Şimdi Ara

VESTEL WIFI USB ADAPTER (4.99 TL) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
528
Cevap
20
Favori
45.577
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sepete at butonu çıkmıyor, mağazalarda diye yazıyor. İnternet stoğu mu bitti acaba?
  • çok ihtiyacım olduğundan fazla alan arkadaşlardan satın almaks isterim.

fırsatı kaçırdık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gaisensei kullanıcısına yanıt
    Hocam yazılım ve chipset uyması lazım.Samsung da bundan dolayı çalışmaz.
  • gören de milyarlık mal aldı millet te vestel ihya oldu sanır he. bu ya teknosanın fiyat hatası ya da saçma bi kampanyası. şahsen benim vestele kinim tam gaz devam, da 5 tl lik bişey alındı diye de vestel aşığı olmadı kimse üzmeyin canınızı.

HB ye de giydirdik, vatana da bimekse de, ama bu tip bir durumda yok benim tavrım var diyene de kusura bakmayın ama enayi derler. 50 tl ye satılan şeyi 5 tl ye alıp vesteli zarara soktular, o açıdan da bakın
  • "Tedarik Ediliyor" yazdı bakalım.
  • eminim 30 tane falan alanda vardır. stok bi anda bitti çünkü. zaten alan olursa burdan satışlar başlar.
  • Fazladan alıp satmak isteyen olursa talibim
  • online alamıyormuyuz?
  • hoppala bitti mi
    ya arkadaş 40 50 tane alınca ne oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geldimmigordun -- 10 Şubat 2015; 23:53:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

gören de milyarlık mal aldı millet te vestel ihya oldu sanır he. bu ya teknosanın fiyat hatası ya da saçma bi kampanyası. şahsen benim vestele kinim tam gaz devam, da 5 tl lik bişey alındı diye de vestel aşığı olmadı kimse üzmeyin canınızı.

HB ye de giydirdik, vatana da bimekse de, ama bu tip bir durumda yok benim tavrım var diyene de kusura bakmayın ama enayi derler. 50 tl ye satılan şeyi 5 tl ye alıp vesteli zarara soktular, o açıdan da bakın

vestel niye zarara girsin arkadaşım. o teknosaya satmış zaten. girse girse teknosaya girer bu saatten sonra.
  • Ya ben bunu kablosuz görüntü aktarımı dongle sandım öyle aldım. Wifi adaptörmüş bu daha yeni fark ediyorum

Gelsin bakalım ya iade ederim yada ihtiyacı olan birine satarım artık.
  • kargo dahil 10 tl talibim göndermek isteyen pm atsın acil lazım bana

• Yani 10-20 adet alan vardır. İhtiyacım vardı alamadım.

Yada artık mağazada aynı fiyat peşine düşeceğiz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Philips 47PFL4307K tv var evde bunda çalışır mı
  • Bu her tv ye oluyor mu vestel olmasa bile tv takınca nete filanmi giriliyor

• souledge S kullanıcısına yanıt
    Sağol Hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garadayı265

quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

gören de milyarlık mal aldı millet te vestel ihya oldu sanır he. bu ya teknosanın fiyat hatası ya da saçma bi kampanyası. şahsen benim vestele kinim tam gaz devam, da 5 tl lik bişey alındı diye de vestel aşığı olmadı kimse üzmeyin canınızı.

vestel niye zarara girsin arkadaşım. o teknosaya satmış zaten. girse girse teknosaya girer bu saatten sonra.

e o zaman bunun zırt port yazılması ne derece doğru ? alan 5 tl ye wireless aparat aldı. venus telefonu da 800 e değil 400 e satsalar onu da alan çıkar. ama bu adaptörü 50 ye satsalar şurdan 2 kişi bile çıkıp almazdı. nasıl ki venus telefonu kimsenin almadığı gibi.

• ihtiyacım olmadığı için almadım. Wifi alıcılarının fiyatları öyle eskisi kadar yüksek değil ki. N11'den kargo dahil 13 tl ye aldığım aparat öyle köşede duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reco. -- 11 Şubat 2015; 0:14:46 >
  • samsung tv de calismiyorsa benim işime yaramaz.
  • İhtiyacını görmeyen (kullanacağınız cihazda çalışmazsa) arkadaş bana satabilir. Ben de bunu arıyordum. 2 saat önce bakamamışız.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.