s.a. arkadaşlar bende 32 inç olanını aldım. şöyle bir sorun var. ekran ayarlarından ışığı rengi ayarladıktan sonra o kanalda iken benim yaptığım ayarlarla kanalı izleyebiliyorum fakat kanal değiştirdiğim zaman kanaldaki renk ve ışık benim yaptığım ayarlarda olmuyor. kanal üzerinde iken ekran ayarlarına girip ışık veye rengi 1 birim artırma veya azaltma yaptığım zaman ışık veya renkte artma oluyor. benim yaptığım ayarları hafızaya nasıl alabilirim. cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
Kanal geçişleri sırasında göz yorulmaması için sistem oluyor tvlerde bunda varmı bilmiyorum ama kontras,parlaklık felan düşüyor,ama kanal açılınca eski haline geliyor bizim 42 lerde... Aynı yazılım ve menülermi var bimiyorum ama görüntü ayarlarında kaydet seçeneği yoktu sanırım,kumanda yok henüz tvnin bakıp söyleyemiyorum :) Ama senin ayarladığın ayalarda oynama olmaz,eğer yanlış bir seçenek felan işaretlemediysen..bazen hd kanlarda ekran küçülüyor felan onlar yayınan oluyor bu arada...
incelediğime göre menüler aynı. kaydet seçeneği yok. dediğin gibi kontrast ve parlaklık ayarlardan sonra düşüyor. ben fazla izlemediğimden görüntü için bizimkiler bir ses çıkarmıyor. onlar için galiba göz yormadığından iyi. böyle izleyekoysunlar. cevap için teşekkürler.
arkadaşlar televizyonum servisden geldikden sonra bi sorun var kanal değişirken (dahili uydu alcıı) çok geç açılıyor kanallar show açlmıyor bile okadar bekliyoruzki video yok diyo sora kanal açılıyo
cevap veren arkadaşlar alıntı yaparak cevap verirlerse pek girmiyorum daha rahat görürüm
quote:
Orijinalden alıntı: zxcvts
arkadaşlar televizyonum servisden geldikden sonra bi sorun var kanal değişirken (dahili uydu alcıı) çok geç açılıyor kanallar show açlmıyor bile okadar bekliyoruzki video yok diyo sora kanal açılıyo
cevap veren arkadaşlar alıntı yaparak cevap verirlerse pek girmiyorum daha rahat görürüm
ayarlara gelip ilk kurulum seçeneğine gir ondan sonra kanalları tekrar tara sorun büyük ihtimalle düzelir
Arkadaşlar kumanda geldi çok şükür,ve eski haline geldi tv...
Ama tvyi aldığımdan beri fişe takıp ilk açmalarımın bazılarında,görüntü bozuk geliyor,yani insan yüzüne bakınca yanakları siyah çıkıyor,mavi bulut siayah gözüküyor,sonra kumandadan kapatıp açınca düzeliyor... Son 2 gündürde yine bazen tv yi ilk açtığımda ses geliyor ama görüntü gelmiyor,tviyi açıp kapatınca düzeliyor...
Bu sorunları yaşayan benmiyim sadece ? yoksa tvde arıza mı var???
alalı 1 ay olmadı,kumanda çalışmadı diye aradık tv yi götürdüler kumanda evde kaldı,yaptık diye getirdiler tv yi yine çalışmadı bu sefer kumandayla beraber tv yi götürdüler,ertesi gün tv yi getirdiler,kumandada ertesi gün geldi,sonra bu anlattığım sorun vs...
KISACA BEN BU TV Yİ ALARAK HATA YAPTIĞIMI DÜŞÜNÜYORUM...TÜRK MALI DEDİK HATA ETTİK...Ayrıca servisten gelen tvnin her tarafı parmak izi doluydu,ve o çercevesine bant yapıştırmışlar izi çıkmadı hala duruyor... rezilllik...
quote:
Orijinalden alıntı: fatihsen06
Ama tvyi aldığımdan beri fişe takıp ilk açmalarımın bazılarında,görüntü bozuk geliyor,yani insan yüzüne bakınca yanakları siyah çıkıyor,mavi bulut siayah gözüküyor,sonra kumandadan kapatıp açınca düzeliyor... Son 2 gündürde yine bazen tv yi ilk açtığımda ses geliyor ama görüntü gelmiyor,tviyi açıp kapatınca düzeliyor...
alalı 1 ay olmadı,kumanda çalışmadı diye aradık tv yi götürdüler kumanda evde kaldı,yaptık diye getirdiler tv yi yine çalışmadı bu sefer kumandayla beraber tv yi götürdüler,ertesi gün tv yi getirdiler,kumandada ertesi gün geldi,sonra bu anlattığım sorun vs...
KISACA BEN BU TV Yİ ALARAK HATA YAPTIĞIMI DÜŞÜNÜYORUM...TÜRK MALI DEDİK HATA ETTİK...Ayrıca servisten gelen tvnin her tarafı parmak izi doluydu,ve o çercevesine bant yapıştırmışlar izi çıkmadı hala duruyor... rezilllik...
yeni aldıysan şikayetimvar.com a yaz bence değiştirsinler
quote:
Orijinalden alıntı: XxX*InTeGRaL*XxX
quote:
Orijinalden alıntı: zxcvts
ayarlara gelip ilk kurulum seçeneğine gir ondan sonra kanalları tekrar tara sorun büyük ihtimalle düzelir
defalarca yapdım düzelmedi satcodx kanlları yükleyip ilk kurlum yapyorm olmuyor
Türk firmaları içerisinde alacağım en son markadır vestel.. hiç tasfiye etmem daha önce bir bulaşık makinası, bir uydu alıcı ve birde ev sinema sistemi almıştım ve hepside bozuldu sinirden hepsini attım. gidip bulaşık makinasını bosch televizyonu samsung aldım senelerdir kullanıyorum, 5 - 10 lira fazla veririm kaliteyi doya doya yaşarım, yemişim vesteli bana göre tırt bir markadan ibaret.
