Şimdi Ara

Vestel Venus Kullanıcıları Kulübü (Venus V1/Venus V3) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.678
Cevap
25
Favori
235.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tamam al o zaman kardeş :)

hatta bu kadar savunduğun halde niye bu güne kadar almadın ona şaşıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemal1414

tamam al o zaman kardeş :)

hatta bu kadar savunduğun halde niye bu güne kadar almadın ona şaşıyorum :)

Param yoktu. Hiç kullanılmamış yemin ediyorum.
  • Bence cihazlara haksızlık ediliyor.Donanım daha iyi olabilirdi ancak fiyatta biraz revizyon yapılırsa gm discovery gibi gayet iyi satış yapabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kemal1414 kullanıcısına yanıt
    Amcam LG tv aldı, bir ayda kurulum yaptılar onu da yarım yamalak.
    Biz de vestel tv aldık sesinde cızırtı var diye değişim istedik zorlk çıkarmadan tvyi değiştirdiler.
    Çoğunuzun Türk malı düşmanlığının kompleksten olduğunu düşünüyorum..

• talsuv61 T kullanıcısına yanıt
    git al elini tutan mı var

bir defa bunların hiç biri Türk malı değil ,sen bunu bile bilmiyorsun

biz anlatıyoruz ,milleti uyarıyoruz diye Türk malı düşmanı oluyoruz

aksine ben milliyetçiyim (vatanımı ve milletimi severim ve partilerle falan işimde yoktur)
  • ÇÖP
  • Saçma, gereksiz ve boş muhabbet dönüp duruyor. Konuşulacak bir şey yok. Alan varsa buyursun yazsın yorumunu. Ama şu boş muhabbeti kesin artık.
  • bugunude gecelım yarın 10 gunluk kullanım performansını aktaracagım

• Arkadaslar venüs 5.0 v alalı 1 hafta oldu izlenimlerimi aktarayım: öncelikle çok hafif arka kapak değişebiliyor tabi bayaryada sd kart desteği var ekran dokunmatiği s4 gibi soft antutu 16625 aldı zil sesleri üzerinde titizlikle çalışılmış melodiler çok hoş ekran kalitesi beni şaşırttı beklediğimden iyi gelelim eleştrilerime pil yüzdesini ekranda gösteremiyorum o seçenek yok. Bildiğim kadaroyla bu modelde 3 g görüntülü görüşme yok ama arandığında çalıyor gözüküyor ama aslında çalmıyor aslına bakarsanız arayüzü beğendim htc samsung iphone dan esintileri birleştirmişler... Şimdilik bu kadar sorusu olan varsa yanıtlarım...

• "Türkiye'nin beklediği telefon"? Ciddi olamazsın Vestel
  • Babamla aramda sorun var ondan konuşmuyoruz pek gitmiş almış bu takozdan habersiz. Neyse iyi kazık yemiş. Elime aldım telefonu kendimde de htc sensation var. Cidden böyle oyuncak telefon gibi geldi. dış kabındanmıdır nedir. hiç hoşuma gitti. snap200 olduğunuda şimdi öğrendim neyse vestel türk insanını kazıklamaya çalışıyor. Asus zenfone varken o civarda almayın bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: based.1984

bugunude gecelım yarın 10 gunluk kullanım performansını aktaracagım

Yarın oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: based.1984

bugunude gecelım yarın 10 gunluk kullanım performansını aktaracagım

Ben de merakla bekliyorum deneyimlerinizi.
  • herkese selam,
    değerli arkadaşlar elimden geldiğince kullanım deneyimimi paylaşmayı deneyeceğim, yazımda oluşacak hata ve kusurlardan dolayı peşinen okuyanlardan özür dilerim..
    bi önceki kullandığım cihaz bu cihaz ile kıyaslanmayacak derecede olduğu için sadece kullanım yorumu yapacağım karşılaştırma yapamam..

öncelikle cihaz çok kaba bi cihaz değil elime oturuyor klavye ile yazışmak zor olmuyor (smart keyboard kullanıyorum),
    oyun performansını hiç denemedim çünki oyun oynamam cepte, denememi istediğiniz oyun varsa link atın denemerim,
    şebeke üzerinden görüntülü görüşme özelliği yok, 2. parti yazılım ile internet üzerinden (skype) ile görüntülü görüşme yapılıyor (pttcell internet hızı ile görüntü kalitesi düşük olarak başarılı bi görüşme yaptım),
    arka kamera iyi bana göre, ön kamera 2mp iş görüyor,
    cihazın ses seviyesi hem görüşmede hemde müzik dinlemede çok başarılı bence,

batarya süresine gelelim, kullanım alışkanlığım şu şekilde :
    günlük 4-6 saata arası wifi hotspot açık, 2-3 saat internette surf, günlük 1saat tel görüşmesi, whatsapp aktif, 3g şebekesi devamlı aktif, ekran parlaklık seviyesi en alt seviyede (çok iyi görünüyor yükseltmeye gerek dahi duymadım)

bu kullanım seviyesinde batarya ortalama 23-27 saat arasında sıfırladı kendini..

batarya sıfırlanmadan asla elektriğe takmadım..

son iki gündür kullanım şu şekilde ekran parlaklığı en üst seviyede ve diğer tüm kullanım alışkanlıkları aynı ve batarya 22-24 saat arası gitti...

başta belirttiğim gibi yazımdaki hatalardan kusurlardan dolayı özür...
    tüm sorularınıza cevap vermeye çalışırım :)

edit : ben cihazdan memnun kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi based.1984 -- 10 Ekim 2014; 14:46:31 >

• yerli olmasına rağmen fiyatı çok yüksek... yerli mala destek olalım diyoruz ancak bu özelliklerle bu fiyat orantılı değil.. tutulması zor görünüyor...
  • özelliklere bak 2 gb ram bile yok yaziklar olsun vestel . Bilmeyenleri kandir sen .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • giriş-orta seviyedeki bir telefon için kötü olduğunu düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swordfish35 -- 11 Ekim 2014; 16:22:36 >
  • Swordfish35 kullanıcısına yanıt
    Asusta 2 gb var nerenizle okuyorsunuz

• Swordfish35 kullanıcısına yanıt
    ekran çözünürlüğü, batarya, ram ,fiyat hepsi kötü hocam piyasada gm discovery bile daha iyi gecen sene cikmasina rağmen gerisini siz düşünün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Champarator -- 11 Ekim 2014; 16:19:48 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • BonezCrusher kullanıcısına yanıt
    Türkiyeye 1 Gb gelcek diye duymuştum ordan aklımda kalmış
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.