Şimdi Ara

VESTEL WIFI USB ADAPTER (4.99 TL) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
528
Cevap
20
Favori
45.575
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bilip bilmedenmiş pehh...lg nexus 4 kullanıyorum sesimin karşı tarafa gitmediği ,ekranında ölü pixeller bulunan bu telefonu şimdi lg nin kendisi mi yapıyor?veya vestelin 2 yıl kullandığım çamaşır makinasını bir üst modelle bedelsiz değiştirmesine ne demeli?kul yapısı kardeşim elektronik ürün bu....yüksek voltaj geldi siemens buzdolabi gitti fujitsu (made in japan)gitti vestel derin dondurucu ,led tv ve çamaşır mak.bişey olmadı...klimanın parçası yandı jponyadan yeni parça geldi20 gün boyunca hepimiz donduk evde hasta olduk....şu an siemens buzdolabı ve elekrolüx bulaşık akinası kart arızasından dolayı çalışmıyor vestellerde böyle bir sorun yok aslında vardı ufak bir çip değişimyle halledildi...
    tv alırken teknosada 200adet teşhir ürünü içinde en net ve cnlı görüntü vesteldeydi...hemen yanındaki sony tv den farkı olmayan vestel tv yi 2000 tl ye aldım sony nin fiyatı 4500 tl idi...üstelik bu yüksek voltajtda muhtemelen o sony de yanmıştı sen neden bahsediyorsun?

• 2 dk girmedik kaçırdık fırsatı fazla alan varsa talibim...
  • domuzdan ne kıl koparsan kardır :)
  • Haber veren arkadasa tsk ler

Vestel almam aldırmamda ama butur seyler haric.

umarın batar bu vestel zaten bızım vetgılerden suspanse oluyor.
  • Yav arkadas bedava baklava dagitilmisti nillet eliyle daldi linc etti resmen baklava tepsisini hatirlarsiniz. Burda da ne kadar varmis oylelerinden. Bir tane al cik bu ne acgozluluk. Dunyanin en akilli insani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.teknosa.com/urunler/110012756/vestel-wifi-usb-adaptor bu farklı bir cihaz mı? bu fiyat farkı niye?
  • 2 gün önce vestele sövenler 3-5 liraya tav oldular desenize...

Her şey müstahaktır bizlere
  • quote:

Orijinalden alıntı: mussti19

Bilgisayar için aldım. İnşallah çalışır. :D

çalışmazsa 1 liraya satarım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mussti19

Bilgisayar için aldım. İnşallah çalışır. :D

Çalışmazsa benm tvye yolla :)
  • Ya arkadaşlar biz ne kadar bencil ne kadar aç gözlü bi toplum olduk yaaa. Alan arkadaşlar kaçar tane aldıysa artık stoğu erittiler resmen...

• Çişe gittim bitmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: barislr117

http://www.teknosa.com/urunler/110012756/vestel-wifi-usb-adaptor bu farklı bir cihaz mı? bu fiyat farkı niye?

aynı urun fıyat farkı nedır bu sorunun cevabını 10 profesor gelse veremez.. teknosa bu arada bı coşarr
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremyan

imkansız bu kadar hızlı değiller mağazada dırdır yapmaktan başka yaptıkları birşey yok
    bende Durum: Mağazaya Sevk Ediliyor

bana hiç magazaya sevk ediliyor yazmadı.
    belkide alıcagım ürün magazada hazır olarak bulunuyor diye otomatik hazırlanıyor yazıyodur. zaten bu saatde kapalılar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lasvegaswings

çok 3 kağıtçısınız !

Vestel'in anasına sövmediğiniz kaldı.

yok almayın aldırtmayın bıdı bıdı bıdı....

sıcak fırsat olunca söylediklerinizi bal gibi yalıyosunuz !

hepinize

+1
  • adil07 kullanıcısına yanıt
    haaa bu arada vestel de dünya markası en az bu çakma kore malları kadar haberin olsunihracaat rakamlarını satış yapılan ülkeleri bir araştır öyle gel çok bilen arkadaşımbizde bu itihat ve terakki zihniyeti değişmedikçe daha çoook yol almamız gerekir...dmek ki bazı arkadaşlar hala 300 yıl önceki zihniyetteler....
  • vestele sövenler maşallah stokları bitirmiş..nexon tvim için bi tane lazımdı.
  • tnt-2 kullanıcısına yanıt
    2 link te de fiyat farkı olunca şaşırdım
  • Mesele orada zaten alan ihtiyacı kadar 1 tane alsa herkese yeter. Girdim 200 kusur stock yazıyordu 10 dakikada nasıl biter.

• kargoya verilmek üzere hazırlanıyor diyor. gönderecekler hadi bakalım. sizlerinki de inşallah ulaşır arkadaşlar. en ucuz 49 tlye bulabilmiştim ve almaktan vazgeçmiştim şimdi sudan ucuz fiyata kaptık. tekrarı olur umarım.
  • sadece mağazalarda diyor. alım yapamıyorum ben. mağaza seçtiğim zamanda herhangi bir sonuca ulaşmıyor yine alım yok.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.