quote:
Orijinalden alıntı: ARMADATURK
quote:
Orijinalden alıntı: fatihsen06
yeni aldıysan şikayetimvar.com a yaz bence değiştirsinler
Yazdım arkadaşım sağolasın.... tv'nin fişini takıp ilk açtığım anda ekran bozuk çıkıyor,yüzler siyah,bulutlar sarı,kırmızılar yeşil....ve son 3 gündürdüe ses geliyor görüntü gelmiyor ilk açışlarda....kumadan ile açıp kapatınca düzeliyor.... bunu yaşadınız mı hiç ?
quote:
Orijinalden alıntı: zafer135
Türk firmaları içerisinde alacağım en son markadır vestel.. hiç tasfiye etmem daha önce bir bulaşık makinası, bir uydu alıcı ve birde ev sinema sistemi almıştım ve hepside bozuldu sinirden hepsini attım. gidip bulaşık makinasını bosch televizyonu samsung aldım senelerdir kullanıyorum, 5 - 10 lira fazla veririm kaliteyi doya doya yaşarım, yemişim vesteli bana göre tırt bir markadan ibaret.
Size denk gelmiştir bence evdeki tüm beyaz eşyalar televizyon ve uydu alıcılar vestel üretimi, yıllardır hiçbirinde ciddi bir sorun yaşamadım. Benim de en çok çektiğim firma samsung hangi ürününü aldıysam 15 gün kullanmadan elimde kaldı, şans işi bu
ellerine sağlık tv hakkındaki düşüncelerim sayende olumlu oldu. tv yi aldım bugün gelecek kargoyla. evdeki eski tv 12 sene oldu daha arızalanmadı ve vestel:)) görüntü ve kullanım olarak gayet memnunum. hala sorunsuz çalışıyor ve renkler ilk günkü gibi canlı. ama insan oğlu işte isteklerine bazen boyun eğmek zorunda kalıyor. umarım kullanınca da senin kadar memnun kalırım. bu arada evet yerli rünülere öncelik verelim. evime 2 sene önce klima aldım. demirdöküm üretim yerli herkes bilir. klimayı 599 tl ye hemde 12000 btu almıştım. inanın diğer markalar belki 2 katı pahalıydı herkes demirdöküm klima mı olur vs diye eleştirdi. ama 2 senesi bitiyor hala canavar gibi çalışıyor.. nazar değmesin:))) evimde herşey yerli marka çamaşır makinam vestel bulaşık makinemde öyle. aynı hizmeti diğer markalardan pahalıya alacağıma daha ucuza kaliteli hismet görüyorum:) herkesin görüşüne saygım var alımlarınızı tabiki körü körüne yapmayın ben bu tv almadan önce 10 gündür araştırıyorum her markayı ama vestelin tüplü televizyonumdaki görüntü kalitesini de bildiğim için fazla tereddüt yaşamadım ve aldım.
şikayetvar.com a şikayet yazmıştım bugun sabah 10 da aradılar servise haber veriyoruz diye 13 de geldi servis tv yi güncelledi gitti,15 dk sonra başka servis geldi :) abi dedim yaptılar gittiler :) tamam biz boşuna gelmişiz dediler :)
ard arda servis geliyor arkadaş :) tvde düzeldi,moralimde :) servis ağı çok güzel ya :) 1 servis isteyene 1 servis bedava gibi oldu bugun :)
adama sordum bugun bu tvnin uydusuna d smart modülü yada dıjıturk takılır mı diye,hayır takılmaz uyumsuz dedi...
dedim d smart takmıştı mağazada görüntü bu kadar iyi değildi dedim,asla bu kadar iyi görüntü alamazsınız zaten dedi,içinde uydu olduğu için bu kdar canlı gösteriyor dedi.... almayı düşünenlere...
d-smart takılıyor ben aldım taktım çalışıyor sorunsuz ama digiturk takılamıyormuş
quote:
Orijinalden alıntı: telliibrahim
d-smart takılıyor ben aldım taktım çalışıyor sorunsuz ama digiturk takılamıyormuş
d smat kartını alarak mı taktınız ? görüntü kalitesi nasıl peki ??? mağazada bana d smart kutuyu hdmı kablosuyla takmıştı,hd kanallar felan berbat gösteriyordu... sizde durum nedir ?
müşteri hizmetlerini aradım kredi kartını verdim gelip modül ve kartı taktılar. Hd kanallar çok güzel, ben çok memnunum, görüntü kalitesi iyi
sayın vestel kullanan kardeşlerim şu ürünü kulanan yokmudur ? almayı düşünüyorum da
beyler tv için servis değişim kararı almış 2-3 gün içinde yeni bir cihaz yollayacaklar.
Bir iki haftadır güncelleme sunucularından cevap alamıyor televizyon, sizde de öyle mi ? Şu medya oynatıcısını bir adam etseler yetecek, mkv ile dahili altyazı oynatmak istiyorum
Televizyonun saatinde sürekli olarak problem oluyor ve manuel ayarlama olmadığı için tv kayıt edeceğim zaman bu durum sıkıntı yaratıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
arkadaşlar eski uydumda sinyal kalitesi yüzde 100 iken tv deki uydum 100 de 60 ı geçmiyor... trt hd çekmiyor... bilgisi olan varmı ??