Şimdi Ara

VESTEL QUX-12 12000 BTU/h yorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
7.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugun yeni aldım acaba kullanan var mı birde memnunlarmı lütfen konuyu vestel tartışması yapmayınız sadece kullanan veya klimadan anlayanlardan rica ediyorum

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=17671&productid=evvestelaux12

• serkan sen aldıysan kesin güzeldir...güle güle kullan kardeşim..fazla açma fatura gleince satışa çıkarmayasın..
  • quote:

serkan sen aldıysan kesin güzeldir... güle güle kullan kardeşim..fazla açma fatura gleince satışa çıkarmayasın..

• geçen gün vestel bayisine gittiğimde ben de fiyatından dolayı bu ürünle ilgilendim..ama satıcı bu klimaların sadece çok küçük odalarda performans gösterdiğini söyledi..yerin ne kadar büyük-küçük bilmiyorum ama inşallah memnun kalırsın dostum ;)

quote:

Orjinalden alıntı: wenigma

bugun yeni aldım acaba kullanan var mı birde memnunlarmı lütfen konuyu vestel tartışması yapmayınız sadece kullanan veya klimadan anlayanlardan rica ediyorum

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=17671&productid=evvestelaux12

• Merhaba,
    Bende hepsiburada`dan yeni aldim ve dün kurdular, yalniz gazi bos geldigi icin daha kullanamadim, Servis tekrar gelip gaz dolduracak.. Umarim bu aksam keyfini sürerim... Umdugumdan büyük ama dizayn olarak güzel. Umarim sogutmasida yeter. Ben 25 m2 salona taktirdim ve tesisatci yetecegini bildirdi..
    Tek sorun 16 amperlik sigorta gerekiyor, onuda bugün degistirecegim.
  • pardon aldığınız klima kaçlık?

quote:

Orjinalden alıntı: Keloglan75

Merhaba,
    Bende hepsiburada`dan yeni aldim ve dün kurdular, yalniz gazi bos geldigi icin daha kullanamadim, Servis tekrar gelip gaz dolduracak.. Umarim bu aksam keyfini sürerim... Umdugumdan büyük ama dizayn olarak güzel. Umarim sogutmasida yeter. Ben 25 m2 salona taktirdim ve tesisatci yetecegini bildirdi..
    Tek sorun 16 amperlik sigorta gerekiyor, onuda bugün degistirecegim.

• Aldigim Klima aynisi, Vestel QUX-12 12000 BTU/h
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tamam işte bu kadar, çok iyi yapmışınız. memnun kalırsınız ondan. iyi olmuş. güle güle kullanın.

quote:

Aldigim Klima aynisi, Vestel QUX-12 12000 BTU/h
  • bugun taktılar buz gibi odanın keyfini sürüyorum dünya varmış valla keşif yaptırmadan almıştım gayet güzel 1 saatte 26 dereceye indirdi ben tavsiye ederim
  • Güzel ve şık bir ürüne benziyor yorumlarda iyi umarım hiç problemsiz kullanırsın.
  • Ya cok sanslisin ben hala kullanamadim, hala Gaz ilavesi yapacaklar, gelirken icinde gazi bos geldi, Sigortayida degistirdim, dün gece 11 kadar bekledim gelirler diye, alt tarafi bir gaz dolduracaklardi...
  • gazı boş gelmesinin imkanı yok bozuktur o
  • Nasil yani, biraz detayli yazabilirmisin sayet tecrübe sahibi isen?
  • Eveeettt, en sonunda klima gazi da doldu ve halloldu, bozukta degilmis. Simdi evim püfür püfür cok rahat ve kullanimi kolay. 25 m2 salonu kisa bir sürede 26 dereceyi düsürdü.
    Herkese tavsiye ederim..
  • salonunuz çok güneş alıyor mu ve şekil olarak dikdörtgen mi yoksa L şeklinde mi ? çünkü bugün konuştuğum satıcılar salonun şeklinin ve takıldığı yerin de performansını çok etkilediğini söylediler..
    birçok vestel bayiinde 15binlik klima kalmadığı için nereye gittiysek bize 18binliği satmaya çalıştılar..
    ancak son gittiğimiz yerdeki satıcı 15binliğin de gayet yeterli olacağını söyledi..sizin 25 m2'ye 12binlik olduysa biz de çok sorun yaşamayız diyorum...
    inşallah tabi :))

wenigma ve Keloğlan75 ikiniz de güle güle kullanın :)

umarım ben de sizin gibi iyi bir tercih yapmışımdır...

mbilici sana da bu süreçteki yardımların için tekrar teşekkürler ;)

quote:

Eveeettt, en sonunda klima gazi da doldu ve halloldu, bozukta degilmis. Simdi evim püfür püfür cok rahat ve kullanimi kolay. 25 m2 salonu kisa bir sürede 26 dereceyi düsürdü.
    Herkese tavsiye ederim..

