Şimdi Ara

vestel pixellence mı samsung plazma mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sinema ses sistemi mi diğer formdaki arkadaşların yardımıyla topladım. Sıra panele geldi. Bana yardımcı olmanızı istediğim konu bütçemin el verdiği kadarıyla vestel pixellence 42 inç yada samsung 42inç plazma. samsung un modeli aklımda değil yalnız ikiside 2.800 ytl civarı. iyi bilen arkadaşlar belki biri lcd biri plazma elma ile armut diyebilirler ama fiyatlar, bir yandan çok yakın onun için ben ihtiyaçlarımı yazayım. birincisi ben bunu zevk alarak DVD film izlemek için alıyorum. ikinci olarakta film için dedik ama bu iki panelde DVD filmi pekde kötü izletmez zaten, filmden çok evde dijital yayın T:V izliyoruz, esas onda net bir görüntü verebilmesi şart. Ben gidip izledim bunları ( keşke yanyana görebilsem ) özel yayın izletiyorlar normal yayın farkını göremiyoruz. Görebildiğimiz yerde de sanki tüplü T.V ler kadar net değil de gölgeli gibi. En büyük korkumda bu, ya o kadar net değilse? Gördüğüm yerde kı satıcılar ayar yapılması lazım felan dedi ancak onlar satıcı her şekilde ürün lehine konuşurlar. benim ricam ikisinden hangisi benim gereksinimlerim için uygun? ve normal yayında ( çanak v.s) netlik durumları nedir.

• quote:

Orjinalden alıntı: wezzi

arkadaşlar sinema ses sistemi mi diğer formdaki arkadaşların yardımıyla topladım. Sıra panele geldi. Bana yardımcı olmanızı istediğim konu bütçemin el verdiği kadarıyla vestel pixellence 42 inç yada samsung 42inç plazma. samsung un modeli aklımda değil yalnız ikiside 2.800 ytl civarı. iyi bilen arkadaşlar belki biri lcd biri plazma elma ile armut diyebilirler ama fiyatlar, bir yandan çok yakın onun için ben ihtiyaçlarımı yazayım. birincisi ben bunu zevk alarak DVD film izlemek için alıyorum. ikinci olarakta film için dedik ama bu iki panelde DVD filmi pekde kötü izletmez zaten, filmden çok evde dijital yayın T:V izliyoruz, esas onda net bir görüntü verebilmesi şart. Ben gidip izledim bunları ( keşke yanyana görebilsem ) özel yayın izletiyorlar normal yayın farkını göremiyoruz. Görebildiğimiz yerde de sanki tüplü T.V ler kadar net değil de gölgeli gibi. En büyük korkumda bu, ya o kadar net değilse? Gördüğüm yerde kı satıcılar ayar yapılması lazım felan dedi ancak onlar satıcı her şekilde ürün lehine konuşurlar. benim ricam ikisinden hangisi benim gereksinimlerim için uygun? ve normal yayında ( çanak v.s) netlik durumları nedir.

Sakın yukarıda yazdığınız yanlış bilgiler ışığında bir Tv almayın !

Şimdi bir daha Lcd - Plazma - SD Yayın - HD yayın konularına giremeyeceğim.
    Forumda sayısız kere anlatıldı.

Zaten biraz bilgi edindiğinizde yukarıdaki gibi "bir Lcd Tv modeli ile bir Plazma Tv modeli arasında seçim istemezsiniz".

"Burada cevap verseniz ne olur" dediğinizi duyar gibiyim ama bu işin sonu yok. Her gün aynı konular tekrar tekrar açılıyor.

• yan yana koyup görsen karar vermen daha kolay olur. tabi aynı yayında ve ayarları yapılmış şekilde. çok zor açıkçası. ama ayar yapılmamış şekilde görmek istersen mediamarkt mıdır nedir orada yan yana görebilirsin. ama sadece görmek için oraya git. almak için değil. çünkü pahalı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.