|
Veteriner Fakültesi İsteyenler (Uludag Uni Hakkinda Bilgiler) (157. sayfa)
-
-
Hayırlı uğurlu olsun meslektaşım :) -
Çok teşekkür ederim hocam:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tebrik ederim sizi. hangi şartlar isteniyor böyle bir kayıt için? mahsuru yoksa mezuniyet ortalamanızı, yds ve ales puanınızı yazabilir misiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birikim1 -- 11 Şubat 2019; 16:25:9 > -
nerdesiniz ya öldünüz mü şenlensin biraz buralar herkes meslek sahibi mi oldu?
Arkadaşlar bu sene NKÜ de yaz okulu açılıyor yeni fakülteyiz bazı dersler hariç geçmek çok kolay aklınızda olsun düşünen varsa bana yazsın bazı dersler de direk sorular var
Merhabalar. Uludağ üniversitesi veteriner fakültesinde okuyan var ise pm yoluyla benimle iletisime geçebilir mi acaba? Sormak istedigim bir kac soru varda.
MAKÜde okuyan varsa yardımcı olabilir mi -
Fırat üniversitesi ne zaman eğitime başlayacak bilen var mı ? -
Vaaay be okurken yazmıştım en son bu gönderiye şimdi mezun olduk çalışıyoruz ne çabuk geçiyor yıllar -
Cidden yıllar ne çabuk geçiyor 5 yıl önce üniversite seçimi ile alakalı yardım almak için foruma kaydolmuştum vay bee.
Şimdi de iş arama telaşı, okulun bitmesi ile ne yapıcam sorusu vs vs derken bu süreci de bir şekilde tamamlayacağız bakalım
Yakın zamanda tercih için mutlaka gelenler olur. Şunu söyleyeyim arkadaşlar okuldan çıkınca ne yazıkki oda maaşı ile başlamanız anca büyük bir şans olur diyeyim. Ne kadar okul zamanında kendinizi geliştirseniz de deneyim yönünden sıfır olduğunuz için iş verenler size iş yapabilecek biri değil de iş öğretilecek birisi diye bakıyor ve bu deneyim kazanma sürecinde size %99 asgaridan hallice bir şeyler teklif edilecektir. Atama meselesi çok belirsiz, mezun aşamasında iken Mayıs 2020'de 800 kişilik atama şansımıza yapıldı benim için memurluk kapısı başlamadan bitti yani. Bakalım bir sonraki atama kaç yıl sonra olur allah bilir -
Arkadaşlar ben Selçuk’tan Uludağ veya İstanbul’a geçiş yapmak fikrindeyim ancak çok kararsız kaldım. Eğitim kalitesi olarak bu üçlü arasında çok büyük fark var mı? Öğrenci ortamı ve yaşam kalitesi olarak hangi şehir daha iyidir sizce? Fikirlerinizi almak istiyorum.
bugün açıklanan ysk tercihinde oğlum uludağ veterinerlik fakültesini kazandı hayırlısı olur inşallah -
arkadaşlar muafiyet sınavı hakkında 2020 ya da 2019 güncel bilgisi olan var mı ? Ne soruyorlar zorluk derecesi vs.
teşekkürler
-
Up
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
10 yıl önce bu forum için kaydolmuştum. Vay be ne çabuk geçmiş zaman. O zamanlar hergün girer acaba heisenberg hocam bişeyler yazmış mı diye bakardım. Şimdi 5 yıllık veteriner hekimin ve 2020den beri bakanlıkta çalışıyorum. Sizde durumlar nedir hocam? :)
Selamlar 5 yıllık hekimim, gıda sektöründeyim. Beni de eklerseniz sevinirim zamanında yazmışım gerçi konuya :)
İstanbul Üniversitesi - Veteriner Fakültesi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu konuya yorum yazarken daha yeni fakülteye kayıt olmuştum şimdi kendi kliniğimde klinisyen hekimlik yapıyorum 5 yıldır zaman çabuk geçiyor
-
Benimde 11-12 sene olmuş konuya yazdığımdan beri. Mezun olalı 6 sene oldu, zaman su gibi akıyor...
-
Konuyu çok geç fark eden bir ağabeyiniz olarak genjler açılın hele bir kenara da 2 kelam edelin.
Şimdi madde 1)))) ben evladıma asla ama asla veteriner vakültesini yazdırmam/ Veteriner hekim olmasını tavsiye etmem. Asla ama Asla kimseye tavsiye etmiyorum. okuması çok çok zor bir işin okul boyutu var, okuduktan sonrada saha ve iş bulma boyutu var.
Okulu 1996 da kazandığımda 13 adet Vet. Fak. mevcut iken 1 yıl rötar ile 2002 de bitirirken 19 adet olmuştu. şuan sayısı bilinmeyecek kadar çok. 30 dan fazla die duymuştum. aşırı mezun var ve niteliksiz mezunlar bunlar. kalitesiz eğitim var malesef bir çok okulda.
hadi okudun bitirdin hasbel kader kpss den 80 küsür alıp yerleştin ki bunun için 3-4 sene beklemen içten bile değil, elin sümüklü ziraat mühendisleri ile aynı klasmanda aynı maaşı alarak çalışacaksın. sen ilk 40-100 k arası kazanırken onlar 150-250k arası sıralamada kazanacak ve ceketi aas okuyup bitirsin mottosunu nail olacak üstüne birde 65-75 puan aralığında atanacak. neyse geçelim burayı onlar yeri gelecek takım elbise ile arazi aracına binip tarla kontrolüne diye gitcekler(tarlayıda 4*4 araçın üstünde kontrol edip) üzerleri bile çamur olmadan geri dönecekler.
sen-ben durmaksızın o buzağı senin bu ahır benim koşturacan yorulacaksın, bir dünya hastalık riski alıp türlü türlü zorluğa katlanacaksın ve günün sonunda ne yıptanma payın olacak ne başka birşeyin. o araba üzerinden adı mühendiz olan arkadaşlar hiç yıpranmadan seninle eşit maaş alacaklar.
bakanlığa 2011 de geçtim, ilk atandığım ile şuan en az 10 misli iş yükü artmıştır. ziraatçılarda ise tam tersi. işi tamamen pc üzerine aktardılar yılda 1 kez dosya girdiklerinde işlem tamam.
bir daha dünyaya gelsem bukadar asla uğraşmam, sümüklü bir zirratçı olur kurtarırım kendimi. ha mesleğimi, danalarımı kuzularımı cidden çok seviyorum. ama aldığımız riskleri verdiğimiz emekleri göz önüne alınca cidden değmiyor. hem emek olarak hem kazanç olarak. ha kazancından bir memnuniyetsizliği yok asla ama ben verdiğim emeği birde ziraatçılara mukayese edince onlar 20 alıyorsa biz 40 almalıyız dersiniz, kesin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X