Merhaba arkadaşlar, S-Video çıkışı olmayan bir notebook var elimizde. Bir çok yerde aramama rağmen konuyla ilgili net bir çözüme ulaşamadım.
Amacım notebook'un üzerindeki VGA çıkışından televizyona görüntüyü aktarmak. Bununla ilgili bilgisi olan, gerekli donanımın satıldığı yeri bilen varmı acaba?
Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden çok teşekküler.
Avermedia nın capture özellikli bir tv kartı cihazı var model falan söyleyemiycem şimdi ama her türlü monitörü tv ye çeviriyor , ve yanlış hatırlamıyorsam tv out olmayan pclerden görüntü alıp çok kaliteli bir şekilde monitöre yada tv ye aktarabiliyordunuz...
bulamazsanız bakarim siz bi araştırın da...
Merhabalar, Sanırım Avermedia Box 7 den bahsediyorsunuz? herkes onu söyledi ama cihazın özelliklerine baktığımda S-Video yada Composite Video çıkışı göremedim... Avermedia'nın AverKey serisi cihazları bunu yapıyor.. Ama ne yazık kı bu cihazları Türkiyede bulmak nerdeyse imkansız...
AverKey Lite ve AverKey100 Pro baktım ama bulamadım.
Daha sonra İstanbul kadıköyede yer alan transdata bilgisayarda benzer işi yapan bir cihaz olduğunu öğrendim. Ancak ben Bursa da ikamet ettiğim için açıkcası gidip bakmadım. Cihaz görünüşte aynı işi yapıyor ama hiç adını duymadığım bir cihaz gidip görmek lazım...
Gerekli çıkış yoksa kablo dönüştürü alabilirsiniz, onların da fiyatı baya uçuk..
yeni bi konu acmak istemedim, o yuzden burdan devam edeyim, aramdıgım yer kalmadı AverKey 100 PRO, ama malesef hicbiyerde yok, bunun bi ust modelleri de cıkmıs yukarıda linkte verildigi gibi, eger bi yerlerde bulunursa haber verilmesi rica olunur, tşk...
ne yazık ki bu ürünler Türkiyeye gelmiyor..
İstanbul Kadıköydeki yazıcıoğlu pasajında benzer bir ürünü buldum. İnternet üzerinden ancak gidip görmedim... www.transdata.com.tr kullananda bulmadığım için üstünde duramadım.. Kalitesi nasıldır? iyimidir hiç bir fikrim yok tecrübe eden varsa ve tecrübesini bizimle paylaşırsa mutlu olurum.
ben yurtdsından getirtiyorum, 10 gun icinde burda olucak, averkey 300 modelini getirtiyorum, yanlız urun baya pahalı haberiniz olsun...
burdaki urun laptoplardan tv ye goruntu akarmak icin yeterli olur mu acaba?
Merhaba, ayıptır sorması averkey 300 kaç paraya getirtiyorsun? ve hangi siteden siparişi verdin...
diğer ürün için mail attım adamlara bakalım ne diyecekler...
Selamlar..
arkadaşlar bu dediğiniz şeyden bende var aklıma geldi ne işe yarar diye baktım burası çıktı karşıma bir arkadaşım getirmişti yurt dışından bayağı pahalı bu filan dedi bende atmışım depoya ama kablolarını bulamadım isteyen arkadaşlar var ise fiyatını bilmiyorum ama makul bir fiyata verebilirim 545 544 82 82 arayın görüşelim yalnız fiyatını bende bilmiyorum öğrenin ona göre bir fiyat vereyim saygılar
arkdaşım bu işlem çok basit yaw
bu keipmanları alın ve görüntüyü tv aktarın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme