Şimdi Ara

VESTEL SMART TV İNCELEMEM (42pf7017) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
940
Cevap
18
Favori
237.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lazpanyol

BENDE DUN GİTTİM VESTELE BU TV NIN 106 EKRANINI ALDIN HAYIRLISI.KURULUNCA İNCELEME YAPACAGIM

hayıurlı olsun arkadaşım keyifle kullanırsın inşaallah.. deneyimlerinizi bekliyoruz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.r 156

quote:

BENDE DUN GİTTİM VESTELE BU TV NIN 106 EKRANINI ALDIN HAYIRLISI.KURULUNCA İNCELEME YAPACAGIM

hayıurlı olsun arkadaşım keyifle kullanırsın inşaallah.. deneyimlerinizi bekliyoruz..

sagolun 15gun sonra kurduracagim tadilattan sonra deneyimlerimi paylasirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir sorum daha olacaktı, ben televizyonu özellikle hard diskten hd filmler izlemek için kullanacağım da; acaba bu durudma altyazı rengi ve boyutu ayarlama imkanımız var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxi_rocker

Arkadaşlar bir sorum daha olacaktı, ben televizyonu özellikle hard diskten hd filmler izlemek için kullanacağım da; acaba bu durudma altyazı rengi ve boyutu ayarlama imkanımız var mıdır?

boyutunu ve konumunu ayarlıyorsunda renk seçeneği yok..
  • Boyut ve konum renge nazaran daha önemliydi zaten, okumakta herhangi bir sıkıntı yaratmayacaksa tamamdır o zaman. Teşekkürler.
  • quote:

quote:

hocam bu tv googleye gırıyormu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır googleye giremezsin web browser yok

kendi anlaştığı firmaların sayfalarına girilişyor.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih145306 -- 30 Eylül 2013; 17:17:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihsen06

Çok güzel bir inceleme olmuş en başta onu söyleyim...
    Şuan hızlıal.comda 1.500 tl ve çok iyi fiyatı,vestelin sitesinde 1.800 tl...aradım sorum fiyat farkı neden var diye vesteli,stoklarını eritmek amaçlı fiyat düşürmüşlerdir dedi,zaten o 1.800 tl önerilen fiyat dedi bana...hızlıal.com dan alsak bir sorun olur mu dedim,sizin çalıştığınız firmamı dedim, cevap : evet güvenle alabilirsiniz,hb,ve hızlı al.com bizim çalıştığımız firmalar dedi ve sıfır orjinal kusursuz ürünler dedi....

Şimdi benim istediğim herşeyi ve fazlasını bu tv karşılıyot,phılps 102 ekran smartsız ve uydusuz tv si 1500 lira,ona vereceğime bunu alırım mantıklı olarak,yerli malı olmasıda ayrı bir güzellik doğrusu...

Hızlıal dan alan arkadaşlara sormak istiyorum,gelen üründe bir kusur varmı ? yada bir ters durum ??

Yukarda bir arkadaş hdmı kablosunu pc me taktım fakat görmedi yazıyor,ben şimdi laptopumu hdmı ile takıp gerekirse oyun bile oynamak isterim,film izlemek isterim...Bunları bu tv sağlıyor mu full ekran ??? hdmı kablosu ile pc arasında kurulum kolay heralde,deneyen arkadaşların cevap yazması rica olunur...

Bir sorum daha var,binada ortak anten kullanıyoruz ve dün hd lnb diye bir şey duydum... ben şimdi direk o kabloyu tv ye takıp hd felan izleyebilir miyim ??

1500 tl olması çok iyi peşin fiyatınada taksiti var o sitede....
    SİZCE ALIYIM MI ARKADAŞLAR BU TV Yİ ???

merhaba cevap vermeye çalışayım..
    1)şimdi öncelikle ben hızlı aldan almadım ancak başka alışverişlerimden dolayı hızlıala karşı şahsi gıcıklığım var yalnız vestelin 3d lcd tv side çok cazip bi faryata bu sitede satılı ve onlarca arkadaş almış bir sorun yok diyorlar konusa var vestel 3d lcd tv diye balabilirsin.. sonuçta bence öncelşikle bir vestel mağazasına git pazarlık yap belki mağazada o fiyata verirse ben mağazayı tecih ederim herzman..

