Şimdi Ara

VESTEL SMART TV İNCELEMEM (42pf7017) (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
940
Cevap
18
Favori
237.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ayrıca bizim 7017 model tvlerin internet portal menüsü değişmeli artık çok basit kalıyor ve bizim modeller de neden internet tarayıcı web browser yok çok büyük bir eksiklik bu..tek memnun olduğum yanı bizim 7017 tvlerin görüntüsü çok net ve güzel..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bendekı 7017 nın portalı bı ara 8060 gıbıydı sonra eskıye dondu
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazpanyol

bendekı 7017 nın portalı bı ara 8060 gıbıydı sonra eskıye dondu

bi ara bende de 8060 gibi idi portal ama daha sonra eski potala döndü..

eskiden portalda afiş uygulamaları aktifti şimdi yok..ikon şeklinde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: moon_42

quote:

Aynen kafayi yedi

• quote:

quote:

quote:

Aynen kafayi yedi

maalesef öyle..8060 modeline verdikleri desteği 7017 ye vermiyorlar..tv üzerinden güncelleme yapılmıyor sunucular aktif değil..ayrıca vestel tablet ile eşleşmiyor 7017..web browser internet tarayıcısı yok..8060 modeline verdikleri destek ve önemi maalesef 7017 modeline vermiyorlar..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aynen kafayi yedi

maalesef öyle..8060 modeline verdikleri desteği 7017 ye vermiyorlar..tv üzerinden güncelleme yapılmıyor sunucular aktif değil..ayrıca vestel tablet ile eşleşmiyor 7017..web browser internet tarayıcısı yok..8060 modeline verdikleri destek ve önemi maalesef 7017 modeline vermiyorlar..

terbiyesiz herifler bizi unuttular

• Bu televizyon bendede var ama ip tv izleyebiliyormuyuz kendi linkimizi girip

• quote:

Orijinalden alıntı: kenan2028

Bu televizyon bendede var ama ip tv izleyebiliyormuyuz kendi linkimizi girip

Dostum İp TV nedir 2 dir karsima cikiyor

• tvnin yazılımını 12.3 sürümüne yükselttim..önceki yazılımdan pek bir fark yok ancak kanalların görüntülerinde daha net bir görüntü var önceki sürüme göre..

• quote:

tvnin yazılımını 12.3 sürümüne yükselttim..önceki yazılımdan pek bir fark yok ancak kanalların görüntülerinde daha net bir görüntü var önceki sürüme göre..

kardeş nasıl yükseltme yaptın?dosya elinde varsa paylaşırmısın lütfen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atasayar -- 17 Kasım 2013; 16:56:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atasayar

quote:

tvnin yazılımını 12.3 sürümüne yükselttim..önceki yazılımdan pek bir fark yok ancak kanalların görüntülerinde daha net bir görüntü var önceki sürüme göre..

kardeş nasıl yükseltme yaptın?dosya elinde varsa paylaşırmısın lütfen?

arkadaşım sana en yakın vestel servisine giderek en son yazılımı iste ve gelip eve usb ile tvye kursunlar..yazılım yükleme ancak bu şekilde yapılıyor..

• Harika bir yazı olmuş. Bende kötü bir marka olarak görürdüm ama inceledim harika tv yermişlar iki katı parasına satılan tv lerden çok daha iyi bir tv idi. Helal olsun . Yarın bir tane alacağım. Bizi öyle bir kandırmışlar ki illa kazık yiyeceğiz. Arkadaşlar harika görüntüsü var inceleyin bakın. Hemde 3 yıl garanti. Kendine çok kızdım bu markanın önceden değerini anlasaydım keşke. Bedavaya kaliteli ürün. 40 inç 7070 1150 tl alıyorum. 9060 en iyisi ve çok kaliteli onunda fiyatı 1700 .

