Şimdi Ara

VESTEL SMART TV İNCELEMEM (42pf7017) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
940
Cevap
18
Favori
237.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • a.r 156 arkadaşımızın ellerine sağlık. zahmet vermiş inceleme hazırlamış. dükkan dükkan gezsek bu bilgileri toplayamazdık.
    iyi aydınlattı. vestel hakkındaki düşüncelerim oluştu. benim için en önemlisi görüntü kalitesi.
    tekrar teşekkürler.
  • Merhaba arkadaşlar. Öncelikle konu sahibi a.r156 arkadaşa emekleri için teşekkür ederim. Uzun zamandır led tv arayışında olan birisi olarak aklımda hiç yokken vestel i soktu :) Birkaç gündür vestel bayilerini geziyorum ama hiçbirisinde tv nin (32'' olan) kendi uydu alıcısından görüntü alma şansım olmadı. Benim için en temel nokta özellikle maçlarda ki goruntusu. Malum avrupa şampiyonası dolayısıyla 32PF7017 kullanan arkadaşlar maç yayınlarında titreme bulanıklık ghosting tarzı etkileşimler goruntude olusuyor mu bilgi verirlerse cok sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARMADATURK

arkadaşlar euro 2012 nedeniyle led tv almam gerekli araştırma yaptım hızlıal.comda fiyatı çok cazip tavsiye edermisiniz

Ben de bu amaçla aldım, şu anda maç açık, gayet güzel görüntüsü var
  • maclarda sıkıntısı yok hocam gayet net kendı uydu alıcısında tek eksıgı uydu alıcısıı kanal degıstırme olayı yavas okadar
  • slm forum 2 gün önce yazmıştım vestel smart tv lerde kanal tuşu olmadığı kanal tarama ve eklemenin zahmet aldığını sdx formatını düzenleyen bir program varmı vestel servislerde varmışşşş rivayet henüz ben bulamadım pcde düzenleyip tv ye atmak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: joker66

slm forum 2 gün önce yazmıştım vestel smart tv lerde kanal tuşu olmadığı kanal tarama ve eklemenin zahmet aldığını sdx formatını düzenleyen bir program varmı vestel servislerde varmışşşş rivayet henüz ben bulamadım pcde düzenleyip tv ye atmak istiyorum

bi arada bende baya araştırdım hatta bi yerde buldum ama link ölüydü ki o da zaten eski model vestel uydu alıcıyla ilgili sonra tv yi biraz dcaha kurcaladım ve aslında kanal sıralamanın şimdiye dek hiç olmadığı kadar kolay olduğunu gördüm ve oturdum kendim düzenledim bence çok basit nerede zorlanıyorsun yazarsan yardımcı olabilirim ve ya bazı arkadaşlarımız kendi kanal listelerini paylaşmışlar onlarıda kullanabilirsin.
  • a.r yüzbaşı vestel smart tv 2 ay oldu alalı normal uydu alıcılarında radyo tuşu var bunda yok mesela cihazı fab ayarların alıp kanalları taratıyoruz 300 tv+150 radyo bir arada geliyor bunları tek tek sıralama gerek ön kısıma tv ler arka kızma radyolar toplu taşıma yok toplu silme yok mesala 3/5 kanal taşı 3/5 kanal sil yok 300 tane tv tek tek öne alıyorum onları birde tek tek sıralıyorum radyoları sıralıyorum al sana 24 sat zaman ben bunun basit çözümünü bilemedim kanalların ilk taramasında sadece tv leri tara yok yada ben bulamadım karışık şekilde taranan cihazda sadece tvleri göster diyorsun bu sefer 1. kalanda tv 5. kanalda tv 7. kanalda tv var bunları gene tek tek 300 sefer harmanlıyorsun bende bu işi pcde yapıp tv ye atmak istedim siz bildiğiniz basit bir yol varsa yardımcı olursanız sevinirim bunun dışında tv nin anten usb ve diğer parçalaırını takılı olduğu plaka aşırı ısınıyor anten kablosunu elimi vurduğumda sıcaklık hissediyorum normal uydu alıcılarında bu şekilde bir ısınma yok

• quote:

