Şimdi Ara

Vestel Venus Kullanıcıları Kulübü (Venus V1/Venus V3) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.678
Cevap
25
Favori
235.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: baybozkurt

Venüs vestelin kendi projesidir.Yani istanbuldaki vestek adı altında bulunan web tabanlı uygulamaların oluşturulup geliştirildiği yer yani yine vestellin kendi koludur.Telefonların ve tabletlerin arayüzü burada yapıldı ve geliştirildi.

Yani işin içinde farklı bir firma yok.

yerli malı ucuz olması gerekir düşüncesindeyim yabancı firmalarla aynı fiyat oldumu yerli olmasının ne avantajı kaldı..

bu yorumunuza katılmıyorum.bugün gidin bi 1 milyoncuya 2 tane ürün bakın aynısından olan çin malı olan 2 tl ise türk malı olan 2.5 yada 3 tl.ben ilk başta burayı sorgulayın derim.Bu durumu 4 adet linkle açıklayalım.1800 watt olan 3 tane yerli üretim ürünün fiyatına bakın birde çinde üretilmiş bir ürünün fiyatına bakın.

http://www.hepsiburada.com/liste/vestel-v-brunch-serisi-2001-kirmizi-izgara-ve-tost-makinesi/productDetails.aspx?productId=mtvesvbrunch2001&categoryId=22014
    http://www.hepsiburada.com/liste/era-sm-20-press-cikarilabilir-plakali-izgarali-tost-makinesi/productDetails.aspx?productId=mterasm20&categoryId=22014
    http://www.hepsiburada.com/liste/arzum-ar-227-marino-izgara-tost-makinesi/productDetails.aspx?productId=mtar227&categoryId=22014

http://www.hepsiburada.com/liste/cvs-dn2201-hunkar-izgara-ve-tost-makinesi/productDetails.aspx?productId=mtcvsdn2201&categoryId=22014 --> Bu ürün 1800 değil bide üstüne 2000watt ve daha ucuz.Bence her kişi bunu tercih etsin o zaman güçlü ve ucuz diye.Ama kalitesi nasıl acabadiye adama sormazlar mı???????????

Yerli malının ucuz olabilmesi için tamamen burada üretilmiş olması gerekir ve devlet teşvikinin olması gerekir.

Bugün piyasaya bir bakın bakalım. Bu teknosalar, bimeksler, media-marktlar aldı başını gitti.

Devletin denetim mekanizması işine geldiği sürece çalışırsa, yabancı ile yerel arasında bir denge kurmazsa yerli üretici mi çoğalır bu ülkede?

Şu yazıyı bir okumanızı tavsiye ediyorum. Yerli üretimin ucuz olması gerekir ama bu belirli bir aşamayı aşmış olmayı da gerektirir.

aethewulf.tumblr.com/post/57890648940/hayat-m-za-dair-ac-gercek-steve-jobs-nas-l-insaat

• Arkadaşlar elimde 2 adet venüs 5.0 var her ikisinde de yakınlık sensörü takılıyor bazen yüzünüze götürdüğünüzde ekranı kapatmıyor taki playden indirdiğim sensor test programını çalıştırana kadar... Bir de bazen fotoları dik çekmeme rağmen yatay kaydediyor... Bu sorunu yaşayan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunun kaynağını buldum clean master adlı uygulamayı çalıştırınca yakınlık sensörünü devre dışı bırakıyor. Uygulamayı kaldırınca düzeldi...

( bir de aynı uygulama aşırı ısınmaya yol açıyor bilginize...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yoğurt -- 26 Kasım 2014; 20:48:51 >
  • yoğurt kullanıcısına yanıt
    Clean master programi bence cnk gereksiz, cihazi cok hirpaliyor

• Ayarlar -> Pil ekranına gittiğimde burada sadece bir uygulama var, o da "Ekran".
    Aynı sorun sizde de var mı?
  • Aspalt 8 airborn oyununu calistiramadim.

Bi'kac oyun tavsiye edin arkadaslar.

• quote:

Orijinalden alıntı: based.1984

Aspalt 8 airborn oyununu calistiramadim.

Bi'kac oyun tavsiye edin arkadaslar.