2)ben laptobumu çok hdmı dan bağlayarak kullanıyorum çok da basit ve net bir görüntü alıyorum ancak burda işin ne kadar basit olacağı tv ile ilgili değil tam tersi laptobunun ekran kartı ve kullandığı yazılımla ilgili benim ekran kartım ati marka catalyst diye bir proğramı var sadece görüntünü ekrana tam tamına oturması için ufak bir ayar yaptım o kadar...

3)bende binada ki ortak anteni kullanıyorum hd diye ayrım yok diye biliyorum servis zaten geldi tv yi direk bağladı anten merkezi sistem dersen diseg 1 i seçip gerekli kurumu 5 dk ye tamamlıyor şuan atv, ahaber, trt1 ve trt yi hd olarak izliyorum.. yakında d-smart modül alıp star ile kanal d yi hd yapacağım inşaallah..

4)ben aldım alalı bir pişmanlık yaşamadım sadece bir ara acaba 3d mia lsaydım dedim ama mağazadaki bol kafa ağrılı deneyimim ve forumdada zararlarına karşı yazılardan sonra boşver diyorum 3d izleyeceksem gider cinemaya adam akıllı izlerim evde çok bir işe yarayacağını zannetmiyorum

5)artık karar senin..

• quote:

quote:

Çok güzel bir inceleme olmuş en başta onu söyleyim...
    Şuan hızlıal.comda 1.500 tl ve çok iyi fiyatı,vestelin sitesinde 1.800 tl...aradım sorum fiyat farkı neden var diye vesteli,stoklarını eritmek amaçlı fiyat düşürmüşlerdir dedi,zaten o 1.800 tl önerilen fiyat dedi bana...hızlıal.com dan alsak bir sorun olur mu dedim,sizin çalıştığınız firmamı dedim, cevap : evet güvenle alabilirsiniz,hb,ve hızlı al.com bizim çalıştığımız firmalar dedi ve sıfır orjinal kusursuz ürünler dedi....

Şimdi benim istediğim herşeyi ve fazlasını bu tv karşılıyot,phılps 102 ekran smartsız ve uydusuz tv si 1500 lira,ona vereceğime bunu alırım mantıklı olarak,yerli malı olmasıda ayrı bir güzellik doğrusu...

Hızlıal dan alan arkadaşlara sormak istiyorum,gelen üründe bir kusur varmı ? yada bir ters durum ??

Yukarda bir arkadaş hdmı kablosunu pc me taktım fakat görmedi yazıyor,ben şimdi laptopumu hdmı ile takıp gerekirse oyun bile oynamak isterim,film izlemek isterim...Bunları bu tv sağlıyor mu full ekran ??? hdmı kablosu ile pc arasında kurulum kolay heralde,deneyen arkadaşların cevap yazması rica olunur...

Bir sorum daha var,binada ortak anten kullanıyoruz ve dün hd lnb diye bir şey duydum... ben şimdi direk o kabloyu tv ye takıp hd felan izleyebilir miyim ??

1500 tl olması çok iyi peşin fiyatınada taksiti var o sitede....
    SİZCE ALIYIM MI ARKADAŞLAR BU TV Yİ ???

merhaba cevap vermeye çalışayım..
    1)şimdi öncelikle ben hızlı aldan almadım ancak başka alışverişlerimden dolayı hızlıala karşı şahsi gıcıklığım var yalnız vestelin 3d lcd tv side çok cazip bi faryata bu sitede satılı ve onlarca arkadaş almış bir sorun yok diyorlar konusa var vestel 3d lcd tv diye balabilirsin.. sonuçta bence öncelşikle bir vestel mağazasına git pazarlık yap belki mağazada o fiyata verirse ben mağazayı tecih ederim herzman..