Orijinalden alıntı: joker66

a.r yüzbaşı vestel smart tv 2 ay oldu alalı normal uydu alıcılarında radyo tuşu var bunda yok mesela cihazı fab ayarların alıp kanalları taratıyoruz 300 tv+150 radyo bir arada geliyor bunları tek tek sıralama gerek ön kısıma tv ler arka kızma radyolar toplu taşıma yok toplu silme yok mesala 3/5 kanal taşı 3/5 kanal sil yok 300 tane tv tek tek öne alıyorum onları birde tek tek sıralıyorum radyoları sıralıyorum al sana 24 sat zaman ben bunun basit çözümünü bilemedim kanalların ilk taramasında sadece tv leri tara yok yada ben bulamadım karışık şekilde taranan cihazda sadece tvleri göster diyorsun bu sefer 1. kalanda tv 5. kanalda tv 7. kanalda tv var bunları gene tek tek 300 sefer harmanlıyorsun bende bu işi pcde yapıp tv ye atmak istedim siz bildiğiniz basit bir yol varsa yardımcı olursanız sevinirim bunun dışında tv nin anten usb ve diğer parçalaırını takılı olduğu plaka aşırı ısınıyor anten kablosunu elimi vurduğumda sıcaklık hissediyorum normal uydu alıcılarında bu şekilde bir ısınma yok

walla arkadaşım anladığım yeterince incelememişsin yada gözden kaçırmışsın o söylediklerinin hepsi mevcut yani sadece kanla tarat sadece radyo tarat sadece şifreli tarat yada istediğin kadar kanalı işaretle aynı anda taşı yada tüm radyo kanallarını işaretler bunlarınn hepsi var.
    kanal listesini aç orda mavi tuşa basarsan radyomu tv mi ne istiyorsan filtrelersin taşı kısmına geldiğinde sarıya basarsan istediğin kadar kanalı işaretlersin filtre uyguloar yeşile basarsan hepsini seçersin daha ne olsun tek olmayan radyo taşu bence çokda önemli değil

• öncelikle bu tv yi alan bütün herkese hayırlı olsun... kullanan arkadaşlara bir sorum olacak bu tv de internet tarayıcısı var mi yoksa sadece vestelin belirledigi yerlere mi giriliyor şimdiden teşekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hızlı aldan dün 20.00 da aldım bugün öğlen eve geldi. böyle hızı kargo görmedim.. konyaya 16 saat te geldi.. üstelik ilçesine.. hdmi kabloda göndermişler ama daha açıp bakmadım.. kurulum yapınca görüşürüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MertMeteAlp

hızlı aldan dün 20.00 da aldım bugün öğlen eve geldi. böyle hızı kargo görmedim.. konyaya 16 saat te geldi.. üstelik ilçesine.. hdmi kabloda göndermişler ama daha açıp bakmadım.. kurulum yapınca görüşürüz.

bende hızlıal.comdan almayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sempatikboy666

öncelikle bu tv yi alan bütün herkese hayırlı olsun... kullanan arkadaşlara bir sorum olacak bu tv de internet tarayıcısı var mi yoksa sadece vestelin belirledigi yerlere mi giriliyor şimdiden teşekkürler...

Web tarayıyıcı yok sadece vestelin belirlediği sitelere girilebiliyor
  • quote:

arkadaşlar euro 2012 nedeniyle led tv almam gerekli araştırma yaptım hızlıal.comda fiyatı çok cazip tavsiye edermisiniz

tv yi aldım ama p.tesi günü gözümden ameliyat oldum maçlara bakamadım bile :( gel benim yerime izle tv yatıyor öylece :(
  • ben aldım hızlı aldan aldım 1 gün sonra geldi ankaraya alırsanız 42 inç alın ben 32 de aldım ama 42 inçin yerini tutmuyor tvnin tek eksiği wifi zayıf çekiyor onun dışında hatasız
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihsen06

quote:

tv yi aldım ama p.tesi günü gözümden ameliyat oldum maçlara bakamadım bile :( gel benim yerime izle tv yatıyor öylece :(

geçmiş olsun hocam
  • Gittim mağazadan aldım bende sonunda tv'yi; gerçekten çok beğendim internet özellikleri olsun görüntü kalitesi olsun büyüklüğü olsun bence fiyatına göre gerçekten hepsi muazzam. Ayrıca medya oynatıcısındaki istediği süreye atla ve özellikle altyazı senkronu bence çok güzel olmuş; bazı tvlerde bu özellik yoktu. Kendi 5+1 ses sistemimi de bağladım.