The dark knight ve dark knight risestan birini dener misin acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yarin Ilk firsatta denerim

• Arkadaşlar telefonu (5.0X) geçen hafta Media Markt'ta test ettim. Kasa malzeme kalitesi bakımından fena durmuyor, parlak bir kasası var. Ama Launcher'ı maalesef kullanışsız, ekran kalitesi pek iyi değil ayrıca Asphalt 8 açayım dedim açmadı telefon kendini yeniden başlattı. Performans amaçlı kullanmayacaklar için öneririm.
  • 5.5x kullanan ve telefona düzgün bir kılıf bulan varmı. Varsa link gönderebilirmisiniz. Vestelin sitesindeki orjinal kılıfların telefon tutucu kısımları kullanışsı duruyor. Alıp kullanan varmı?
  • Ben 5.5X modelini aldım, çok memnunum, malzeme kalitesi iyi ve çok şık, konuşma sesi oldukça yüksek bu iyi. Antutudan 17600 puan aldı, benim oymadığım oyunlarda iş görecek. Geri menü ana ekran tuşları sanal tuş şeklinde bazı tabletlerdeki gibi. Dokunma hassasiyeti mümkünse güncellemelerle arttırılmalı biraz.

• ROOT olayına girmeyin lütfen. To we lroot root yapıyor ancak telefonun mount pointlerini algılayamadığından (mmcblockp16 17 18 25) nandroid yedeği onandroid ile hatalı alınıyor. Düzgün çalışan bir recovery yapılmadan işi iyi bilen ustalar dışında root olayına bulaşmayın. Basit bir hatada telefonu toparlayamazsınız bir daha. Zaten uygulamalar kısmından çoğu telefonda devre dışı bırakılmasına izin verilmeyen programları da devre dışı bırakabiliyorsunuz. Bir sitede .img dosyaları halinde yazılımlar paylaşılmış. Ama brick durumunda nasıl yükleneceklerini anlayamadım. Ustalar recovery için yardımcı olabilir mi acaba?

• Arkadaşlar belki bilmeyen vardır hızlı çekim yapmak için dakikada 90+ kare deklanjöre basılı tutun birde uyku modundayken power tuşuna basılı tutup titreşime veya sesli moda alabilirsiniz...

• Hala Jelly Bean'de kaldı telefon. İnsan 4.4 verir
  • ben hepsi 4.4 ile geliyor zannediyordum ,meğer sadece 5.5 serisine vermiş ?
  • Android L gelicekmişte.. hikayeler işte
  • o zaman bu iş GMD gibi olacak demektir

onlarda aylarca beklediler ve daha yeni geldi ama galiba bazı sorunlar var
  • Kimse kusura bakmasın ama telefonlar çöp oğlu çöp.1 kuruş bile etmezler.
  • Çöp deyince insan rahatsız oluyor ama birkaç fiyata bakınca da söyleyecek birşey bulamıyorum çöp yorumunuza;

...................................................Fiyat..........Ram.....İşlemci...... EKran........Çözünürlük....Ön Kamera.....Arka Kamera
    Samsung G7100 Galaxy Grand 2....878 TL........1.5.........4.............5.25...........1280x720..........1.9..................8
    General Mobile Discovery 2............888 TL.........2...........8...............5.............1920x1080..........5...................13
    Vestel Venüs 5.5..........................898 TL..........1...........4..............5.5...........1280x720............2...................13
    LG G3 D723 Beat..........................945 TL..........1...........4..............5..............1280x720..........1.3..................8
    Huawei Ascend G7........................999 TL..........2..........4...............5.5...........1280x720............5...................13

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mseskir -- 2 Aralık 2014; 8:34:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kingo_disco

Kimse kusura bakmasın ama telefonlar çöp oğlu çöp.1 kuruş bile etmezler.

Valla kardeş bu "çöpler" bizim işimizi görüyor. Sen gidip kore çin ve amerikan mallarına domalabilirsin!

quote:

Çöp deyince insan rahatsız oluyor ama birkaç fiyata bakınca da söyleyecek birşey bulamıyorum çöp yorumunuza;

...................................................Fiyat..........Ram.....İşlemci...... EKran........Çözünürlük....Ön Kamera.....Arka Kamera
    Samsung G7100 Galaxy Grand 2....878 TL........1.5.........4.............5.25...........1280x720..........1.9..................8
    General Mobile Discovery 2............888 TL.........2...........8...............5.............1920x1080..........5...................13
    Vestel Venüs 5.5..........................898 TL..........1...........4..............5.5...........1280x720............2...................13
    LG G3 D723 Beat..........................945 TL..........1...........4..............5..............1280x720..........1.3..................8
    Huawei Ascend G7........................999 TL..........2..........4...............5.5...........1280x720............5...................13

Peşin fiyatı 840 lara kadar düştü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kanunimurat -- 2 Aralık 2014; 8:40:27 >

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.