• bu tv yı 1 seneden fazladır kullanıyorum göruntu kalıtesıne ıncelıgıne hd uydusuna lafım yok ama yazılım destegı yok servıs atolyede yapıy0r ancak gıcık edıyor
  • bu tvyi ben de 2012 yılı şubat ayından beri kullanıyorum..şuna inanın arkadaşlar tvnin görüntüsü cam gibi full hd net görüntü..zaten bir tvnin en önemli fonksiyonu da görüntüsüdür..dahili hd uydu alıcısı ço iyi kanal geçiş süreleri gayet iyi..ayrıca ben de xbox 360 oyun konsolü de var full hd oyunları tvde kasmadan oynuyorum..sayın @lazpanyol arkadaşımın da dediği gibi yazılım olayı eksik..bu duruma biraz daha önem verseler süper olacak..görsel menüleri biraz daha zenginleştirip smart portalın içeriğini daha da geliştirirlerse herşey harika olacak..

• Hocam hic guncellettinmi benimki kafayi yedi calisirken kapanıyor ekran asagi asagi gidiyor geliyor AC kapa yapinca düzenliyor yazilimsal gibi

• quote:

Hocam hic guncellettinmi benimki kafayi yedi calisirken kapanıyor ekran asagi asagi gidiyor geliyor AC kapa yapinca düzenliyor yazilimsal gibi

sayın @lazpanyol tvnin yazılımını 0.12.1 den 0.12.3 e güncelledim..vestel servisi eve gelip usb ile tvye yeni ve en son yazılımı yüklüyor..son yazılım ile tvnin performansı daha da iyileşti..görüntü süper..kanal geçişleri hızlandı..tvyi atölyeye göndermeden servisi eve çağır ve son yazılım olan 0.12.3 versiyonunu tvye usb ile yüklet..yazılım ancak böyle yapılıyor çünkü tvden internet ile güncelleme olmuyor sunucular kapalı..

• quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

Harika bir yazı olmuş. Bende kötü bir marka olarak görürdüm ama inceledim harika tv yermişlar iki katı parasına satılan tv lerden çok daha iyi bir tv idi. Helal olsun . Yarın bir tane alacağım. Bizi öyle bir kandırmışlar ki illa kazık yiyeceğiz. Arkadaşlar harika görüntüsü var inceleyin bakın. Hemde 3 yıl garanti. Kendine çok kızdım bu markanın önceden değerini anlasaydım keşke. Bedavaya kaliteli ürün. 40 inç 7070 1150 tl alıyorum. 9060 en iyisi ve çok kaliteli onunda fiyatı 1700 .

Hocam 7070 i bende almak istiyorum ama 1150 tl ye nerde buldunuz acaba vestel mağazalarında indirimmi var acaba?

• quote:

quote:

Hocam hic guncellettinmi benimki kafayi yedi calisirken kapanıyor ekran asagi asagi gidiyor geliyor AC kapa yapinca düzenliyor yazilimsal gibi

sayın @lazpanyol tvnin yazılımını 0.12.1 den 0.12.3 e güncelledim..vestel servisi eve gelip usb ile tvye yeni ve en son yazılımı yüklüyor..son yazılım ile tvnin performansı daha da iyileşti..görüntü süper..kanal geçişleri hızlandı..tvyi atölyeye göndermeden servisi eve çağır ve son yazılım olan 0.12.3 versiyonunu tvye usb ile yüklet..yazılım ancak böyle yapılıyor çünkü tvden internet ile güncelleme olmuyor sunucular kapalı..

skype geldimi bide portal eskımı

• quote:

quote:

quote:

skype geldimi bide portal eskımı

sayın @lazpanyol skype yok portal eski aynen devam yeni portal yok..menü aynı değişiklik yok..tv kanal geçişlerini hızlanmış gördüm ve kanal görüntüleri bu yazılımla daha da netleşmiş güzel görüntü var..

• servisgeldı serıal numarasını okuttu elındekı cıhaza yarına yazılım getırecekmıs en guncel olsun dedım
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.