Direkt olarak PC ile ilgili bir sorun değil ancak forumda başka bir başlık bulamadım Televizyon sorunları gibi vs. var ise uyarırsanız sevinirim.
Başlıktaki model smart tv nin HDM1 girişinde Tivibu var ve sorunsuz çalışıyor. Ancak HDMI2'ye taktığım laptopun görüntüsü gelmiyor. Laptopla ilgili envari çeşit ayar var Intel tümleşik ekran ayarları / Nvidia ekran ayarları / Windows Görüntü ayarları / ctrl+p vs. bunlar ile ilgili olmadığına kesinlikle eminim.Daha önceki televizyonumuza pek çok kez bağladım problemsiz ki zaten laptop görüntüyü gönderiyor,gerekli ayarı yaparsam laptop ekranı kararıyor ancak Televizyona görüntü iletilmiyor. Ailem zaten bu modeli indirimde görüp alelacele bana sormadan almış görüntü olarak gayet güzel de olsa "Smart" Tv falan değil yani olsa olsa "Retarded" Tv denilir bunu da buradan söyleyeyim almayı düşünenlere.İnteraktif kullanım imkansıza yakın zorlukta. Herneyse varsa bir bilgisi olan Vestel modellerle ilgili bir sorun mu bizim modelin böyle bir problemi mi var ayrıca bilmek istiyorum.Şimdiden teşekkürler
yok mu yardımci olabilecek kimse
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme