Şimdi Ara

Vestel Venus Kullanıcıları Kulübü (Venus V1/Venus V3) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.678
Cevap
25
Favori
235.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: baybozkurt

slmlar ;

vestel ar-ge de test teknikeri olarak görev yapıyorum.Şirket zaten orta ve alt sınıf diye duyurdu telefonu.Yeri geldiğinde 3 gb ram ile cihaz üretecek zaten.Üretim yerinde test edilen yerde 2 saat inceledim teli.6 saat kesintisiz video izletebiliyor.

Cihazlardaki ram 1gb, ama ddr2 yani veri yolu hızlı olan bir ram.5.0x beyaz olandan aldım kendim.

Bunun dışında 450tl 4.5 inç 4 çekirdekli işlemci şu anda piyasada hangi markada var sorarım size.İsteyenler senetle bile allabilecek.Ne yapılsa insanımıza yaramıyor açıkçası.Millet olarak destek vermeyeceksek nereye kadar sürecek dışa bağımlılık.

450tl 4.5 inç 4 çekirdekli işlemci şu anda piyasada hangi markada var

Peki dediğiniz telefonda bulunan 512 MB RAM şuanda piyasada hangi markada var? Elinizi vicdanınıza koyun ya adamlar 450 liraya 512 MB RAM'li ürün satıyor.

• Bayinin birini aradım taksit (kredikartı veya senet) yapmıyoruz dedi. Telefonu taksitle alabilen var mı? 5.5 x modelini almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanunimurat

Bayinin birini aradım taksit (kredikartı veya senet) yapmıyoruz dedi. Telefonu taksitle alabilen var mı? 5.5 x modelini almayı düşünüyorum.

Beylikdüzü nde de taksit yapmadilar. Peşin fiyatina taksitle alan arkadaşlar nerden aldilar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: esb2011

quote:

slmlar ;

vestel ar-ge de test teknikeri olarak görev yapıyorum.Şirket zaten orta ve alt sınıf diye duyurdu telefonu.Yeri geldiğinde 3 gb ram ile cihaz üretecek zaten.Üretim yerinde test edilen yerde 2 saat inceledim teli.6 saat kesintisiz video izletebiliyor.

Cihazlardaki ram 1gb, ama ddr2 yani veri yolu hızlı olan bir ram.5.0x beyaz olandan aldım kendim.

Bunun dışında 450tl 4.5 inç 4 çekirdekli işlemci şu anda piyasada hangi markada var sorarım size.İsteyenler senetle bile allabilecek.Ne yapılsa insanımıza yaramıyor açıkçası.Millet olarak destek vermeyeceksek nereye kadar sürecek dışa bağımlılık.

Gec bu isleri herkesi cocuk mu saniyorsun guya yerli uretimmis. Dandik camasir makinelerindeki motor, elektronik beyin vb... hepsi cin mali ne anlatiyorsun sen. yok arge yok yerli mali, gec bu hikayeleri

kardes ona bakarsak appleda uretimini cinde yapiyor bu islerde mantik markalasma surecidir. adam gibi yukseliyor vestel markasi ayrica zorlu yapi olarak milliyetci bir strateji uygular. Milyon dolarlarin dondugu isleri bi tek siz iyi biliyorsunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yalnız bir şey dikkatimi çekti.. sarja takip takılı bıraktığınızda %100 şarj olduktan sonra şarjı kesiyor taki şarj kablosunu sokup yeniden takana kadar... Bu çok güzel düşünülmüş pil ömrü açısından...

• Size bi tavsiye nacizane,
    Yuzde 15'te uyariyi alinca sarj'a takmadan cihazi yeniden baslatip oyle sarj'a takmaniz bu sekilde batarya 2 saat 15 dakikada tam doluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Caped 117 Crusader

quote:

quote:

slmlar ;

Gec bu isleri herkesi cocuk mu saniyorsun guya yerli uretimmis. Dandik camasir makinelerindeki motor, elektronik beyin vb... hepsi cin mali ne anlatiyorsun sen. yok arge yok yerli mali, gec bu hikayeleri

kardes ona bakarsak appleda uretimini cinde yapiyor bu islerde mantik markalasma surecidir. adam gibi yukseliyor vestel markasi ayrica zorlu yapi olarak milliyetci bir strateji uygular. Milyon dolarlarin dondugu isleri bi tek siz iyi biliyorsunuz

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esb2011 -- 28 Nisan 2015; 1:07:30 >

• 5.0x modeliyle sebeke uzerinden goruntulu gorusme yapiliyor mu? Yapiliyorsa goruntu kalitesi nasil? Kamera yeterli mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: cerberus82

5.0x modeliyle sebeke uzerinden goruntulu gorusme yapiliyor mu? Yapiliyorsa goruntu kalitesi nasil? Kamera yeterli mi?

Telefonda görüntülü görüşme yapılamıyor diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Şaban Oğlu Şaban

quote:

5.0x modeliyle sebeke uzerinden goruntulu gorusme yapiliyor mu? Yapiliyorsa goruntu kalitesi nasil? Kamera yeterli mi?

Siz kullaniyor musunuz telefonu?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Şaban Oğlu Şaban

quote:

Siz kullaniyor musunuz telefonu?

