Şimdi Ara

VfL Wolfsburg Taraftarları | Hoşgeldin MARIO GOMEZ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
2
Favori
4.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şunları söylemeden geçemeyeceğim.Leverkusen 82'de 10 kişi kaldıktan sonra Bellarabi net kırmızı kart görmeliydi hakem vermedi.2 kere formadan , boyundan tuttu adam.

Her şeye rağmen kazandık

BAĞIRIN ULAN WOLFSBURG ÇOK YAŞA DİYE

• Takım kronikleşen bir hatalarımız var.İlk yarı efsane oynuyoruz baştan aşağıya , ikinci yarı orta sahamız tamamen çöküyor , Arnold'un adı duyulmuyor.Caliguiri tamamen çöküyor.Birde bunların üstüne defansta inanılmaz derece de hata yapmaya başlıyor.Buna bir çözüm bulunması lazım.

Sene sonunda orta saha transferi şart.İkinci yarılardaki saçma sapan hatalarımızında düzeltilmesi lazım.1 değil 2 değil her maç böyle oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

lannn

ben bu maça üst oynasam bu maç alt biterdi be

En uğursuz adamı getir , oynasın , bu maçta en kötü 3 gol olurdu :)

Maçın adından en az 3 golün olacağı da belliydi.Beklenen şekilde oynandı maç.Hiç sürpriz olmadı maçta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Comandante Alex

quote:

lannn

Maçın adından en az 3 golün olacağı da belliydi.Beklenen şekilde oynandı maç.Hiç sürpriz olmadı maçta.

valla benim ilk aklımdan geçen skor 0-0 dı lever-dortmund maçı gibi olur diye düşünmüştüm

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Comandante Alex

quote:

lannn

valla benim ilk aklımdan geçen skor 0-0 dı lever-dortmund maçı gibi olur diye düşünmüştüm

İki takımda açık oynamayı seven , sahada futbolun oynanmasını isteyen takımlar.Bol gollü geçeceği belliydi.Birde Wolfsburg erken öne geçip farka gidince çoştular.

Bizim hatalarımızdan ders çıkarmamız lazım ama.Kazandık fakat inanılmaz derecede ikinci yarıları düşüyoruz umarım buna bir çözüm bulur Hecking.

•  VfL Wolfsburg Taraftarları | Hoşgeldin MARIO GOMEZ
  • Ne maç olmuş abi link var mı ya helal olsun vfl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efsana bir maçtı efsane Acayip derece de moralim bozuktu , maçı izledikten sonra şuan moralim tavan durumda.Atom bombası atsalar yine de moralim bozulmaz şuan

BcevikB Trtspor verdi bu sefer maçı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Comandante Alex -- 14 Şubat 2015; 18:52:35 >
  • Efsane maç oldu, gole doydum bugunluk.
  • Acayip bir maçtı hem Münih hemde bu maç süper olmuş. Yukarıda arkadaşın dediği gibi izlemeye kalksak kesin alt biterdi.

• Wolfsburg bu paralari nerden buluyor hep merak etmisimdir

• quote:

Orijinalden alıntı: dogubaba28

Wolfsburg bu paralari nerden buluyor hep merak etmisimdir

Volkswagen'den buluyordur büyük ihtimalle, forma reklamı, stad ismi ve genel sponsorluk anlaşmalarından gelen paralarla. Yoksa bu paraları bulacak ne potansiyel ne de taraftarı var adamların. 120 bin kişilik bir işçi şehrinin takımı sadece. Böyle bir şehirde o paraları bulabilmek için birilerinin altına girmek gerek, Bundesliga gibi bir pazarda yaşayabilmek için bu gerekli sanırım. En azından Wolfsburg yönetimi öyle yapıyor

• Wolfsburg şehrine hayat veren bildiğiniz gibi Volkswagen araba firmasıdır.A1937 yılında Hitler tarafından desteklenerek kurulmuştur.Anlamı Almanca'da ''Halkın arabası'' dır.Hem Almanya'da hem de dünya çapında çok önemli bir firmadır.İşte bu firma

Bizim daimi sponsorumuz Volkswagen. Statdan tutup forma sponsorumuza kadar Volkswagen her anlamda bizi destek olmakta.Statımızı da yenileyen Volkswagendir.Vfl Wolfsburg ve Volkswagen arasında sınırsız bir sponsorluk anlaşması var.Maddi anlamda hiç bir zaman sıkıntımız olmuyor yani.

@dogubaba28

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Comandante Alex -- 16 Şubat 2015; 14:45:58 >
  • Renklerinden dolayı Wolfsburg u severim

Bizimle aynı sezon şampiyon olmuşlardı

Grafite Dzeko

• Konu içindeki uygunsuz içerikler temizlendi.

Konunun sağlıklı bir şekilde devamı için tartışma , hakaret olmadan konuya devam edilsin lütfen.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Hafta içi Lisbonla oynadığımız maçta Dost'un ikinci yarıda attığı gollerle 2 - 0 kazanarak , 2. maç için çok iyi bir skor aldık.Beklentimiz Lisbonda da iyi bir oyun
    sergileyip bir üst tura adımızı yazdıracağız.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.