Şimdi Ara

Vestel NFK 60012 E Gi Pro Wifi No Frost Buzdolabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu buzdolabından aldım evlenirken 8 9 ay önce.5-6 ay kadar oldukça sessiz çalışıyordu.Sonra ses artmaya başladı.Şuan 2 oda var mufakla yatak odası arasında kulaklık takıp uyuyorum.Sürekli uğultulu çalışıyor ilk 5 6 ay hiç sesi duyulmuyordu.Şimdi normal soğutmaya geçince kahvaltı yaparken boşa geçiyor oh ne ses yapıyormuş diyoruz.

Birde altta dondurucu arada dizel motor mu açıyor anlamadım gür gür gür 2 3 saat sürüp susuyor.Kapıları kapayınca bile duyuluyor. Dizel motor sesi 2 3 günde 1 yapıyor. Servis çağırdım videodan göstereceğim.Ancak normal uğultulu çalışmasını çözemezler sanırım moralim bozuldu buraya yazayım dedim alacak olan dikkat etsin.Şimdi 25 bin ödeyip muhtemelen bosh marka bir dolap bakıcam arkadaşımda var çalıştığı neredeyse duyulmuyor. Yazan db değerleri sanırım yeniden belli bir süre geçerli ama desibel değerine göre bosh buzdolabından sessiz ama öyle bişey yok . Pc fanlarındaki gibi kafasına göre firmalar db yazıyor sanırım.Şu anki hali zaten eve şenlik balkona koymak lazım gece duyulmaması için.Kapıyı kapatıyoruz ev karanlık oluyor uyku sersemi geçen burnumu kırıyordum su almaya gittim.

Bir bende mi böyle oldu bilmiyorum ancak alırken 1 yıl sonra benzer kaliteyi korumayacağını hesap edin.

Birde arada içinden su sesleri gelmeye başladı.Şaldır şaldır bişey yapıyor arada. 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.