Şimdi Ara

VG259QM siyah ekran

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle selam arkadaşlar herkese iyi forumlar sorunma gelirsek bilgisayarıma yeni bir monitör aldım modelide ASUS TUF VG259QM 240hz(280 overclock) sıkıntısı ise bilgisayarı açtıktan en 3-5 dakida arası genelde 5dk ya yakın sürelerde ekran 3-5 saniye siyah olup düzelmesi, bu esnada ses geliyor bilgisayar normal işlerine devam ediyor sizce sorun driver mı yoksa monitördemi

• 27qm modelini kullanıyorum henüz böyle bir sorunla karşılaşmadım. monitör overlock olabildiği için muhtemelen monitör kaynaklı olabilir. asus bu gibi durumlarda dp kablosunu söküp daha makul bir overlock gerçekleştirmenizi söylüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2E449A54C

27qm modelini kullanıyorum henüz böyle bir sorunla karşılaşmadım. monitör overlock olabildiği için muhtemelen monitör kaynaklı olabilir. asus bu gibi durumlarda dp kablosunu söküp daha makul bir overlock gerçekleştirmenizi söylüyor
    standart haliyle kullanıyorum 280 hiç yükseltmedim dp kablosu olarakta yanında gelen kabloyu kullanıyorum işin garip tarafı bilgisayarı kapatıp aradan uzun bi süre geçmeden açtığımda hiç bir sorun olmaması bana sorun monitördenmiş gibi geliyor bu hafta içi başka bir bilgisayarda deniyeceğim olmadı artık garantiye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.