı yükselmiş buluyorum, ayrıca bugünde dolar yine yükseldi bu şekilde de devam edeceği söyleniyor. Böyle giderse ekstra vergi tüketiciye çok büyük yük getirecek gibi.

Bir iki yıl önce çinli üreticilerin dünyaya açılma planlarını görünce hevesleniyorduk ama olaylar hiç de beklendiği gibi olmadı malesef. Ucuz telefonların büyük bir çoğunluğu çıktığı andan itibaren destek almıyor, kronik problemli olanlar, teknik destek problemi olanlar. Yalnızca pahalı telefonların kullanıcının ilgisini çektiği bir döneme doğru sürüklendik, şimdi de vergi ve dövizin yükselmesi bu durumu nasıl şekillendirecek merak ediyorum bende.

Vestel'e gelecek olursak kavisli ekrana sahip cihazı gerçekten görsel anlamda başarılı buldum. Ancak yanlış bir yol izleniyor bence, tüketiciyi fiyattan önce güncel donanımla ve yazılım desteği ile yanlarına çekselerdi ve herkes Vestel markasının telefonlarına güvenseydi bu ekstra vergi için atılan adım bu derece tepki çekmezdi. Bugün ülkemizin en bilgili olduğu konulardan birisi de cep telefonları, bu konuda tüketiciyi karşıya almak pek kolay değil.

Hocam benim güvenimi asla kazanamaz mesela. Neden dersen eğer, firma önce yalan söylemeyecek. Kalkıp sen bana bataryayı burada üretiyoruz diyorsun ama nette araştırdım Made in Chına yazıyor. Su dk dan sonra söyleyecek söz kalmıyor. Anlamayan adamı kandırır belki ama bu forumdakılerı asla. Kavisliyı bende beğendim görebildiğim kadarıyla güzele benziyor. Fıyat konusuna gelecek olursak cumhurbaşkanı çıkıp atıp tutuyor, devam ettikçe dolar da artar faiz de. :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• umut_baris kullanıcısına yanıt
    Vestel Sesli Tarifeler
    Vestel Mobil
    Vestel Takvim
    Vestel Smart
    Vestel Mobil

5 tanecik ve kiytirik uygulamalari var :D

Ilker Temizkuzu diye biri yapmis .

Koskoca Vestel de 1 programcinin esercikleri var :D

Her birine baktim katma deger sadece uzaktan kumandasi var :D .

Digerleri kendi urunlerini tanitici Vestel PlayStore da var olsun diye var :D

CANISI gercekten yanilmak isterdim ama malesef :/
  • quote:

Fiyat olarak ise piyasadaki modeller ile arasında çok fazla fark olmayacağı açıklandı.

Niye alalım ki aynı fiyat ile cikacaksa

• Arkadaşlar bizim tüketici olarak ayni fiyat düzeyinde en iyi faydayı sağlayacak ürünü almamız gerekmektedir. Ben marka ayirmam eğer vestel bu kavisli telefonu uygun fiyattan bakin ucuz demiyorum muadillerinin fiyatından verirse alırım. Çünkü güzel olmuş beğendim fiyatı da makul olursa o teli alırım. Ama gidip te muadillerinin iki kati fiyatına satarsa almayiz tabi.

• Adamlar bu ürünlere bu fiyatları koyuyorsa Türk tüketicisini düşünmüyordur. O zaman Türkiye'de üretiliyor diye duygusal olmaya gerek yok.
  • 1 gb ram'li cihazı 800 liraya satan vestel sizi düşünmüyor siz vesteli düşünüyorsunuz. Gidip x_seller nickli arkadaştan 400 liraya bir çin telefonu alsam ondan kat kat iyi olur.

• arkadaşım hükümetin vergi koymasını vestelin suçu gibiymiş gibi neden algı yapıyorsunuz. daha önce türkiyede telefonmu üretiliyorduki devlet yabancı telefonlara ek vergi koysun.
    vestel gibi yerli firmanın telefon üretmesiyle hükümet vergi çalışmalarına başladılar. bunu direkt vestelin hükümete yaptığı baskı sonucu alınan bir karar gibi yerli firmalarımızı suçlamayın. keşke 10 tane daha türk firması olsada o zaman görürdünüz yerli malını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nurul872

arkadaşım hükümetin vergi koymasını vestelin suçu gibiymiş gibi neden algı yapıyorsunuz. daha önce türkiyede telefonmu üretiliyorduki devlet yabancı telefonlara ek vergi koysun.
    vestel gibi yerli firmanın telefon üretmesiyle hükümet vergi çalışmalarına başladılar. bunu direkt vestelin hükümete yaptığı baskı sonucu alınan bir karar gibi yerli firmalarımızı suçlamayın. keşke 10 tane daha türk firması olsada o zaman görürdünüz yerli malını.

Bilmiyorsan konuşma bari. Vestel telefonları önce çıkardı baktı kimse almıyor devlete ek vergi başvurusunda bulundu.
  • Biz fasonucyuz diyor. herşey yaparız. siz yeterki gelin.

Nerde bu işin markalaşması nerde ahlakı nerde düzeni
  • Çıkan reklamı izleyen var kimbilir kaç milyon dolardır. Hala mallar takoz gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crauls

Vestel tanitsa nolur...tanitmasa nolur..yazikki para kaptiran olacak bunlarada..

Aynen katılıyorum
  • Ekonomimin reel gerçeklerinden, endüstrinin çarklarından bihaber olanlar çıkıp Vestel'i vergi üzerinden vurmaya kalmaları kadar absürt şey görmedim. Vestel futbol takımı mı, siyasi bir parti mi, bir ırk mı, bir mezhep mi ki onu bu argümanlarla eleştirmeye kalkıyorlar. Herkes kendi ekonomik durumuna, ideolojik perpektifine göre Vestele giydiriyor. Boş insan eleştir, dolu insan bir eyler üretir. Daha iyisini biliyorsan sen yap, daha kaliteli yap daha ucuza sat. Eminim, daha az çalışıp çok para kazanmak isteyenler, ucuz üretip pahalı satmak isteyen insanların sıra kendi dışındakilere gelince, onlar kaliteli mal üretsin ama bize ucuz satsın diyorlardır.

Ekonomik özgürlük diye bir şey var. İsteyen istediği ürünü istediği fiyata satar. Allah herkese akıl vermiş, neyin neyin kötü olduğunu neyin ucuz, neyin pahalı olduğunu anlar insanoğlu. Kendinizi bu kadar niye kasıyorsunuz anlamıyorum doğrusu.

• Vestel'in plastik çöplerine para vermekte herkes özgür tabi.

• Ah vestel çeşke direk bu telefonu çıkarsaydın.
  • İzmirde yaşıyorum çevremde vestelin telefonunu kullanan biri daha görmedim.Çin malı ayarında telefon yapıpta sony samsung fiyatına satmaya çalıştıkları sürece kimse vestel almaz.
  • https://www.youtube.com/watch?v=dum5Digiis8

Vestel den de böyle katma değerler bekleriz!. Yerli olman ( sözde) yetmiyor Vestel ...

• vestel sen gelme lan

• Vestel telefon kullanıyorum memnunum

Vestel venüs mobil cihazımdan gönderildi.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.