Telefonu kullanmıyorum ama yukarıda birkaç arkadaş bu sıkıntıdan bahsetmişti ona dayanarak söyledim.
  • 5.0 v kullanan biri olarak soyluyorum sebeke uzerinden goruntulu gorusme yok,
    Skype vb. Uygulamalar ile yaptim ve iyi bir sonuc aldim.

• quote:

Orijinalden alıntı: based.1984

5.0 v kullanan biri olarak soyluyorum sebeke uzerinden goruntulu gorusme yok,
    Skype vb. Uygulamalar ile yaptim ve iyi bir sonuc aldim.

Telefonda 4g desteği bile var ama sanırım yazılımsal olarak koyulmamış.

Durumlar elverirse 5.5 x modelini alacağım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: deadmau5.

quote:

quote:

slmlar ;

ben markalaşmak ile ilgili bir yorumda bulunmadım. siz 2 sene öncesinin teknolojik ürünlerini bugün pahalı fiyata satan bir firma için milliyetçi dersiniz ben ise TÜRK halkını kandırmak derim. Benim milliyetçilik anlayışım bu değildir. Milliyetçi bir firma ise vestel ozaman en düşük MTK6592 işlemcili, 2GB Ramli telefonlar satsın 700-800 TL ye bizde onlara Türk halkını düşündükleri için teşekkür edip milliyetçi olduklarını söyleyelim. Merak etmeyin ben bu işlerin içerisindeyim sattıkları cihazların maliyeti 80$ dan fazla değil ayrıca kdv, ötv, teknik servis, ce , rohs, dts gibi bir sürü bilgiye de hakimim

Donanım iki yıllık değil 1 yıllık. 2013 de donanımhaber haber yapmış hatta.

http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/Qualcomm-Snapdragon-200-ve-400-yongasetlerini-duyurdu.htm

• umut_baris kullanıcısına yanıt
    Zaten baktigimizda kullanilan islemciler asusun kullandigindan daha sonra uretilmeye baslanmis ama Vestel yapinca laf oluyor

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esb2011 -- 28 Nisan 2015; 1:07:43 >
  • quote:

sizi kırmayalım işlemci 1.5 yıllık diyelim peki o 512 ram nedir? en pahalı modelindeki 1gb ram? benim 2012 başında aldığım htc rhyme telefonumda 768Mb Ram vardı 3 yıl olmuş neredeyse. Ben de isterim Bizim de markamız olsun ama böyle değil yıllardır beyaz eşya için kandırdılar Türk Malı diye malesef içini açıp bakmayan bilemiyor ne olduğunu. Dürüst olsunlar. Marka Türk markası ürünlerimizin parçaları ithal desinler ve şuan piyasada 1Gb ram , eski işlemcili Antutu puanı 17000 lerde kalmış bir cihaz için 800-900 TL istemesinler ayıp oluyor bizim gibi teknolojiyi takip edenlere

Ben televizyonumdaki işlemciye kadar biliyorum ne malı olduğunu. Ama unutma ki o birleştirme/montaj bile bir bilgi dahilinde yapılıyor.

İşlemci tasarımıyla ilgili detaylara girmeyeceğim.

Ülkenin bunları üretebilecek ekonomik gücü var mı? Yok. Dünyada kaç ülke yarı iletken üretimi yapabilecek ekonomik düzeyde?

1Gb ram , eski işlemcili Antutu puanı 17000 lerde kalmış bir cihaz için 800-900 TL istemesinler ayıp oluyor bizim gibi teknolojiyi takip edenlere

Senin beklentilerini karşılamıyorsa almazsın olur biter. Ama sırf kötülemek için yazmayın. Boşuna yormayın kendinizi.

Samsung eskiden galaxy ace telefonu 700-750 tl den satarken bu forumun yarısı alıyordu.

Ben durumum olunca 900 tl yi vereceğim. Whatsapp - internet - müzik için yetebilecek bir telefon.

Telefonda 30 sekme açacak halim yok. O fiyatta hiçbir cihaz bunu yapamaz zaten android işletim sisteminde. O fiyata varsa 3 gb ramli telefon göster abicim.

Ayrıca sentetik testleri baz alarak bakıyorsanız bir zahmet bırakın o testleri lütfen. Üreticilerin firmware ile ne çeşit manipülasyonlar yaptıkları ortada. En son Samsung fire verdi işte.

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esb2011 -- 28 Nisan 2015; 1:07:58 >
  • Vestel'in fiyat politikasi gercekten iyi degil bunda hepimiz hemfikiriz arkadaslar ★ insallah daha'da iyi olacak ileriki gunlere

• aramızda bi anlaşmazlık var ben çok güzel bi telefon demiyorum adamların ilk üretimleri illaki tasarım ve donanım olarak daha iyilerini üreteceklerdir bazıları fiyatına yorum yapmış bazıları sizinde dediğiniz gibi firmaların kuruluşuna ama bi bakın vestel 2000 yılında tv de neydi şimdi ne AHMET ZORLU o zaman 200.000 tv satıyoruz bunu daha artıtmayı planlıyoruz demişti şimdiki ar-ge si olsun pazarlaması olsun üretim adedi olsun bi bakın aradaki farka telefon üretimine devam ederlerse 10 yıl sonra çıkacak ürünlerede ömrümüz yeterse bakarız
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.