• quote:

Orjinalden alıntı: vogue

salonunuz çok güneş alıyor mu ve şekil olarak dikdörtgen mi yoksa L şeklinde mi ? çünkü bugün konuştuğum satıcılar salonun şeklinin ve takıldığı yerin de performansını çok etkilediğini söylediler..
    birçok vestel bayiinde 15binlik klima kalmadığı için nereye gittiysek bize 18binliği satmaya çalıştılar..
    ancak son gittiğimiz yerdeki satıcı 15binliğin de gayet yeterli olacağını söyledi..sizin 25 m2'ye 12binlik olduysa biz de çok sorun yaşamayız diyorum...
    inşallah tabi :))

wenigma ve Keloğlan75 ikiniz de güle güle kullanın :)

umarım ben de sizin gibi iyi bir tercih yapmışımdır...

mbilici sana da bu süreçteki yardımların için tekrar teşekkürler ;)

quote:

Eveeettt, en sonunda klima gazi da doldu ve halloldu, bozukta degilmis. Simdi evim püfür püfür cok rahat ve kullanimi kolay. 25 m2 salonu kisa bir sürede 26 dereceyi düsürdü.
    Herkese tavsiye ederim..

Salon güneş alıyor ve odanın şekli L ye benzer ama tam L değil, balkon çıkıntısı var, 2 yanda pencere bir balkon kapı birde salon kapısı var.
    Keşif yaptırmadan aldığım için endişe içindeydim ama servis yeter dedi. Yalnız kurulum yaparken cok dikkat et baştan savma yapmasınlar, dün yine servis cağırmak zorunda kaldım çünkü dış üniteyi takarken ayaklarındaki somunların birini sıkı birini gevşek ve 2 vidayada somun bağlamamışlar. Dış ünite şu an çalışırken titreme yapıyor. Su an servisciler çok dolu olduğu için baştan savma yapabilirler. Birde Vestel elektrik tesisati ve duvarın deliğin kapatılması işine karışmıyor. Elektrik kablosunu ve deliklere sıva işini kendim yaptım. Arkadaşımda almış LG beko, ama onunkini tamamiyla elektrik kablosu duvar sıvasını servis kendi yapmış. Aklınızda bulunsun...
    Hepsiburada.com da su an Qux-12 12000 BTU klimalar Vestel bayisinden çok ucuz. Vestel bayisine bende gitmiştim ürünü gözlerimle görmek için, satıcı 12000 BTU ile 15000 BTU yeterli olacağını söyledi.
    Tecrübelerim bu kadar. Sanada şimdiden hayırlı olsun :)
    wenigma kardes sanada hayırlı olsun , sen bir sorun yaşadınmı Servis kurulurken ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keloglan75 -- 1 Temmuz 2007; 16:35:50 >

• Ben de bu klima ile ilgileniyordum ta ki buradaki konulara da bakmaya başlayana kadar. Kimse Vestel önermemiş, ancak bu klima fiyat ve BTU değeri olarak gayet uygun gibi geldi (uygun geldi derken klimalardan pek anlamıyorum sadece BTU ve fiyata baktım).

Aynen arkadaşların yaptığı gibi hepsiburadadan sipariş verip almayı da düşünmeye başladım. İnsanların Vestel tavsiye etmeme nedeni soğutması ile ilgili mi yoksa problem çıkarma veya servis sorunu ile ilgili mi?

Ayrıca bu klimayı kullananlar hep tavsiye etmişler, ben tekrar düşünmeye başladım bunu ama aşağı yukarı bu fiyata (200-300 fazlası da olabilir belki), yaklaşık 20-25 metrekarelik alana başka bir klima önerebilecek var mı? Yoksa bu iyidir bunu alayım mı?

Şimdiden teşekkürler

• ben kurulum esnasında hiç bir sorun yaşamadım adamlar deldikleri yerlerden gelen tozları bile temizlediler sadece alçı yanlarında olmadıgı için ben verdim sıva da yaptılar elektrik tesisatı da salter yerine bendeki mge prize uzatma yapmalarını istedim ve yaptılar sorunsuz kullanıyorum ama genede vaktiniz varsa yapılım esnasında siz de izleyin eksik birşey oldugunda solersiniz klimanın kalan parçalarını da aldım ben belki bir zaman gerekli olur diye yaklaşık 2.5 saat montaj sürdü ve gayet de sessiz oldu elinizde eğer termometre varsa onu çıkan sıcaklığı olçmel için kullanabilirsiniz dedikleri kadarı ile 5 derece üflemesi gerekiyor benim ki üfledi
  • arkadaşlar selam,

benim de klima bugün kargoya verilmiş hpsbrda.com dan fakat benim montajın nasıl olacağı konusunda hiç bir fikrim yok. şimdi kargo şirketi kargoyu teslim ettikten sonra ne yapamam gerekiyor ya da direk teknik servis mi teslimata gelip montajı gerçekleştiriyor, bu konuda beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.

şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xbulletx

arkadaşlar selam,

benim de klima bugün kargoya verilmiş hpsbrda.com dan fakat benim montajın nasıl olacağı konusunda hiç bir fikrim yok. şimdi kargo şirketi kargoyu teslim ettikten sonra ne yapamam gerekiyor ya da direk teknik servis mi teslimata gelip montajı gerçekleştiriyor, bu konuda beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.

şimdiden teşekkürler.

Merhaba,
    Klima gelince hatda klima gelmeden hemen 0800 219 0112 numarayi ariyorsun vestelin. Onlarda seni en yakin servise yönlendirirler. Ne kadar erken ararsan o kadar karlisin. Yalniz dikkat et bastan savma yapmasinlar..
    Hayirli olsun... Numara kutunun üstündede yazar. Montaj ücretsiz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.