Şimdi Ara

VGA switch

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni xbox360 sahibi birisi olarak sormak istediğim birşey var. Xbox360'ı hdtv veya lcd tvm olmadığı için Lcd monitörde kullanıyorum, haliyle pcye geçmek için zırt pırt kablo sök-çıkar olayı var. Bunu önlemek için yani bir switch kutusu gibi bişi sayesinde kablo tak-çıkar yapmadan xboxtan pcye geçmenin yolu nedir? bu switch nerden bulunur? Detaylı olarak anlatırsanız sevinirim. Monitörde dvi çıkışı da var fakat ayrıca kablo masrafı yerine switch almayı uygun gördüm.

• kusuruma bakmayın birşey sorucam

lcd monitöre bağlamak için ne lazım xbox'ı, dvi girişi var, dvi-vga dönüştürücüsü var
  • vga kablosu alman gerekir monitöre bağlamak için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KırıkKılıç

kusuruma bakmayın birşey sorucam

lcd monitöre bağlamak için ne lazım xbox'ı, dvi girişi var, dvi-vga dönüştürücüsü var

eğer xboxunda hdmi varsa hdmi-dvi kablo ile bağlayabilirsin.Birisi bana bunun için hdcp ye gerek olmadığını söylemişti
  • quote:

Orjinalden alıntı: asdfg_1453

quote:

Orjinalden alıntı: KırıkKılıç

kusuruma bakmayın birşey sorucam

eğer xboxunda hdmi varsa hdmi-dvi kablo ile bağlayabilirsin.Birisi bana bunun için hdcp ye gerek olmadığını söylemişti

oyunlarda hdcp sorun olmaz ama dvd film falan izlemek istediginde monitorde hdcp destegi yoksa goruntu alamazsn
  • beni soru kaynadı böylece
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozuma

Selamlar;

Yeni xbox360 sahibi birisi olarak sormak istediğim birşey var. Xbox360'ı hdtv veya lcd tvm olmadığı için Lcd monitörde kullanıyorum, haliyle pcye geçmek için zırt pırt kablo sök-çıkar olayı var. Bunu önlemek için yani bir switch kutusu gibi bişi sayesinde kablo tak-çıkar yapmadan xboxtan pcye geçmenin yolu nedir? bu switch nerden bulunur? Detaylı olarak anlatırsanız sevinirim. Monitörde dvi çıkışı da var fakat ayrıca kablo masrafı yerine switch almayı uygun gördüm.

Hocam ben yazlıkta 2 girişli VGA Switch ile kullanıyorum Xbox'ı. Ben bilgisayar satıcısından almıştım(sipariş üzerine getirdiler). Sen de bilgisayarcıları gezersen büyük ihtimalle bulursun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Markası falan var mı bunun veya ismi ne olarak geçiyor GG'de bir kaç kutu var ama emin olmadan da almayı düşünmüyorum. Başka bişi çıkarsa üzülürüm =)
  • Hocam bendekinde Klavye ve Fare'de bağlanıyor. PC'deki klavye ve fareyi bağladım bende. PC'deki klavye fare portundan güç alıyor switch. Xbox'tan gelen VGA kablosunu bağladım sadece 2. girişe. Rahatça çalışıyor alet... Neyse hocam bendekinin markası EDK mıydı yada onun gibi birşeydi işte
  • Piyasada birçok vga çoklayıcı var ve çözünürlüklere de bakmak gerekiyor. Fakat karar veremiyorum alıp almamak konusunda. Şöyle bir alet varmış eğer bulabilirsem en iyisi bu olcak;

VGA switch
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.