2)ben laptobumu çok hdmı dan bağlayarak kullanıyorum çok da basit ve net bir görüntü alıyorum ancak burda işin ne kadar basit olacağı tv ile ilgili değil tam tersi laptobunun ekran kartı ve kullandığı yazılımla ilgili benim ekran kartım ati marka catalyst diye bir proğramı var sadece görüntünü ekrana tam tamına oturması için ufak bir ayar yaptım o kadar...

3)bende binada ki ortak anteni kullanıyorum hd diye ayrım yok diye biliyorum servis zaten geldi tv yi direk bağladı anten merkezi sistem dersen diseg 1 i seçip gerekli kurumu 5 dk ye tamamlıyor şuan atv, ahaber, trt1 ve trt yi hd olarak izliyorum.. yakında d-smart modül alıp star ile kanal d yi hd yapacağım inşaallah..

4)ben aldım alalı bir pişmanlık yaşamadım sadece bir ara acaba 3d mia lsaydım dedim ama mağazadaki bol kafa ağrılı deneyimim ve forumdada zararlarına karşı yazılardan sonra boşver diyorum 3d izleyeceksem gider cinemaya adam akıllı izlerim evde çok bir işe yarayacağını zannetmiyorum

5)artık karar senin..

Cevap için teşekkür ederim...ben zaten 3d li felan istemiyorum çok abuk subuk birşey onlar :)

Biraz önce vestel mağazına gittim ama kapalıydı,ufak smart olanı gördüm camdan,bence kasası felan çok şık duruyordu :)
    Benim isteklerimi karşılıyan bir tv olarak gözüküyor,ama alacağım yer konusu sıkıntılı...
    İnternetten tv almak biraz risk taşıyor ama fiyatta çok uygun... mağazada bu fiyata bulmak imkansız,1800 se 1700 yapar en çok :)

Ürünün inceleme kısmını tamamen okudum,ve bütün yorumlarıda okudum ve tamam işte aradığın tv bu dedim kendi kendime...
    Hd kutusu içinde olması çok büyük bir avantaj,ayrı bir masrafa sokmaması güzel...

Kalite ve ömür bakımından sorun olmazsa alıyım diyorum,yerli malı olması çok güzel... bimeks,teknosa,gold,hb,vatan vs. hepsine baktım 1500 tl ye anca 102 phılıps var 100 herz... Bu vestelin ürünün özelliklerine bakarsan 2000 2500 tl olması gerekiyor bence :)

Defolu ürün felan olabilir mi hızlıalda ? ne dersiniz ?
    Hızlıaldan alana arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa çok sevinirim....

• Ben de hızlıaldan aldım güvenle alabilirsiniz defolu mal gelmez (zaten sorun yaşarsanız 7 gün içinde geri iade edebilirsiniz)
  • Bu incelemeyi okuduktan sonra bende vestel 42pf7017 sahibi oldum ve çokta memnun kaldım. Hızlıaldan aldım. ben 1540 tl ye aldım şuan fiyat 1499 tl ye düşmüş.servis bile çok iyi fiyata almışsınız dedi.hızlı aldan daha önceki alışverişlerimde ürün temin edilemedi gibi sorunlarla karşılaştım. fakat vestel 42pf7017 led tvyi hızlı gönderi ile gönderiyorlar.
    hızlıal dan bu tv yi almak isteyen herkese tavsiye ederim.
  • Teşekkür ederim arkadaşlar içim rahatladı :) çok sağolun :)

Ürünü alırken açmak gerekiyor mu kargodan ? servis gelip kurarken kutunun açılmaması lazım diye biliyorum ? Ne yapılması gerekiyor ?
  • Arkadaşlar bir kaç sorum daha olacak; bende şu an mevcut bir çok daha önce aldığım 5+1 ses sistemini bu tv'ye bağlayabilir miyim acaba? Ayrıca ortalama bir ses sistemi almaya kalksam bana ne kadara patlar acaba?

