Şimdi Ara

Vestel32PF6014B 32' Led Tv 549 tl (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
5
Favori
10.372
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün 12 gibi arayıp ürünlerin hala onlara ulaşmadığını, ne zaman ulaşacağını da bilmediklerini söylediler. Bu iş iyice sinir bozucu olmaya başladı.
  • Pazarteside bir hareket olmazsa iptal ettircem birde pesin aldik kart borcu gelmis adamlar parayi cekmis kullaniyor bos yere para odicem adamlara faizsiz borc para verdik resmen...
  • kaçırdım diye üzülmüştüm. bunları okuyunca rahatladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: gryerg

Bugün 12 gibi arayıp ürünlerin hala onlara ulaşmadığını, ne zaman ulaşacağını da bilmediklerini söylediler. Bu iş iyice sinir bozucu olmaya başladı.

İyice kabak tadı vermeye başladı.Pazartesi akşamı arayıp bilgi alacağım kem küm ederlerse şikayet edeceğim artık.Böyle birşey olamaz ya ne sorumsuzlarmış.Perşembe günü vestelin gönderdiğini söylediler.Manisa'dan perşembe günü çıktıysa en geç bugün ellerinde olması gerekiyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gargamel11

quote:

Bugün 12 gibi arayıp ürünlerin hala onlara ulaşmadığını, ne zaman ulaşacağını da bilmediklerini söylediler. Bu iş iyice sinir bozucu olmaya başladı.

İyice kabak tadı vermeye başladı.Pazartesi akşamı arayıp bilgi alacağım kem küm ederlerse şikayet edeceğim artık.Böyle birşey olamaz ya ne sorumsuzlarmış.Perşembe günü vestelin gönderdiğini söylediler.Manisa'dan perşembe günü çıktıysa en geç bugün ellerinde olması gerekiyordu.

bekleyeceğim tv'yi, bir şekilde temini sağlayacaklar. thh şikayette bulunup stoğunda bulunan bir firmadan fiyat farkını karşılamalarını süreti ile ürünü temin için başvuracağım. internet ortamında bu tür olaylar sık dönmeye başladı, haliyle sinirlerimiz bozuluyor. bu firmalarda öyle abidik gubidik firmalar değil, biri vestel diğeri interlink.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bugün yine hareket yok sanırım.Durum bugün de değişmemiş...
  • böyle hadiseler eskiden çok yaşanmazdı artık piyasa tehlikeli hale geldi niyeyse
  • Yine aradım yine geri dönüş yapacağız diyorlar. İptal etmek de istemiyorum, delirttiler adamı ya.
  • Bilyoneri aramayın muhatabımız interlink firması orayı arayıp bilgi alın...Tel: (0212) 324 77 01

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gargamel11 -- 18 Mart 2013; 17:14:08 >
  • quote:

Bilyoneri aramayın muhatabımız interlink firması orayı arayıp bilgi alın...Tel: (0212) 324 77 01

Şimdi aradım hocam. Yarın sabah büyük ihtimal elimize geçecek ürünler dedi telefondaki yetkili, ama bana pek inandırıcı gelmedi doğrusu. Olmadı iptal ederiz gibisinden bir şeyler de söyledi aynı zamanda.
  • yarında ses çıkmazsa iptal ederler..
  • quote:

quote:

Bilyoneri aramayın muhatabımız interlink firması orayı arayıp bilgi alın...Tel: (0212) 324 77 01

Şimdi aradım hocam. Yarın sabah büyük ihtimal elimize geçecek ürünler dedi telefondaki yetkili, ama bana pek inandırıcı gelmedi doğrusu. Olmadı iptal ederiz gibisinden bir şeyler de söyledi aynı zamanda.

yok abi ne iptali, sonuçta ürün oda, mutfak, balkon için uygun. alevgaz gibi sitelerde ürün mevcut temin edip gönderecekler. sonuçta vestel ile anlaşma yapılmış, interlik vesteli dava etsin. bizler tüketiciyiz haklıyız. sonuçta faturalı vergiye tabii işlerler yapıldı. kart ektresi kabardı. taksitle word ile alındığı için iptal edemiyoruz kredi kartını. 45 lira kart aidatı kesmiş, geri yüklemiyorlar. interlink yüzünden zararım katlandı. bu zararıda ödetirim onlara.

• quote:

Orijinalden alıntı: skykhan06

yarında ses çıkmazsa iptal ederler..

öylece iptal etme hakları varmı? ben thh başvurmayı düşünüyorum. bizim tanıdık var bekletmeden şikayetimizi iletiyoruz:D

• Aldığıma gerçekten pişman oldum net bir cevap vermiyorlar büyük ihtimalle iptal edecekler hayırlısı bakalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysa1992

Aldığıma gerçekten pişman oldum net bir cevap vermiyorlar büyük ihtimalle iptal edecekler hayırlısı bakalım...

şimdiye kadar hiç aramadım bugün bende görüşeceğim. eğer bir şekilde çamura yatarlar ise güvenimizi büyük ölçüde suistimal ettikleri için bilyonerden üyeliğimin iptalini isteyeceğim.

• Arkadaslar simdi interlink firmasi ile gorustum yetkili bugun depolarina geleceklerini soyledi bende oyleyse bu hafta gelir dedim bu hafta olmasada onumuzdeki hafta kesin gelir dedi iyice suyu cikti bu isin baska konusan varmi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: ysa1992

Arkadaslar simdi interlink firmasi ile gorustum yetkili bugun depolarina geleceklerini soyledi bende oyleyse bu hafta gelir dedim bu hafta olmasada onumuzdeki hafta kesin gelir dedi iyice suyu cikti bu isin baska konusan varmi acaba
    Anlamadım gitti.Perşembe günü yola çıkan kargo nasılsa Manisa'dan birtürlü İstanbul'a ulaşamadı.Nasıl bir kargoysa salyangoz hızında getiriyor heralde.Yok haftaya yok bu hafta nedir bu oyalama çabası...Akşama bende arayıp soracağım yoksa tüketici hakem heyetine başvuracağım artık.
  • Beyaz renk diye almamıştım iyiki almamışım.

Vestele ulaşıp işin aslını öğrenin arkadaşlar. Onlarında ismi var ortada. Hızlal mikrodalga fırın konusu vardı. Bazı arkadaşlar vestele ulaşmıştı. Onlar çözmüştü diye hatırlıyorum.
  • Arkadaşlar az evvel bilyonershop tarafından aradım tvde vestel tarafından kusur tespit edildiğini ve çok çabuk deforme olduğu için vestel tvleri geri çekmiş. sadece beyaz olanlarında bu sorun olduğu belirtildi. Aynı model siyah olanının gönderimi için onay istediler. onay verdim, tv siyah olarak gelecek...

• quote:

Orijinalden alıntı: pilot84

Arkadaşlar az evvel bilyonershop tarafından aradım tvde vestel tarafından kusur tespit edildiğini ve çok çabuk deforme olduğu için vestel tvleri geri çekmiş. sadece beyaz olanlarında bu sorun olduğu belirtildi. Aynı model siyah olanının gönderimi için onay istediler. onay verdim, tv siyah olarak gelecek...

Bana yine palavra gibi geliyor ama bakalım bizi de arayacaklarmı.Ne zaman göndereceklerini söylediler mi bari hocam?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.