Şimdi Ara

Vestel Neo 26' Ultra Slim Led Tv

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 18.03.2011 tarihinde hızlıal'dan almış olduğum 26" televizyonumu satıyorum. Tv Hd Ready olup SD performansı tatminkardır. 1xHDMI, 1xVGA, 1X USB, 1xSCART, 1xSIDEAV bağlantıları mevcut olup usb üzerinden film, müzik oynatmaktadır. Yaklaşık 15 ay daha garantisi mevcuttur. Kutusu, kumandası, bağlantı kabloları tüm içeriği eksiksizdir.

Fiyat 350 TL, kargo ücreti yüksek tutacağından dolayı Ankara içi elden alışveriş önceliklidir.

Ürün çok temizdir, eco modda fazla kullanılmamıştır, istenildiği takdirde foto yüklenebilir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• fotoları görebilir miyiz ? garanti süresi kaç yıl bu cihazın, 15 ay daha garantisi var yazmışsınız o yüzden sordum,
    hayırlı satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: flasource

fotoları görebilir miyiz ? garanti süresi kaç yıl bu cihazın, 15 ay daha garantisi var yazmışsınız o yüzden sordum,
    hayırlı satışlar

Hocam televizyonda bir sorun ile karşılaştım. Geçen gün PS3 oynarken ekran ayarlarından enerji tasarrufunu kapatınca (yan tarafında bulundan SideAV girişinde) ekranda hafif kararma oldu. Bu sorunla normal tv izlerken karşılaşmasam da yine de aklıma takıldı bir kere. Enerji tasarrufu açıkken (ekran parlaklığını %10-%20 oranında kısıyor) hiçbir problem yok.

Her ne kadar garantisi devam etse de satışı şimdilik askıya almış durumdayım. Benim için bir problem yok derseniz görüşebiliriz. İlginize teşekkür ederim.
  • merhaba foto yükleyebilir misiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.