Şimdi Ara

Vga kablo satan yerler? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende Monster marka VGA var. Piyasada bulabileceğinin en iyisi.. LCD televizyon aldığım için artık kullanmıyorum. Çok makul bi fiyata bırakabilirim..

http://www.amazon.com/Xbox-360-Monster-Cable-VGA/dp/B000BTICMS
  • Bende orjinal var.3. partylerden çok daha kalıtelı bır urun ve 45 ytl.Satıyorum ılgılenırse ozel msj at.
  • Atik elektronik yan sanayisini 30 ytlye satıodu teli 212 526 73 00
  • Arkadaşlar Kadıköy'e gideceğim için Platin'den almaya karar verdim (Fener-Inter maçına ).Platinde satılan backup oyunlara bakıyorumda hepsi ntsc-j.Hiçbiri benim 360'da çalışmıyor.
    Edit:Arkadaşlar platin elektronik kadiköy'deki şubesinden satış yapıyor değil mi?Gidip aptal duruma düşmek istemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desert78 -- 11 Eylül 2007; 15:43:25 >
  • Arkadaşlar kimse Platin'den alışveriş yapmıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desert78 -- 11 Eylül 2007; 22:41:37 >
  • forumdan biri almıştı platinden vga kablo orijinalmiş sanırım fiyatıda ona göreymiş biraz tuzlu anlıyacağın...
  • Benim sorduğum internette şubesi Kadıköy'de gözüküyor.Yani oradan gidip alışveriş yapabilirim değil mi?Yoksa sadece internetten mi satış yapıyorlar?(Biraz garip soru mu oldu?)
  • evet eldende alışveriş yapabiliyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: atabanli

evet eldende alışveriş yapabiliyorsun

Çok sağol dostum.
  • bende bu gün aldım atikten 30 ytl...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.