Şimdi Ara

VETERİNERLİK HANGİ YGS PUANI İLE ALIYOR ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
8.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Veterinerlik hakkında bilgisi veya ilgisi olan varsa lütfen yardım çağrımı duysun dersleri nasıl şartları nedir ???

• Mf3 puanınla yerleşiyorsun.ygs de bakacağın puan türü ygs2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbul üniversitesi veterinerlikte okuyorum öncelikle dersler zordur çok üst düzey ezber içerir hele bir anatomi var ki. Ciddiyetle okunacak bir bölüöm çok savsaklamaya gelmez "veterinerlik isteyenler" konusunu arat oradan detaylı bilgi alırsın telefondan girdiğimden link veremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartvizite

Veterinerlik hakkında bilgisi veya ilgisi olan varsa lütfen yardım çağrımı duysun dersleri nasıl şartları nedir ???

bende veterinerlik istiyorum ve malesef meslek lisesiyim.Girenler nasıl bir teknik izlediniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayatmemat43

quote:

Veterinerlik hakkında bilgisi veya ilgisi olan varsa lütfen yardım çağrımı duysun dersleri nasıl şartları nedir ???

bende veterinerlik istiyorum ve malesef meslek lisesiyim.Girenler nasıl bir teknik izlediniz ?

Meslek liseli olman fazla sorun çıkarmaz.Sonuçta puanları ahım şahım bi miktar değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuspecTR

Mf3 puanınla yerleşiyorsun.ygs de bakacağın puan türü ygs2

MF2 olması güzel benim bölümüm ygs 2 yi yüksek tutmam gerekecek anlaşılan çok teşekkür ederim saol :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tri_nitro_toluen

istanbul üniversitesi veterinerlikte okuyorum öncelikle dersler zordur çok üst düzey ezber içerir hele bir anatomi var ki. Ciddiyetle okunacak bir bölüöm çok savsaklamaya gelmez "veterinerlik isteyenler" konusunu arat oradan detaylı bilgi alırsın telefondan girdiğimden link veremedim.

ya aslında istanbulda iyi ama duyduğuma göre türkiyede veterinerlikte ankara üni.si daha iyiymiş puanları çok yakın zaten ama hedefim ankara üniversitesi vet derslerin ağır olduğunu duymuştum ezber çok sorun değil ezber yeteneğim güçlüdür çok saol müstakbel meslek taşım

• quote:

Orijinalden alıntı: ênigma

quote:

quote:

Meslek liseli olman fazla sorun çıkarmaz.Sonuçta puanları ahım şahım bi miktar değil.

bu sene sonuçların nasıl olacağı belli olmaz.Katsayının kalkması bekleniyor.İnşallah kalkar.Tabikide kalkmasa bile seçeceğim bölüm değişmeyecek.Ama kalkması en azından 10 puan kaybıma neden olmaz..

• öncelikle puanım hem ankaraya hem istanbula yetiyordu yeterince araştırmadan sonra ki şunu belirteyim ben daha bu çalışma maratonuna başlarken ilk ay bile hedefim veterinerlikti ilk sıraya yazdım ve girdim ankarayı yazmamın nedeniyse başka bir forumda ankara vet 5sınıftan bir abimin ankara üninin çok kemikleşmiş köhne yapıya sahip olduğu ve bir yenilenmeye ihtiyacı olduğunu söylemesi hekim bir kaç arkadaş bana uludağyı bile önerdi ama ankarayı önermedi tabi kara senin ama hem meslek hemde üniler hakkında araştırma yapmanı öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

öncelikle puanım hem ankaraya hem istanbula yetiyordu yeterince araştırmadan sonra ki şunu belirteyim ben daha bu çalışma maratonuna başlarken ilk ay bile hedefim veterinerlikti ilk sıraya yazdım ve girdim ankarayı yazmamın nedeniyse başka bir forumda ankara vet 5sınıftan bir abimin ankara üninin çok kemikleşmiş köhne yapıya sahip olduğu ve bir yenilenmeye ihtiyacı olduğunu söylemesi hekim bir kaç arkadaş bana uludağyı bile önerdi ama ankarayı önermedi tabi kara senin ama hem meslek hemde üniler hakkında araştırma yapmanı öneririm.

aa hiç bilmiyordum bunu çok teşekkür ederim ama bu iyi oldu eğer dili halledebilirsem belkide ünide kalma şanşım daha yüksek olur yada istanbulu düşünürüm çünkü hekimlik istiyorum öğretim üyeliği değil ama evet gerekli araştırmaları yapmam gerek çok teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: ênigma

quote:

quote:

İnşallah arkadaşım.Alan dışı girdiğim zaman puanım kırılıcam ama maleseff...
  • quote:

quote:

istanbul üniversitesi veterinerlikte okuyorum öncelikle dersler zordur çok üst düzey ezber içerir hele bir anatomi var ki. Ciddiyetle okunacak bir bölüöm çok savsaklamaya gelmez "veterinerlik isteyenler" konusunu arat oradan detaylı bilgi alırsın telefondan girdiğimden link veremedim.

ya aslında istanbulda iyi ama duyduğuma göre türkiyede veterinerlikte ankara üni.si daha iyiymiş puanları çok yakın zaten ama hedefim ankara üniversitesi vet derslerin ağır olduğunu duymuştum ezber çok sorun değil ezber yeteneğim güçlüdür çok saol müstakbel meslek taşım

hocam merhaba , ben açıktan okuyorum.Veterinerlik fakültesine yerleşmek için , hangi sınavlara ve nekadar bir puan yapmam gerektıgını yardımcı olursan çok sevinirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.