Bildirim
Vestel Yazısı Altından Casper Yazısı Çıktı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ne yanı Vestel casper in eski bilgisayarlarını alıp düzeltip tekrar mı satıyor 😀
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
valla bi anlasam barkoduydu seri nosu bilmemnesi hepsi var anlamadım gitti :D -
Dava aç hocam. Sahtekarlık bu resmen.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
dava açsan ne olcak alacağın max laptop parasının 2 katı adliyelerde gidip gelmen sana acı -
Oha lan :D
Tam Casper servis ile ilgili konu açacaktım şu olaya bak.
Lan bir de yerli üretimlere destek çıkın diyorlar. İki yüzlü heriflerin olayına bak hele. :D
Usta bu olayı şikayetvar.com da yayınla bence. Vestel Casper gibi lanet ürünler almasın millet. Ben aldım bin pişmanım. -
Bence sonuna kadar kapitalizmi destekleyip yurtdışı üretimi ürünleri almak lazım k.bakmasınlar ama sikimsonik türk malı alıp 1 yılda bozulcağına 1 kere sağlam para veririm 13 yıl önce aldığıö toshiba duruyo hala çalışıyo türk malı olsa şimdiye kadar ohooooo
quote:
Orijinalden alıntı: kopil59
Bence sonuna kadar kapitalizmi destekleyip yurtdışı üretimi ürünleri almak lazım k.bakmasınlar ama sikimsonik türk malı alıp 1 yılda bozulcağına 1 kere sağlam para veririm 13 yıl önce aldığıö toshiba duruyo hala çalışıyo türk malı olsa şimdiye kadar ohooooo
Aynen aynen. Bundan sonra sıfır Casper, Vestel ve bu gibi lanet ürünleri alacağıma gider ikinci el Asus, Toshiba, Samsung alırım daha iyi. Adamların teknik servis hizmeti var en azından. Müşteriye değer veriyorlar ve bizimkiler gibi iki yüzlü değiller. -
Hocam şuanda bende hp var ondan bile lanet ettim Lenovo toshiba tek geçerim mac falan farklı segment lenovo arızalanmıştı servis raporu bikmemnesi 1.5 ayda mahkemeye falan vermeden paramı gönderdi adamlar ondan gerek yok maceraya başlarım yerlü üretimine de yerli araba da almam laptopta telefonda çünkü burda kendi vatandaşımı nasıl kazıklarım mantığı var nasıl ben vatandaşıma hizmet ederim en iyisi nedir mantığı yok
quote:
Hocam şuanda bende hp var ondan bile lanet ettim Lenovo toshiba tek geçerim mac falan farklı segment lenovo arızalanmıştı servis raporu bikmemnesi 1.5 ayda mahkemeye falan vermeden paramı gönderdi adamlar ondan gerek yok maceraya başlarım yerlü üretimine de yerli araba da almam laptopta telefonda çünkü burda kendi vatandaşımı nasıl kazıklarım mantığı var nasıl ben vatandaşıma hizmet ederim en iyisi nedir mantığı yok
Aynen usta al bak bunu da şimdi ben açtım. :D
Edit:http://forum.donanimhaber.com/m_112908737/f_//tm.htm#112908737
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpay_Gun -- 21 Aralık 2015; 18:14:44 >
-
:) valla senin olayın da farklıymış okudum şimdi cidden skandal şeyler dönüyor garantiye gidince de para alıyolar tak gitsin bakma ramine :)
quote:
:) valla senin olayın da farklıymış okudum şimdi cidden skandal şeyler dönüyor garantiye gidince de para alıyolar tak gitsin bakma ramine :)
Hocam öyle yapacağım ya yemişim Casper' ın vereceği garantiyi. Sabah kendim söküp takacağım valla :D -
Bu cihaz ile Tüketici Hakem Heyetine gerekli başvuru yapın binlerce lira tazminat alırsınız haberiniz olsun. Peşini sakın bırakmayın! -
Bunlarin kurumsallik,kalite,musteri memnuniyeti anlayisi bu kadar.Kucuk esnaf mantigiyla ticaret yapiyorlar.Milli manevi duygularla Turk markasi alalim diye gaza gelmeyin.az paralar degil,zor kazaniliyor. Gidin az fazla verin adam akilli urun alin, kafaniz rahat olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarparian -- 22 Aralık 2015; 19:18:45 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X