Bunlardan daha önemli olarak tv'deki uydu alıcısı sayesinde bende mevcut olan kutuyu bırakarak başka bir işleme gerek kalmadan direkt tv'deki uydu alıcıyı kullanabilir miyim? Bu şekilde kullanırsam acaba hd kanallardan hangisini izleyebilirim?
  • bugun teknosada phılıps 42PFL3527H/12 ürünü indirime girmiş smart tv li 106 ekran,onu almaya karar verdim...önündeki ekranı koruyan şey çok hoşuma gitti,adam ekrana yumruk attı yinede birşey olmadı :) ayrıca 2 ay dsmart hediyesi var...
    Vestel mağazasına gitip konudaki o tv nin 82 ekran olanına baktım ondan o ekran koruyucu yoktur...ve adama dedimki internete 1500 burda 1800 indirim yapamaz mısın dedim,en fazla 1680 e kadar indi...
    1500 e nasıl verirler zaten bana o fiyattan gelmiş dedi pc ye bakıp...

birazdan almaya gidicem phıpls olanı inşallah doğru karardır... 1400 bonus a 5 + 3 taksti ve 3 ay erteleme..
  • içindeki uydu alıcı nasıl memnun musunuz, fotoğraflardan pek anlaşılmıyor da? Bu forumda vestel diye sorunca neden kimse ilgilenmiyor anlamıyorum sanki ötekiler yerli de vestel gavur malı çok ilginç kime sorsam özelden mesaj atsam ne yapsam cevap gelmiyor, bi tek bu konuyu buldum adam gibi, inceleme güzel olmuş teşekkürler bu arada almayı düşünüyorum
  • Valla o kadar kafam kartıştıki bir süre ertleedim tv alım işini yeter artık,oydu buydu şuydu derken insan karar veremiyor...
    Teknosadaki adam içinde kutu olan tvlerden uzak dur dedi,dijitürk ve d-smart özelliği vs olmuyor,olsada tam desteklemiyor felan birşeyler dedi...ama fiyat konusunda bu tv çok iyi şuan 1500 tl...ama phılıpste ekranın önünde olan koruma yok bugun gördüm onu... kasası mat ve parlak değil ama o kadar kötü değil güzel sayılır...
    Tek eksiği bence şucamın önünde koruma olmaması,adam philipse yumruk attı yine birşey olmadı,tabi hafif bir yumruk :) ama yan tarafta duran 3000 lik panasonice ekranına hafif bastırdı hemen karıştı ortalık... mağazada 1800 den en fazla 1680 e düşen tv 1500 e verilmesi bana korku verdi...adamlara mesaj attım 4 - 5 tane soru sorudm bu fiyat ve kargo ile ilgili...
    Adamlar sadece vestel tv ürünlerimiz vestel tarafından 3 yıl garantilidir diye kısacak bir cevap verdiler...

Alacaksanızda mağazadan alın bence :) içimi korku sardı çünkü... 1680 e veriyordu 1800 den...

• quote:

Orijinalden alıntı: telliibrahim

içindeki uydu alıcı nasıl memnun musunuz, fotoğraflardan pek anlaşılmıyor da? Bu forumda vestel diye sorunca neden kimse ilgilenmiyor anlamıyorum sanki ötekiler yerli de vestel gavur malı çok ilginç kime sorsam özelden mesaj atsam ne yapsam cevap gelmiyor, bi tek bu konuyu buldum adam gibi, inceleme güzel olmuş teşekkürler bu arada almayı düşünüyorum

Bende hem LG nin hem vestelin uydu alıcılı modeli var ve kesinlikle uydu alıcılı modeli öneriyorum. kablo karmaşasından, 2 kumanda kullanmaktan kurtuluyorsunuz. Ayrıca sd kanallar oldukça iyi HD olanlar zaten harika. LG de kanal düzenleme çok kullanışlı değil ayrıca biss şifresi giremiyorsunuz. Vestelde hem kanal düzenleme oldukça kullanışlı hem de biss girişi yapabiliyorsunuz
  • quote:

