Şimdi Ara

Vga kablo satan yerler?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar birkaç içinde İstanbul'a uğrayacağım.Gelmişken 360'ıma vga kablo alacağım fakat nereleri satıyor hiç bilgim yok.Bir tek endem net'i biliyorum.Bildiğiniz başka yerler varsa söyleyebilirmisiniz lütfen?Ayrıca internet siteleri varsa onlarıda verirseniz iyi olur.

• bugun gördüm kadıköy yazıcıoglu işhanın tam karşısında bir dukkan orginal x 360 kablosu 55 ytl :))) guzel bir yer fiyatını bilemiyorum tabiki uygunmudur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jetman -- 8 Eylül 2007; 23:18:18 >
  • mrb dostum dükkanımda vga kablo var.düşünürsen pm at.
  • slm yan sanayi alacaksan tahtakalede var sanırım deniz elektronik baya uygun fiyata satıyo
  • bende ankarada orijinal kablo arıyorum bi türlü bulamadım bulduğum yerlerdekiler sahte microsoft
  • Tahtakalede Atik Elektronik Satıo
  • Arkadaşlar forumlarda okuduğum kadarıyla Atik Elektronik bayağı güvenilir bir yer.Şimdi birkaç sorum olacak...
    1-Atik Elektronik'in tam olarak adresini verebilecek biri var mı?
    2-Kablo kaça satılıyor?Ayrıca kablo orjinal mi?
  • platinde orjinal kablo bula bilirsin fiyatı pahalı ama normal diğerleri orjinal değil yan sanayi yada orjinal kutulu sahte kablolar ki kaliteleri de malum daha duşuk

http://www.turkgamebank.com/magaza/default.asp?git=9&urun=177960

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiQelangelo -- 10 Eylül 2007; 9:42:49 >
  • GG üzerinden alışveriş yapmıştım vga kablo için ama orjinal kutu ancak okadar orjinal olabilir ama orjinal denilen o kablo ancak okadar adi olabilir. derdimi anlatana kadar ne çektim en sonunda artık kontroller ile takasını istedim ve aldım. bende aramaktayım hala orjinal vga. platinde iki çeşit var biri 60 diğeri 100ytl şimdi ikisinede orjinal diye yani bu durumda asıl orjinal olan 100ytl lik olan mı oluyo. ona göre bende alıcam.
  • evet arkadaşım asıl orjinal olanı 100 ytl olanıdır ben aldım kullanıyorum kesinlikle orjinal hiç şuphen olmasın
    quote:

Orjinalden alıntı: ghostrecon

GG üzerinden alışveriş yapmıştım vga kablo için ama orjinal kutu ancak okadar orjinal olabilir ama orjinal denilen o kablo ancak okadar adi olabilir. derdimi anlatana kadar ne çektim en sonunda artık kontroller ile takasını istedim ve aldım. bende aramaktayım hala orjinal vga. platinde iki çeşit var biri 60 diğeri 100ytl şimdi ikisinede orjinal diye yani bu durumda asıl orjinal olan 100ytl lik olan mı oluyo. ona göre bende alıcam.
  • 100 ytl biraz pahalı sanki :).Ayrıca 60 ytl olan da orjinal gibi duruyor.
    Arkadaşlar bir sorum daha olacak.360'da firmware olduktan sonra backup oyunların hangi bölgeden olduğunun önemi var mı?(pal fln)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desert78 -- 10 Eylül 2007; 12:22:11 >
  • turkiye piyasası malesef ki boyle play asia dan getirte biliyorsan ordan al tabiki ama yine 70,80 ytl ye gelecek sanırım kargosu,gumruğu falan filan.turkiyede de 60 ytl lik orjinal kablo bulamazsın 2.el ola bilir ancak .turkiyede o fiyatta satılanlar hepsi orjinal kutulu sahte kablolar biraz araştısan goreceksin bunu ben kendim alıp bakmıştım çunku . 2.sorunun cevabı da evet firmware olsada yine bolge kodları geçerli
  • yeni konu açmayalım dedim...
    ya arakadaşlar VGA kabloda ses çıkışlarını görüyorum sanırım stereo bu çıkışlar.
    xbox360 ı optik olmayan bir 5.1 e bağlarsak(mesela Logitech X530)nasıl yapacağız bu işi?
  • ayrıca play asia daki de sahte ola bilir çunku bu kablonun microsoft sitesindeki satış fiyatı 40 dolar play asia da nasıl 30 dolar olur anlamadım ama yinede sahtedir demiyorum ola bilir diyorum urunu gorerek almakta fayda var

http://www.xbox.com/en-US/hardware/x/xbox360vgahdcable/
    quote:

