Şimdi Ara

Vestel Venüs 5.0V android 5.0 aldı mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni Venüs alcam ama merak ettiğim şeyler var android 5.0 geldimi yada son kaç geldi telefonda kasma donma oluyor mu ve 1 aylık ikinci eli 450 TL uygun mu?

• Vestel telefonlarına güncelleme gelsin ciddi söylüyorum herkes şahit kollarımı keserim arkadaşlarr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuhoglu55

Vestel telefonlarına güncelleme gelsin ciddi söylüyorum herkes şahit kollarımı keserim arkadaşlarr

O KADAR UMUTSUZ VAKA VESTEL TELEFONLAR YANİ
  • yerli ürünleri kötüleme olarak düşünmeyin ama hala vestel markasına güvenim yok. özellikle baya eski bir haber vardı. vestel piyasaya telefon satmaya başlayıp düşük satış rakamlarından sonra bakanlığa istek de bulunmuştu ithal ürünlerle rekabet için vergi avantajı sağlanmasını istemişti. vesteli direk gözümden düşüren bir adilik oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TITAN291 -- 3 Temmuz 2015; 11:49:23 >
  • Daha Kitkat gelmedi birde Android 5 Lolipop mu gelecek ? Vestel alma, aldırma.
  • Vestel markasinida sevmem fakat bahsedexegim seyin markaya karsi sevgisizligimden degil

O ne tipsiz bir telefob ya. En uyduruk cin mallarina benziyor. Tasarimcisi kör galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

Vestel markasinida sevmem fakat bahsedexegim seyin markaya karsi sevgisizligimden degil

O ne tipsiz bir telefob ya. En uyduruk cin mallarina benziyor. Tasarimcisi kör galiba.

Beğenilmeyen Çinliler şahane telefonlar üretiyor artık. Bizimkiler daha yerli telefon üretecek.
  • Bahsettigim cin telefonlari. En uyduruk olan. 300 tl ye 5 inc ekranli olanlar. Yoksa cok iyi markalari var artik cin in

• quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

Bahsettigim cin telefonlari. En uyduruk olan. 300 tl ye 5 inc ekranli olanlar. Yoksa cok iyi markalari var artik cin in

O dandik kategorisi telefonları adamlar kullan-at prensibiyle üretiyorlar hocam. Amerika'da oldukça yaygın. Maksat işini görsün. 300 lira falan değil 60 $ - 100 $ arası. Vestel milleti nasıl kazıklarım derdinde. Sizi bilmem fakat ben artık evimden içeri Vestel marka çöp sokmam.
  • Onceden yerli olsun diye ne varsa vestel almistim. Artikyerini bosch aldi.
    Bir daha vwstel e zor para veririm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.