Valla o kadar kafam kartıştıki bir süre ertleedim tv alım işini yeter artık,oydu buydu şuydu derken insan karar veremiyor...
    Teknosadaki adam içinde kutu olan tvlerden uzak dur dedi,dijitürk ve d-smart özelliği vs olmuyor,olsada tam desteklemiyor felan birşeyler dedi...ama fiyat konusunda bu tv çok iyi şuan 1500 tl...ama phılıpste ekranın önünde olan koruma yok bugun gördüm onu... kasası mat ve parlak değil ama o kadar kötü değil güzel sayılır...
    Tek eksiği bence şucamın önünde koruma olmaması,adam philipse yumruk attı yine birşey olmadı,tabi hafif bir yumruk :) ama yan tarafta duran 3000 lik panasonice ekranına hafif bastırdı hemen karıştı ortalık... mağazada 1800 den en fazla 1680 e düşen tv 1500 e verilmesi bana korku verdi...adamlara mesaj attım 4 - 5 tane soru sorudm bu fiyat ve kargo ile ilgili...
    Adamlar sadece vestel tv ürünlerimiz vestel tarafından 3 yıl garantilidir diye kısacak bir cevap verdiler...

Alacaksanızda mağazadan alın bence :) içimi korku sardı çünkü... 1680 e veriyordu 1800 den...

kendinden uydu alıcılı en iyi led tv diyebilirim. teknosada dijitürk olmuyor demişler. kardeşim alırsın dijitürk veya dsmart uydu alıcısını hdmi dan takarsın izlersin olur biter.Ama tek kumanda olayı süper. Philips alan bir arkadaşım vesteli görünce bana niye haber vermedin dedi. smart tvsi uydusu fiyatı çok hoşuna gitti. Ön koruma olayına gelince tv ile karate oynamayacaksınki yada tv ye şut çekmeyi planlıyorsan bilemem. senelerdir kullandığım bilgisayarımında koruması yok. bir sıkıntı olamadı.

bir arkadaşta kutuyu açamıyormuyuz diye sormuş. Ben hızlıaldan aldım kargo gelir gelmez kendim kurdum bir sıkıntı çıkmadı servis geldi baktı garantiyi onayladı.
    vestel müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor. servis geldimi? memnun kaldınızmı? televizyon nasıl anketimize yardımcı olurmusunuz diye 3-4 kere aradılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: junglebird

quote:

Valla o kadar kafam kartıştıki bir süre ertleedim tv alım işini yeter artık,oydu buydu şuydu derken insan karar veremiyor...

kendinden uydu alıcılı en iyi led tv diyebilirim. teknosada dijitürk olmuyor demişler. kardeşim alırsın dijitürk veya dsmart uydu alıcısını hdmi dan takarsın izlersin olur biter.Ama tek kumanda olayı süper. Philips alan bir arkadaşım vesteli görünce bana niye haber vermedin dedi. smart tvsi uydusu fiyatı çok hoşuna gitti. Ön koruma olayına gelince tv ile karate oynamayacaksınki yada tv ye şut çekmeyi planlıyorsan bilemem. senelerdir kullandığım bilgisayarımında koruması yok. bir sıkıntı olamadı.

bir arkadaşta kutuyu açamıyormuyuz diye sormuş. Ben hızlıaldan aldım kargo gelir gelmez kendim kurdum bir sıkıntı çıkmadı servis geldi baktı garantiyi onayladı.
    vestel müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor. servis geldimi? memnun kaldınızmı? televizyon nasıl anketimize yardımcı olurmusunuz diye 3-4 kere aradılar.

Dün numarıma felan almışlardı vestel bir soru sormama rağmen :) bugun aradılar anket için,dedim daha almadım tvyi :)

Dedikerinizi okudum,o zaman vesteli alalım,en azından uydu masrafımız olmaz :) tek kafama takılan şey şu kargo meselesi,bugune kadar çok canım yandı kargodan,onun için artık fobi oldu bende :)
    Kargo geldikten sonra hemen açıp bakıyım mı ne derisniz ? tavsiyenizi bekliyorummm...

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.