Şimdi interneti kablo ile verip usblerden birini boşa çıkaracağım ve birinde sürekli olarak dizi ve filmlerimin bulunduğu bir harddisk birinde ise 32 gb bir usb bulunduracağım kayıt--durdurma-devam etme gibi fonksiyonlar için. Ayrıca şunu da belirtmem lazım trt hd ile Euro 2012 maçları gerçekten mükemmel kalitede; umarım 11 Ağustostaki Süper kupa maçı da trt de olur :)

Son olarak da tv'yi kurmaya gelen teknik servis elemanlarına bittim; bir tanesi bana trt1 hd ve trt hd kanalının artık kullanılmadığını ve aynı televizyonun son 4-5 kurulumunda bunun farkına vardığını söylerken, diğeri ise tv'yi "geleceğün on yılluk teknolojüsünü alduyuz" diye savunurken özelliklerini ise "bu kitaba bakun" diyerek anlatmayı tercih etti

Uzun lafın kısası, almak isteyenlere gerçekten bu tv'yi öneririm; sonuçta geleceğün on yılluk teknolojüsünü alacaksunuz kolay değil Yardımları olan herkese çok teşekkürler, bundan sonrasın da sorularınız olursa da cevaplayabilirim.

• Tv'den kayıt için de usb'den vazgeçip 500 gb harddisk aldım; en azından hafıza doldu sil derdi olmaz. İstediğim zaman durdurur, oynatır, kayıt ederim.

Bir sorum olacak; yukarıda anlattığım teknik servis rezaletinden dolayı onlara sorasım gelmedi. Atıyorum ben trt'yi izlerken atv'yi kayıt edebilir miyim? Ayrıca herhangi bir saat belirleyip o saatte tv'nin otomatik kayıt yapmasını sağlayabilir miyim tv kapalı olsa bile?
  • Selam.. Tv bugun geldi (32'' olan) fazla ılgılenme fırsatım olmadı ama goruntusu gercekten cok iyi.. Yalnız soyle bır sıkıntım var kablosuz aga baglantı yapıyorum goruyor agı sıfrelı gırısı yapıyorum cekım gucu de gayet ıyı ama kumandadan ınernet tusuna basınca baglanmıyor baglantıda hata var dıyor.. Neyı eksık yapıyorum bılgı verırsenız sevınırım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: irfanim34

Selam.. Tv bugun geldi (32'' olan) fazla ılgılenme fırsatım olmadı ama goruntusu gercekten cok iyi.. Yalnız soyle bır sıkıntım var kablosuz aga baglantı yapıyorum goruyor agı sıfrelı gırısı yapıyorum cekım gucu de gayet ıyı ama kumandadan ınernet tusuna basınca baglanmıyor baglantıda hata var dıyor.. Neyı eksık yapıyorum bılgı verırsenız sevınırım ?

Modem 3G modemse sorun ondandır. 3G modemle internet bağlantısı olmuyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxi_rocker

Tv'den kayıt için de usb'den vazgeçip 500 gb harddisk aldım; en azından hafıza doldu sil derdi olmaz. İstediğim zaman durdurur, oynatır, kayıt ederim.

Bir sorum olacak; yukarıda anlattığım teknik servis rezaletinden dolayı onlara sorasım gelmedi. Atıyorum ben trt'yi izlerken atv'yi kayıt edebilir miyim? Ayrıca herhangi bir saat belirleyip o saatte tv'nin otomatik kayıt yapmasını sağlayabilir miyim tv kapalı olsa bile?

öncelikle hayırlı olsun.. bende tv yi sizin gibi kullanıyorum ve keşke usb 3 tane olsaydı diyenlerdenim çünkü birinde hd filmn arşivim trakılı birindede pvr özelliğini kullana bilmek için 16gb lık flash bellek takılı usb dongle takacak yer kalmıyor birde bazı arkadaşlar başka tv yorumlşarında yok efendim 4 tane hdmı 2 tane usbye ne gerek varmış bunlar tırı vırı özellikmiş diyorlardı.
    neyse kayıt olayını sormuşsun başka kanal izlerken diğer bir kanalı kaydetmen mümkün değil bunun için çift uydulu bir tv olmalı o da zaten piyasada yok ancak diğe istediğin özellik yani istediğin saatte yada istediğin proğram için kayıt planlayabiliyorsun..

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.