Şimdi Ara

VESTEL SMART TV İNCELEMEM (42pf7017) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
940
Cevap
18
Favori
237.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar güncellemeyi yükledim ve maalesef beklediğim şekilde gözle görülür bir değişiklik göremedim aslında gözle görülür pekde bekeldiğim bir şey yoktu sonuç olarak görüntü kalitesinden memnunuz ancak ben bilhassa otomatik timeshifting bekliyordum koymamışlar..ne yazıkmki Vestel de sürüm notları yayınlamadığında ve yayınlayacağını zannetmediğimden yapılna değişiklikleri bilme şansımız omayacak sadece bir kaç menü içeriğinde beni çok ilgilendirmeyen değişiklik olmuş basit değişiklikler daha önce bahsettiğim ttnetin de kendi sitesinde açıkladığı tivibu özelliği de henüz gözükmemekte sanırım çalışmalar devam ediygor ayrıca arkadaşımız mediaplayerda gelişme var demiş ama bana tam tersi mediaplayer yavaşlamış gibi geldi belkide flash belleği yeniden tanımlamak gerekiyor neyse tüm bu olumsuzlukların yanında birde çok beklediğim bir ayar gelmiş oda iphone ve android kullanıcıları için tv yi telefondan kontrol etmeyi sağlayan vestel remote control aplikasyonu hazırlanmış ve dün iphonuma hemne kurdum inanın bana kusrsuz çalışıyor çok beğendim. fonksiyonelliği harika evdekilerle kafa bulması paha biçilemez:)
    inşaallah yakın zamanda mediasharing uygulamasıda çıkar bu arada iphonu olan arkadaşlar dlna özelliği için hangi proğramı kullandıklarını yazarlarsa sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.r 156 -- 28 Mayıs 2012; 12:46:41 >

• bu arada d-smart modül kullanan arkadaşlar varsa görüşlerini çok acil bildirirlerse sevinirim..
  • yok mu arkadaşlar aranızda hiç modül kullanan?
  • Bende düşünüyorum d-smart modül kullanmayı, kullanan arkadaşlar varsa görüşlerini alabilirmiyiz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya arkadaşlkar kimse mi kullanmıyor bu meledi yoksa biz sadece soru soracağımız zaman gireriz foruma diyenlerden misiniz?
  • bende kullanmayı dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vestelin bu kadar beğenilen bir ürünü olması benim için şaşırtıcı oldu, çünkü önceleri olumlu baktığım vestel forumdaki önyargı nedeniyle artık benim için de kötü bir hal almıştı, ta ki bu konuya kadar.

Benim sormak istediklerim;

1 - Bu tv'de 3d var mıdır? Varsa yeni lg teknolojisi mi yoksa eski teknoloji midir?

2 - Smart tv sayesinde digiturkplay şifre ile maç izleme olanağı var mıdır?

3 - Tv'nin 46 inch versiyonu var mıdır? Eğer varsa 42 ve 46 olanların fiyatları nelerdir acaba?

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxi_rocker

Vestelin bu kadar beğenilen bir ürünü olması benim için şaşırtıcı oldu, çünkü önceleri olumlu baktığım vestel forumdaki önyargı nedeniyle artık benim için de kötü bir hal almıştı, ta ki bu konuya kadar.

1 - Bu tv'de 3d var mıdır? Varsa yeni lg teknolojisi mi yoksa eski teknoloji midir?

3 - Tv'nin 46 inch versiyonu var mıdır? Eğer varsa 42 ve 46 olanların fiyatları nelerdir acaba?

Sorularınıza cevap vereyim

1- 3D Bulunmamaktadır
    2- Digitürkplay ile maç izlenememektedir sadece önceki maçların özetleri izlenebiliyor (Ben öyle biliyorum)
    3- Bu tv nin 46 " olanı Vestel 46PF7117 46'' LED TV (bizdeki pf 7017)

fiyat için ww w.ucuzu.com/crt-lcd-plazma-tv-c3164/vestel/46pf7117-p85312706/

• quote:

Vestelin bu kadar beğenilen bir ürünü olması benim için şaşırtıcı oldu, çünkü önceleri olumlu baktığım vestel forumdaki önyargı nedeniyle artık benim için de kötü bir hal almıştı, ta ki bu konuya kadar.

arkadaşım gerekli açıklamayı yapmış ben sadece bir kaç hususu belirteyim.. evet bu tv lerde 3d yok ancak vestel yeni seri pilsiz gözlğk 3d tv led ve lcd tv leri mevcut ama maalesef smart la beraber olanı yok muhtemelen yakında çıkacaktır...
    digiturkplay de şuan şifre ile maç izlenmiyor ancak bir yetkiliyle yaptığım görüşmede olabilir şuan için test yayınındayız daha çok gelişecek kısa zamanda da tivibu tüm özellikleri ile eklenecek demişti yani olacak demiyorum ama olmazda demiyorum :)

• Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. O zaman 3d ile smart tv arasında seçim yapmam gerekecek demek ki; bütçeyi de göz önüne alınca bu tv daha ön plana çıkıyor. Digiturkplay şifre ile maç izleme de çıksa süper olur gerçekten.

