arkdaslar benim vestel laptop fabrıkasında calısan bir arkadaşım var.....bana herşeyi aanlattı...servıste bırlıkte gıttıgımız arkdas bunun kartlarını çakıyor..... yanı pcb uzerındekı asmbly malzemeleri karta monte ettırıyor.....herneyse laptopların bos kartlarının 300 dolar oldugunu soyledı ve vestel laptopların cokta matrak bısey olmadıgını soyledı ben duyduklarımı soyluyorum...... laptop montajını ve son testlerını yapan baska bır bayan arkdasta soyledıgı kelımeler sunlardı : ben laptop u test edıyorum hersey saglam cıkıyor...pakate gonderıyorum..... daha son kalıte bolumun calısanlar paketlerı actıklarında laptopların cogu ya acılmıyormus yada kılıtlenıp kalıyormus....cok dandık olduklarını soyledı...... ben yıne sordum o renklı pembelı yesıllı faln laptop nasıl? dedım...ıgrenc dedı..... bır model ısmı soyledı o ıyı dedı.... ama suan hatırlamıyorum modelın ne oldugunu...sızlerle paylasmak ıstedım...alırken dusunun derım...
arkadaşlar ben bu na inanmıyorum vestel fabrikasında çalışan arkadaşın kim ?kusura bakma ama söylediklerin doğru değil .ben fabrikadaki çalışan bilgisayar mühendisiyle birebir görüştüm bu anlatılanlara inanmayın
ayrıca bem mart ayından beri vestel notebook kullanıyorum t5600 core 2 duo.çok memnunum.
ayrıca daha önce yazdığım mesajı tekrar okuyunuz
(arkadaşlar pc firmalarının topladığı notebook ile fabrikada üretilen arasında çok fark var
pc firmaları elle toplayıp test edip yani windows kurup satıyorlar
vestel fabrikada el değmeden ve her aşamada test ederek üretiyor.makine toplanınca 4 saat süren stres testine giriyor titreşim sıcaklık vs
hardwareplus dergisi vestelin fabrikasını gezmiş ilgilenenler mart nisan sayısına baksın.
derginin editörü uzakdoğudaki notebook fabrikalarından bir farkı olmadığını hatta fazlası olduğunu söylüyor
(açıkça söylemiyor ama asus yada toshibayı kastediyor)
inanmayan dergi editörüne mail atsın yada dergiye baksın
kendinize ii bakın)
vestel bızz modelini kullanıyorum. bi ram takviyesi yaptım hala devam ... performans hala yerinde ama arada temizlerseniz...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme