Şimdi Ara

Vestel32PF6014B 32' Led Tv 549 tl (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
5
Favori
10.372
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Televizyonu eline ulaşan var mı arkadaşlar? Herhangi bir sorun gözlemleyen fln?
  • Sanırım daha dağıtım yapmadılar.İşleme alındı durumu değişmedi bende...
  • bende de yok bi hareket hala aynı . arayıp soran bilgi alan var mı ?
  • arkadaşlar tv si gelen ya da bi haber alan var mı?
  • Bugün aradım ama ilgili birime bildirip geri döneceklerini söylediler ama akşama tekrar arayacağım.Arayıp bilgi almak isteyen varsa 0212 473 75 73'ü arayabilir...
  • benim 10 günlük süre doldu ayın 2 sinde almıştım yasal olarak bir hakkım var mı iptal edebilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: skykhan06

benim 10 günlük süre doldu ayın 2 sinde almıştım yasal olarak bir hakkım var mı iptal edebilir miyim?

Arkadaşlar ben görüştüm tekrardan,zaten satın aldığımızda da ekranda yazıyotdu 10 işgünü içerisinde teslimat yapılır,yani 2 martta aldığımız ürünler için 10 iş günü süresi cuma günü sondur bilginize,iptal hakkımız hertürlü vardır zaten
  • Yarın birde ben ararım bakalım ne diyecekler...
    Ayrıntıyı buraya yazarım...
  • Ben de aradım birkaç saat önce, diğer arkadaşa da dendiği gibi geri döneceğiz dediler. Dönüş mönüş yok.
  • SİTE ÜZERİNDE BÖYLE BİR BİLGİ VAR ARKADAŞLAR,BENDE AŞAĞIDA BELİRTİLMİŞ ŞEKİLDE BİR MESAJ YAZIP YOLLADIM MÜŞTERİ HİZMETLERİNE,HEPİMİZ BİRLİK OLUP BU TÜR MESAJLAR YAZIP YOLLARSAK YADA ARAYIP SÖYLERSEK TEPKİMİZİ DİLE GETİREBİLİRİZ,YOKSA BEN UMUDU KESMEYE BAŞLADIM BU TV DEN,ADAMLAR YAKLAŞIK 15 GÜNDÜR PARAMIZI KULLANIYOR ZATEN,BİRDE ÜZERİNE İPTAL EDERLER TEDARİK EDEMEDİK DİYE ,OLMAYAN ÜRÜNÜ SATIŞA KOY,MÜŞTERİNİN PARASINI KULLAN SONRADA ÜRÜNÜ TEDARİK EDEMEDİK DE, İPTAL ET'DE TAM OLSUN BARİ, ÇOK KURNAZSIN VALLA BİLYONERSHOP.

Siparişim ne kadar sürede elime geçer?

BilyonerShop olarak siz değerli müşterilerimizin vermiş olduğu siparişleri mümkün olan en kısa sürede tarafınıza ulaştırmak amacındayız. Siparişleriniz banka ödeme onayı alındıktan sonra işleme alınır ve teslimat adresinize kargo ile gönderilir. Sipariş ettiğiniz ürünler, ortalama 10 iş günü içerisinde teslim edilecektir. Tedarikçi firma kaynaklı yaşanabilecek geçici stok sorunlarında tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır

MÜŞTERİ HİZMETLERİNE İLETTİĞİM MESAJ:

02.03.2013 tarihinde vermiş olduğum XXX nolu siparişim neden daha teslim edilmedi,defalarca aramama rağmen dönüş yapılacağı tarafıma iletildi ama ne arıyorsunuz nede kesin bir bilgi veriyorsunuz,yapmış olduğunuz satış politikası kanuna aykırılık göstermektedir,elinizde olmayan ürünü satışa koymak ve müşterilerin parasını kullanmak!!!müşteriyi kandırmaktan başka birşey değil,forumdaki arkadaşlar ile yaptığımız değerlendirme sonucunda cuma günü 10 iş günü süreniz dolmaktadır!!!eğer ürünlerimizi taahüt ettiğiniz 10 iş günü sürecinde teslim etmez iseniz,gereken yasal yollara başvuru yapılacağını,savcılığa suç duyurusunda bulunulacağını belirtmek isterim.

• Bugün arayıp bilgi vermezlerse interlink firmasını da aramayı düşünüyorum.Belki oradan bir bilgi alabiliriz.
  • Ne moktan iş, alan arkadaşları daha fazla uğraştırmazlar inşallah ama kesinlikle alışveriş yapacağım bir site değil bundan sonra da.
  • bugun interlinki aradım, akşam 6 ya kadar olumlu yada olumsuz geri dönüş yapacaklarını bildirdiler,ilgilide konuştular,tedarikçiyle ilgili bi sıkıntı yaşanmış,çözüm odaklı ve samimi konuştu arkadaş.Bekleyelim bakalım cevap gelince haberdar ederim sizleride.

Teşekkürler.

Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: thedarkride

bugun interlinki aradım, akşam 6 ya kadar olumlu yada olumsuz geri dönüş yapacaklarını bildirdiler,ilgilide konuştular,tedarikçiyle ilgili bi sıkıntı yaşanmış,çözüm odaklı ve samimi konuştu arkadaş.Bekleyelim bakalım cevap gelince haberdar ederim sizleride.

Teşekkürler.

Saygılar

tedarikçi vestelse kocaman ban!!! hayır yerli mal aldık temin edilememesi imkansız gibi birşey. o kadar büyük şirketler gerek interlink, gerek vestel şurada 30 kişiye tv yollayamadılar. kapatın fabrikayı gidin arkadaş. interlink' de 6 katlı 150den fazla çalışanı ile armut toplasın daha iyi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende bugün konuştum bugün geri dönüş yapacaklarını söylediler bende herkese aynısını söylendiğini ve geri dönüş yapılmadığını söyledim başka birine aktardı tedarikçi firma ile sorun çıkmış elimizden geleni yapıcaz ve ürünlerinizi yollamaya çallışıcaz dedi ama bana pek inandırıcı gelmedi...
  • interlink i de kara listeye almanın zamanı gelmiş

• Şimdi interlinki aradım Vestel'den kaynaklanan bir sorunmuş.Bugün kendilerine kargolamışlar.Yarın bizim elimize ulaşır en geç haftaya da sizin elinize ulaşır dediler.Aldığınız ürün çok güzel bir ürün endişeniz olmasın güle güle kullanın dediler...
  • Beyler bayanlar :)

TV niz gelmediyseee Kesinlikle MCJ deki kampanyayı kaçırmayın.
    Direk iptal edin derim.
    Kargo numarasıda vermedilerse.
    Arayın iptal ettirin.

CANAVAR bi TV alcaksızız DAHİLİ HD UYDU alıcılı :)
    Pasif 3Dli süper bi TV.
    1080 Tl gibi bi fiyata bulunmaz yaniii.
    42" = 107 cm

LG 42LM615s KAÇMAZ...

Kaçıran ağlar herhalde :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: xdenizx

SİTE ÜZERİNDE BÖYLE BİR BİLGİ VAR ARKADAŞLAR,BENDE AŞAĞIDA BELİRTİLMİŞ ŞEKİLDE BİR MESAJ YAZIP YOLLADIM MÜŞTERİ HİZMETLERİNE,HEPİMİZ BİRLİK OLUP BU TÜR MESAJLAR YAZIP YOLLARSAK YADA ARAYIP SÖYLERSEK TEPKİMİZİ DİLE GETİREBİLİRİZ,YOKSA BEN UMUDU KESMEYE BAŞLADIM BU TV DEN,ADAMLAR YAKLAŞIK 15 GÜNDÜR PARAMIZI KULLANIYOR ZATEN,BİRDE ÜZERİNE İPTAL EDERLER TEDARİK EDEMEDİK DİYE ,OLMAYAN ÜRÜNÜ SATIŞA KOY,MÜŞTERİNİN PARASINI KULLAN SONRADA ÜRÜNÜ TEDARİK EDEMEDİK DE, İPTAL ET'DE TAM OLSUN BARİ, ÇOK KURNAZSIN VALLA BİLYONERSHOP.

BilyonerShop olarak siz değerli müşterilerimizin vermiş olduğu siparişleri mümkün olan en kısa sürede tarafınıza ulaştırmak amacındayız. Siparişleriniz banka ödeme onayı alındıktan sonra işleme alınır ve teslimat adresinize kargo ile gönderilir. Sipariş ettiğiniz ürünler, ortalama 10 iş günü içerisinde teslim edilecektir. Tedarikçi firma kaynaklı yaşanabilecek geçici stok sorunlarında tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır

02.03.2013 tarihinde vermiş olduğum XXX nolu siparişim neden daha teslim edilmedi,defalarca aramama rağmen dönüş yapılacağı tarafıma iletildi ama ne arıyorsunuz nede kesin bir bilgi veriyorsunuz,yapmış olduğunuz satış politikası kanuna aykırılık göstermektedir,elinizde olmayan ürünü satışa koymak ve müşterilerin parasını kullanmak!!!müşteriyi kandırmaktan başka birşey değil,forumdaki arkadaşlar ile yaptığımız değerlendirme sonucunda cuma günü 10 iş günü süreniz dolmaktadır!!!eğer ürünlerimizi taahüt ettiğiniz 10 iş günü sürecinde teslim etmez iseniz,gereken yasal yollara başvuru yapılacağını,savcılığa suç duyurusunda bulunulacağını belirtmek isterim.

ARKADAŞLAR BUGÜN ARAYIP DÖNÜŞ YAPTILAR,İŞTE ÇOK HAKLISINIZ,GECİKLEMELERDEN DOLAYI ÖZÜR DİLERİZ FALAN FALAN,TEDARİKÇİ FİRMA ÜRÜNLERİ SEVK ETMİŞ BUGÜN YARIN ELİMİZDE OLUR DEDİLER,EN GEÇ HAFTA BAŞINDA YANİ PZTESİ-SALI GÜNÜ TESLİM EDİLECEKTİR BÜYÜK İHTİMALLE DEDİLER,ÜRÜNLER ELLERİNE ULAŞTIKLARINDA,KARGOYA VERDİKLERİNDE HERTÜRLÜ TARAFINIZA BİLDİRİM YAPACAĞIZ İÇİNİZ RAHAT OLSUN DEDİLER,BEKLEYİP GÖRECEĞİZ BAKALIM

• quote:

quote:

SİTE ÜZERİNDE BÖYLE BİR BİLGİ VAR ARKADAŞLAR,BENDE AŞAĞIDA BELİRTİLMİŞ ŞEKİLDE BİR MESAJ YAZIP YOLLADIM MÜŞTERİ HİZMETLERİNE,HEPİMİZ BİRLİK OLUP BU TÜR MESAJLAR YAZIP YOLLARSAK YADA ARAYIP SÖYLERSEK TEPKİMİZİ DİLE GETİREBİLİRİZ,YOKSA BEN UMUDU KESMEYE BAŞLADIM BU TV DEN,ADAMLAR YAKLAŞIK 15 GÜNDÜR PARAMIZI KULLANIYOR ZATEN,BİRDE ÜZERİNE İPTAL EDERLER TEDARİK EDEMEDİK DİYE ,OLMAYAN ÜRÜNÜ SATIŞA KOY,MÜŞTERİNİN PARASINI KULLAN SONRADA ÜRÜNÜ TEDARİK EDEMEDİK DE, İPTAL ET'DE TAM OLSUN BARİ, ÇOK KURNAZSIN VALLA BİLYONERSHOP.

ARKADAŞLAR BUGÜN ARAYIP DÖNÜŞ YAPTILAR,İŞTE ÇOK HAKLISINIZ,GECİKLEMELERDEN DOLAYI ÖZÜR DİLERİZ FALAN FALAN,TEDARİKÇİ FİRMA ÜRÜNLERİ SEVK ETMİŞ BUGÜN YARIN ELİMİZDE OLUR DEDİLER,EN GEÇ HAFTA BAŞINDA YANİ PZTESİ-SALI GÜNÜ TESLİM EDİLECEKTİR BÜYÜK İHTİMALLE DEDİLER,ÜRÜNLER ELLERİNE ULAŞTIKLARINDA,KARGOYA VERDİKLERİNDE HERTÜRLÜ TARAFINIZA BİLDİRİM YAPACAĞIZ İÇİNİZ RAHAT OLSUN DEDİLER,BEKLEYİP GÖRECEĞİZ BAKALIM

gecikme için hediye gönderirler mi yanında :D
    not: bu modellen kalmadı onun yerine 42 gönderiyozu bekliyordum :)

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.