< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vestel Destek -- 2 Haziran 2022; 8:22:48 > |
Vestel TV - Soru ve Öneri Konusu
Vestel'in popüler TV modelleri arasında yer alan 65qa9700 ve 55qa9700 hakkında merak ettiklerinizi cevaplamak üzere buradayız.
Vestel 65qa9700
Vestel 65qa9700, etkileyici bir 65 inçlik ekran ve Android TV işletim sistemi sunar. 4K UHD çözünürlüğü ve HDR desteği sayesinde, nefes kesici görseller ve sürükleyici bir izleme deneyimi vaat eder. Dolby Vision ve Dolby Atmos teknolojileri sayesinde, sinematik bir ses ve görüntü kalitesi yaşatır. Ayrıca, geniş renk gamı ve yerel karartma özelliği, gerçekçi ve canlı renkler sunar.
Vestel 65qa9700 Yorumlar
Vestel 65qa9700, kullanıcılar tarafından genel olarak yüksek puanlar alır. Yorumlarda, mükemmel görüntü kalitesi, kullanıcı dostu arayüzü ve güçlü ses performansı övülürken, bazı kullanıcılar uzaktan kumandasının ergonomisi konusunda şikayetlerde bulunur.
Vestel 55qa9700
Vestel 55qa9700, 65qa9700'ün daha küçük bir versiyonudur. 55 inçlik ekranına rağmen, yine 4K UHD çözünürlük ve HDR desteği sunar. Android TV işletim sistemi ve Dolby Vision ve Dolby Atmos teknolojileriyle donatılmıştır.
Vestel 55qa9700 Yorumlar
Vestel 55qa9700 de kullanıcılar tarafından beğenilen bir modeldir. 55qa9700 incelemelerinde, kompakt boyutu, net ve canlı görüntü kalitesi ve uygun fiyatlı olması övülürken, bazı kullanıcılar ses kalitesinin 65qa9700 modeli kadar iyi olmadığını belirtmektedir.
Vestel 65qa9700 İnceleme
Vestel 65qa9700'ün kapsamlı incelemeleri, cihazın güçlü yönlerini ve eksikliklerini detaylı bir şekilde ele alır. İncelemelerde, etkileyici görüntü kalitesi, Android TV işletim sisteminin kolaylığı ve şık tasarımı vurgulanırken, uzaktan kumandanın bazı ergonomik sorunları ve ses kalitesinin rakiplerine göre biraz daha zayıf olduğu belirtilebilir.
Vestel 55qa9700 İnceleme
Vestel 55qa9700 incelemeleri, cihazın kompakt boyutu, uygun fiyatı ve net görüntü kalitesini överken, ses kalitesinin beklentileri tam olarak karşılamayabileceğini belirtebilir. Ayrıca, bazı kullanıcılar Android TV işletim sisteminin zaman zaman yavaş çalışabileceği konusunda şikayetlerde bulunabilir.
Seçim yapmak konusunda kararsız kalırsanız, kullanıcı yorumlarını ve profesyonel incelemeleri göz önünde bulundurmanız, her iki modelin özelliklerini karşılaştırmanız ve kendi ihtiyaçlarınıza en uygun seçeneği belirlemeniz önerilir.