Şimdi tabi ki bu kişi ve kullanıldığı odaya göre değişir ama 42 ile 46 arasında kaldım sanki, siz hangisini önerirsiniz acaba? Daha önce hiç plazma, lcd ve led tv kullanmadığım için kararsız kaldım.
  • quote:

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. O zaman 3d ile smart tv arasında seçim yapmam gerekecek demek ki; bütçeyi de göz önüne alınca bu tv daha ön plana çıkıyor. Digiturkplay şifre ile maç izleme de çıksa süper olur gerçekten.

Şimdi tabi ki bu kişi ve kullanıldığı odaya göre değişir ama 42 ile 46 arasında kaldım sanki, siz hangisini önerirsiniz acaba? Daha önce hiç plazma, lcd ve led tv kullanmadığım için kararsız kaldım.

Bence önce izleme mesafenizi ölçün. Eğer 2,5 - 3 metreden fazla ise ve hd yayın ağırlıklı izleyecekseniz kesinlikle 46 inç derim. Ben 46 almadığıma pişmanım ama TV'den gayet memnunum. HD görüntüden verim almak konusunda ekran büyüklüğü ve izleme mesafesinin yakın olması etkili oluyor.

Ben 3D TV alacakken bu TV için vazgeçtim. 3D yayın izleme hevesiniz var ise uzun vadede üzülebilirsiniz. Bazen NG 3D yayınlarını görüyorum ve keşke 3D olsaydı da bu belgeseli izleyebilseydim diyorum. Özel zamanlar dışında pek aranan bir şey değil bence 3D. Bunun yanında TV'nin eksiği yok fazlası var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metamorphoses -- 30 Mayıs 2012; 11:37:56 >

• merhaba arkadaşlar
    bende geçen hafta hızlı aldan aldım.24 mayısta elime ulaştı.kendim kurdum.ertesi günüde servis gelip garantisini başlattı.1 haftadır zevkle izliyorum.sd yayınlar çok güzel ve canlı.benim bir kaç sorum olacak?
    1-trt hd yi ne kadar arattıysamda bulamadım
    2-içinden çıkan cd deki nero media home 4 ü pc ye kurdum ve dlna olarak bağlandım.kapatıp açtıktan sonra birdaha bağlanamadım.daha doğrusu nero pc de çalışıyor gözüküyor ama çalışmıyor.tekrar tekrar kaldırıp yükledim ama olmadı(win7).xp de denedim olmadı.
    3-pc yi vga ile bagladım ama hdmı kablo ile bağlayamadım.ne yaptıysam olmadı.hdmı sinyali yok diyor.tüm hdmı girişlerinde denedim.
    yardımlarınız için teşekkürler
  • Ben o zaman gidip bir mağazada bakayım en iyisi, bir de 42 ile 46 arasındaki fiyat farkı da önemli tabi ki. Bunlara göre kararımı veririm artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atasayar

merhaba arkadaşlar
    bende geçen hafta hızlı aldan aldım.24 mayısta elime ulaştı.kendim kurdum.ertesi günüde servis gelip garantisini başlattı.1 haftadır zevkle izliyorum.sd yayınlar çok güzel ve canlı.benim bir kaç sorum olacak?
    1-trt hd yi ne kadar arattıysamda bulamadım

TRT 1 HD, TRT HD .11041 DVB-s2 SR:8400 FEC:3/4

bu frekansta arama yap bende sorun yok kanal bulunuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oltulu -- 31 Mayıs 2012; 19:28:39 >
  • Bir de televizyonun hopalörleri sizce nasıldır, ayrıca bir ses sistemi almaya gerek var mıdır? Evde bir tane 5+1 var ama bu ses çıkışlarından filan hiç anlamıyorum, bu tv'ye uyar mı acaba? Tv'ye hangi ses sistemleri uyumludur?
  • Bir de televizyonun hopalörleri sizce nasıldır, ayrıca bir ses sistemi almaya gerek var mıdır? Evde bir tane 5+1 var ama bu ses çıkışlarından filan hiç anlamıyorum, bu tv'ye uyar mı acaba? Tv'ye hangi ses sistemleri uyumludur?
  • Bu Televizyona en iyi gidecek HD Modül nedir acaba ? Teledünya için kullanıcam , şimdiden teşekkürler.
  • BENDE DUN GİTTİM VESTELE BU TV NIN 106 EKRANINI ALDIN HAYIRLISI.KURULUNCA İNCELEME YAPACAGIM
  • quote:

Bir de televizyonun hopalörleri sizce nasıldır, ayrıca bir ses sistemi almaya gerek var mıdır? Evde bir tane 5+1 var ama bu ses çıkışlarından filan hiç anlamıyorum, bu tv'ye uyar mı acaba? Tv'ye hangi ses sistemleri uyumludur?

normal kullanım için hoparlörler yeterli ama tabiki sinema keyfi istiyorsan ev sinema sitemi iyi olur tv optikde olmak üzere tüm ses çıkışlarına sahip rahatlıkla istediğin ev sinema sistemini bağlayabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PoWeRLoGY

Bu Televizyona en iyi gidecek HD Modül nedir acaba ? Teledünya için kullanıcam , şimdiden teşekkürler.

walla bende d-smart uyormu diye fegalarca sordum sağolsun bir Allah ın kulu cevap vermedi. maalesef bilgim olmadığı için yardımcı olamayacağım..
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.