Vestel destek , 50Q9900 modeli tvyi Aralık 2021 de aldım. Firmware o zamandan beri güncelleme almadı. Yada destek sayfasında hata var seri no ile aratınca yazılım bulunamadı diyor. Bu televizyonun son firmware sürümü nedir ? |
Vestel TV - Soru ve Öneri Konusu (17. sayfa)
-
-
Merhaba, televizyonunuzun seri numarasını özel mesaj üzerinden iletmenizi rica ederiz. -
İlettim. 15 ay gibi bir sürede güncel yazılım almaması bana olası gelmiyor. 3 tane vestel tvmiz var. Öncekiler daha sık güncelleme alıyordu ama artık eskidikleri için onlara güncelleme gelmiyor. Ama bu tv eski değil , alır diye tahmin ediyorum. İnternette güncel yazılımların paylaşıldığı bir site vardı önceden oradan indirip usb ile yazılım güncelliyorduk , artık yok yada üyelere özel olmuş sanırım.
-
Vestel'de neden ses kontollü kumanda ( benim için ses tanıma önemli) neden çok pahalı?
375 TL'ye buluyorum en ucuz.
Halbuki Samsung için 49 TL'ye var?
-
N11'se 270 liraya gordum orjinal Vestel kumandası
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Servis ağı yaygın olduğu için Vestel tv almayı düşünüyorum ama kutunun içinden hangi panel çıkacağının belli olmaması kafamı kurcalıyor. Mağazada 43u9600’ü gördüm, yorumlarda ise 43u9700 önerilmiş. Fiyatı yakın ürünler ancak alırsak kutudan IPS panel mi çıkacak, hangi markaya ait panel çıkacak bunu kutuyu açmadan bilme şansımız yok mu ? Ayrıca ağırlıklı olarak uydu yayını izleneceği düşünülürse siz 43” için hangi modeli görüntü ve ses açısından öneriyorsunuz ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhabalar
Modelleri 55PF9090 ve 42FA8200 olan 2 adet Vestel televizyonum var. 42” olan televizyona, Sistem/Ses/Ses Ayarları/Ses Bağlantısı/Erişim Cihazı menüsü yardımıyla Vestel Desibel K600 kablosuz kulak üstü kulaklığı bağlayabiliyorum ve sürekli kullanıyorum. Şimdi ise; bu zamana kadar hiç ihtiyacım olmadığından kullanmamıştım. Şu an lazım olunca kullanmak istedim, fakat 55” televizyonda kulaklığı kullanamadım. Yardımcı olabilir misiniz? Eğer bu kulaklık ile olmuyorsa iki televizyonda da çalışan kablosuz başka bir kulak üstü kulaklık ve bluetooth tv adaptörü tavsiyeniz olabilir mi? Saygı ve selam ile …
-
Merhaba,
2022 yılı Mayıs ayında 55UA9800 televizyon aldım. Android 9 sürümü güncelleme alacak mı?
Teşekkür ederim. İyi günler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, kutunun üzerinde yazana seri numarasından panel bilgisine ulaşabiliyoruz. 43" ips istiyorsanız 43UA9630 tavsiye ediyoruz. -
Merhaba, güvenlik güncellemeleri gelecek fakat sürüm olarak yükseltme olmayacak. -
Merhaba, 55PF9090 modelinde bluetooth desteği olmadığı için kablosuz kulaklık kullanamıyorsunuz fakat kulaklık çıkışına takılan bluetooth adaptörü ile kullanmayı deneyebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vestel Destek -- 30 Mart 2023; 9:57:42 > -
-
Merhaba, VA panel bulunuyor. -
Merhaba,
Vestel 75U9520 modelinde panel parlaklık değeri kaç nit acaba?
-
Qled Google TV ve yerli üretim Miniled tv modelleriniz gelecek mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba, tv’den genel olarak memnun musunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vestel 55QA9700 ile 55UA9090 arasındaki fark nedir acaba? Panel farkı mı var? yoksa birisi QLED diğeri sadece LED mi ? ve hangisini almamı tavsiye edersiniz ikisi arasında kaldım. Teşekkürler şimdiden.
-
Merhaba, parlaklık değeri 320 nit. -
Merhaba, Miniled üretimi başladı, Qled Google TV için net bir bilgi bulunmuyor. -
Merhaba, ürünler ips panel fakat üreticileri farklı. Anakart, hoparlör, ses ve görüntü teknolojileri olarak aynılar. QA modeli Qled olduğu için bir adım önce diyebiliriz. Her iki üründe çok tercih edilen ve beğenilen modeller, en doğru kararı ürünleri mağazada kendiniz görerek verebilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X