Şimdi Ara

>>> VESTEL, ÜRETMİŞ OLDUĞU ÜRÜNÜN ARKASINDA DURMUYOR. !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
6
Favori
17.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu yüzden vestel gözümde çöp marka bile değil.

100 % yerli diyip iyice adamı cinlendiriyorlar. Sanki içindeki anakartından paneli ne kadar Türk malı tövbe tövbe yaww

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Philips almayın aldırmayın bandingli tv leri satıyor ve iade alacağı yere 1000 tane yalan atıp en sonunda da tüketici mahkemesine verirsen ver diyen aşağılık bir firma. Vestel de demekki bu tarz bir firma artık bende vestel almam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi satem -- 12 Aralık 2017; 21:35:39 >
  • Arkadaşlar bu firmayla benimde başım belada su an sinirlerimi öyle tahrip ettilerki anlatamam. olayın özeti şu yaklaşık 1 hafta önce simport şirinevler bayisinden aldığım VESTEL 49 ud 9650 tvde daha kurulduğu ilk günün akşamı 1 aded ölü pikseli farkettim ve bütün cabalarıma ragmen ürünü garanti kapsamında değiştirme taleblelerime karşı bana kriter dahilinde olduğunu en az 3 aded ölü piksel olması gerektiğini söyleyen fabrikadan arayan densiz ve bu sorunla ilgilenmeyen müşteri hizmetleri, bayisi servisi nesi varsa sakın sakın vestele bulaşmayın benim gibi paranızla rezil olursunuz bayilerinin kapısına geldiğinizde içeri girmek için 2 kere düşünün kesinlikle sattıkları ürünün arkasında degiller defolu TV leri kutulayıp bilinçsiz müsteriye sallıyorlar ben bunları her platformda kötüleyeceğime ben yandım başkası yanmasın adına her türlü bilinçlendirme sağlayacağım su an tuketici hakem heyetine başvurdum arkadaşın dediği doğru sabretmek sadece sabır edip süreci beklemek

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.