Orjinalden alıntı: darkd66

http://www.play-asia.com/paOS-13-71-de-49-en-70-190j.html

hiçte 100 ytl değil o kablo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiQelangelo -- 10 Eylül 2007; 12:43:24 >

• quote:

Orjinalden alıntı: arash0

turkiye piyasası malesef ki boyle play asia dan getirte biliyorsan ordan al tabiki ama yine 70,80 ytl ye gelecek sanırım kargosu,gumruğu falan filan.turkiyede de 60 ytl lik orjinal kablo bulamazsın 2.el ola bilir ancak .turkiyede o fiyatta satılanlar hepsi orjinal kutulu sahte kablolar biraz araştısan goreceksin bunu ben kendim alıp bakmıştım çunku . 2.sorunun cevabı da evet firmware olsada yine bolge kodları geçerli

Demek ki platin elektronikteki hiçbir oyun benim 360'da çalışmayacak .
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

yeni konu açmayalım dedim...
    ya arakadaşlar VGA kabloda ses çıkışlarını görüyorum sanırım stereo bu çıkışlar.
    xbox360 ı optik olmayan bir 5.1 e bağlarsak(mesela Logitech X530)nasıl yapacağız bu işi?

1,5 yıldır ben de bu şekilde kullanıyorum.JVC THA-30R home theatre var ayıptır söylemesi ve optik input yok cihazda.Mecburen kırmızı-beyaz stereo audio kablo uçlarını bu cihaza direkt olarak girdim,5.1 speakerların tamamından ses çıkıyor ama 5.1 olarak değil 2.1 olarak.
    Yani;sağ ön ve sağ arka SAĞ,sol ön ve sol arka SOL oluyor + center da yine center speaker olarak çalışıyor.
    Özetle 5.1 sistemden 2.1'lik kalitede ses alıyorum.
    Kötü mü dersen değil ama gerçek 5.1 olsun diye az tırmalamadım.Hiç arama böyle bir çevirici yok maalesef,bakamdığım yer kalmadı 1,5 yıldır.

• quote:

Orjinalden alıntı: nakur

quote:

1,5 yıldır ben de bu şekilde kullanıyorum.JVC THA-30R home theatre var ayıptır söylemesi ve optik input yok cihazda.Mecburen kırmızı-beyaz stereo audio kablo uçlarını bu cihaza direkt olarak girdim,5.1 speakerların tamamından ses çıkıyor ama 5.1 olarak değil 2.1 olarak.
    Yani;sağ ön ve sağ arka SAĞ,sol ön ve sol arka SOL oluyor + center da yine center speaker olarak çalışıyor.
    Kötü mü dersen değil ama gerçek 5.1 olsun diye az tırmalamadım.Hiç arama böyle bir çevirici yok maalesef,bakamdığım yer kalmadı 1,5 yıldır.

tek yolu optik bağlantı ile bağlamak 5.1 için. eee onun içinde dijital decoder lazım yada dahili decoderli bir ses sistemi tabi.

• quote:

Orjinalden alıntı: arash0

ayrıca play asia daki de sahte ola bilir çunku bu kablonun microsoft sitesindeki satış fiyatı 40 dolar play asia da nasıl 30 dolar olur anlamadım ama yinede sahtedir demiyorum ola bilir diyorum urunu gorerek almakta fayda var

http://www.xbox.com/en-US/hardware/x/xbox360vgahdcable/
    quote:

Orjinalden alıntı: darkd66

http://www.play-asia.com/paOS-13-71-de-49-en-70-190j.html

hiçte 100 ytl değil o kablo.

sahte olacağını sanmıyorum arkadaşım çünküm bedaha 2 ay önce yurt dışında 30euro ya görmüştüm ama 10euro dahi ekstradan verecek param kalmadığı için alamadım. ah keşke ilk gittiğim gibi alsaydım ne olurdu sanki son güne gider ayak bırakmasaydım. şimdi kıvranıp duruyorum vga diye.

• quote:

Orjinalden alıntı: ghostrecon

quote:

Orjinalden alıntı: nakur

quote:

tek yolu optik bağlantı ile bağlamak 5.1 için. eee onun içinde dijital decoder lazım yada dahili decoderli bir ses sistemi tabi.

aynen.

o yüzden arkadaşa yazdım "hiç arama böyle bir çevirici" diye.çünkü muhakkak vardır diye düşünüyor insan belki kendisi de tırmalayacaktı benim gibi,vaktini boşa harcamasın diye uyarayım dedim.

teknolojiyi nasıl da taksit taksit satıyorlar ama .....

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.