Şimdi Ara

vestel ph8060 ve audio gear 5.1 sound decoder

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yaklasik 1 ay once PF8060 3D smart tv nizi aldim.
    Media Player DTS desteklemedigi icin audio gear marka DTS decoderi aldim. Televizyonun optik cikisina bagladim.
    Media Player uzerinden USB hard diskteki 3D DTS mkv dosyasini calistirinca ses cikmadi. Normal televizyonun sesini decoder uzerinden problemsiz alabiliyorum. Media Playerin destekledigi bir ses formatindaki filmi acinca problemsiz decoder uzerinden ses alabiliyorum. Uzun denemelerden sonra sorunun su sekilde cozuldugunu gordum.
    1. televizyonun ses ayarlarindaki "sayisal cikis"i "sikistirilmis" olarak seciyorum.
    2. media playerin destekledigi ses formatindaki bir filmi aciyorum.
    3. Filmi kapatip. DTS ses formatli filmi aciyorum.
    4. ses ayarlarindaki "sayisal cikis"i "PCM" yapiyorum ve ses decoder uzerinden gelmeye basliyor.

Isin kotu tarafi bu asamalarin hepsini her DTS filmi izlemek icin yapiyorum.
    Daha buyuk sikinti ise sesin 2 saniye once gelmesi. Zannederim media player ses kanalini isleme tabi tutmadan optik cikisa verdigi icin ses goruntuden erken geliyor. Ancak Bu film izlerken katlanilmaz oluyor.

Bu problemlerin cozumunu bilen varsa ve bana bildirirse cok sevinirim.

• Samsung tv'nin ayarlarında, ses gecikmesi diye bir ayar var, buradan sesin gecikmesini ayarlayabiliyoruz.
    beki sizin tv de de böyle bir ayar olabilir, bu ayar film başladıktan sonra araçlar menüsünde aktif oluyor bende.
    sizde de böyle bir ayar varsa film açtıktan sonra aktif oluyor olabilir, bir araştırın...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hdmi 1.4 vs 2.1 earch atmos?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.