Şimdi Ara

VESTEL Plazma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Vestel'in yeni çıkan HD plazmasını almayı düşünüyorum. Araştırdığım ve muhtelif forunlardan elde ettiğim bilgilere göre fiyat/ performans açısından en iyi görünenlerden biri. Birtakım endişelerim var ve bu konuda yardım isteyeceğim.

1) Ekran yanması nekada sürede meydana gelir. Aynı kanalı 3-4 saat izlersek ekran yanması olur mu?
    2) TV'nin yeri itibarıyla gün ışığı ekrana vuruyor. Çok parlama / yansıma yaparmı? Bu konuda LCD daha mı iyi?
    3) Showroom larda normal kablo veya uydu yayını izleyemedim. Bu TV'yi evinde kullanan varmı? Normal TV yayınında görüntü nasıl.

Selamlar

• Vestellerin paneller yavaş.İleride oyun için kullanırsan sorun olur
    8ms yada 12 ms olanları düşün.Vesteller 20ms üstü olması lazım
    Bu LCD ler için böyle tabii, plazma içinde geçerlimi bilemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 17 Nisan 2006; 18:09:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrmataraci

Arkadaşlar,

Vestel'in yeni çıkan HD plazmasını almayı düşünüyorum. Araştırdığım ve muhtelif forunlardan elde ettiğim bilgilere göre fiyat/ performans açısından en iyi görünenlerden biri. Birtakım endişelerim var ve bu konuda yardım isteyeceğim.

1) Ekran yanması nekada sürede meydana gelir. Aynı kanalı 3-4 saat izlersek ekran yanması olur mu?
    2) TV'nin yeri itibarıyla gün ışığı ekrana vuruyor. Çok parlama / yansıma yaparmı? Bu konuda LCD daha mı iyi?
    3) Showroom larda normal kablo veya uydu yayını izleyemedim. Bu TV'yi evinde kullanan varmı? Normal TV yayınında görüntü nasıl.

Selamlar

hocam bence hiç başını belaya sokma kendini de bizi de uğraştırma LCD ve plazmada yerliler dışında bişi tercih et derim ayrntıya girmiycem fakat ben bunların içindeyim...

• Sevgili barbaros bende vesteli düşünüyorum biraz daha açoklama yaparsan senirim.En büyük FENER
  • size bir tavsiyem.................

aynı öz.liklerde yerli bir marka ile ithal bir markayı yanyana izleyin ve aradaki farkı görün.....
  • Ben dün Vestel 106 HD Ready'i bayiide inceleme fırsatı buldum. Kablolu yayın bağlıydı. Bir kaç kanalı dolaştım görüntü iyiydi. Üstelik ekran cadde tarafına bakıyordu ve bir hayli de kuvvetli güneş ışığı olmasına karşın her ne kadar lcd kadar olmasa da ekranın görünürlüğünde bir bozulma yoktu. Tam yanında duran ve aynı kanalı gösteren Millenium 106 plazma ile arasındaki görüntü farklılığı çok belirgindi. Burn olayını sorduğumda satıcı net bir cevap veremedi. Eskiden oluyordu şimdi günde 12 saat açık logo falan yanması yok dedi. Vestel'in anti-burn gibi bir çalışması var mı diye sordum. Bilmiyorum dedi. Bu benim TV hakkında ilk izlenimlerimdi. Bu Tv'yi alan ya da daha detaylı incelemiş olan arkadaşlar varsa yazsın da bilgilenelim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung 64d8000 Plazma
    13 yıl önce açıldı
    Lg tv
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.