Şimdi Ara

Hdmi to vga kullanan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İ5 4460
    H81m p33
    8 GB ram
    600w 80+ Highpower

Sisteme yakın zamanda ekran kartı alacağım. Kart olarak nitro ya da referans sapphire rx470 düşünüyorum ancak monitör vga girişli :( aslında çoğu zaman 82 ekran LG televizyona hdmi ile bağlarım ancak bu her zaman uygun olmuyor. Şimdi ben ekran kartını inceledim. Dvi-d var kartta ancak dvi-d to vga dönüştürücüler çoğunlukla çalışmıyormuş ve çok pahalı. N11 de hdmi to vga dönüştürücü var 11 liraya. Yorumlar olumlu ama birde forumun yorumunu alayım dedim. Biraz uzun oldu ama yardımcı olan herkese teşekkürler

N11 linki : http://m.n11.com/hdmi-to-vga-kablo-cevirici-donusturucu-goruntu-P52882405?cid=604001&gclid=Cj0KEQjw57W9BRDM9_a-2vWJ68EBEiQAwPNFKzr8FMf6krkh5ghI3t6f42_yQNhoiHSY0lI7VFQlR78aAoRR8P8HAQ&gclsrc=aw.ds

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Merhaba , ben de sizin gibi VGA monitör sahibiyim . Ekran kartını almadan önce DVI to VGA bir dönüştürücü almıştım ama meğerse aldığım DVI 24+5 pin (DVI-I) , karttaki ise 24+1 pin (DVI-D) imiş. Ben bunu kartı kasaya taktıktan sonra farkedince , artık 5 dakika bile bekleyecek sabrım da kalmadığı için hiç internete bile bakmadan koşarak en yakındaki mağazaya gidip bulabildiğim ilk Herhangi bir şey to VGA dönüştürücüyü aldım. Tabi kendisi HDMI to VGA oluyor. Yani bunların ucuzu makbul müdür , pahalısının ne artısı vardır , altın uçlu olunca ne kadar farkeder gerçekten bilemiyorum ama sizin linkteki 11 lira bana biraz ucuz geldi. Aldığım altın uçlu DVI to VGA bile 18 liraydı sanırım , şu anda kullandığımın linki ise aşağıda . Herhangi bir sorun yok , eskiden ekran kartımda da VGA desteği vardı o zaman neyse şu anda da o , ne eksik ne fazla , herhangi bir sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. Bulabildiğiniz aşağı yukarı iyiye benzeyen , fazla ucuz olmayan fazla pahalı da olmayan bir şey almanızı öneririm . Bu arada bunların bazıları HDMI'dan aldığı sesi de iletme desteğine sahip oluyor benim kullandığımda olan gibi , bazılarında da sesi direk anakarttan alıyorsunuz herhangi bir destek olmuyor , ben ikisini de denedim teknik olarak bir fark varsa da anlaşılabilir olduğunu düşünmüyorum. Şimdiden kolay gelsin.

Link :http://www.vatanbilgisayar.com/sl-hvs12-hdmi-to-vga-audio-cevirici.html

• HDMI to VGA Kullanıyorum çift monitör kullandığım için 15 tlye almıştım bende kargo bedava gg'den sıkıntı yok gayet iyi çalışıyor
  • @afrogs08 hocam mesajınız için teşekkür ederim. Alttaki arkadaşın mesajını okuduğumda aklıma şöyle bişey geldi. Arkadaş ucuz ürün almış siz pahalı. Ancak ikisininde fotoğrafları aynı hatta bütün ilanlarda aynı. Bu durumda sadece marka payı ve vatan fiyatları yüzünden yüksek fiyat bence. Kalite olarak aynı gibi duruyor.

@1231243 hocam bende o ürünlerden birini almayı düşünüyorum. Zaten daha ekran kartını almadım. Muhtemelen kurandan sonra alırım. Yardımlarınız için teşekkürler.

Diğer arkadaşlardan da yorumları/deneyimleri bekliyorum

• hocam ben bu urunu kullaniyorum hem uydu hem de pc icin cok uygun ayrica ses aktarimi da yapiyor. kesinlikle tavsiye ederim.

http://www.vatanbilgisayar.com/sl-hvs12-hdmi-to-vga-audio-cevirici.html#genel-bakis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim beklemeye tahammülüm olmadığı için ve yanlış aldığım diğer çeviriciyi iade etmem gerektiği için vatandan almıştım,biraz da pahalıya geldi.Aynı şekilde herhangi bir şey fark edeceğini düşünmüyorum, kafana yatan bir şeyi alıp geç çok üzerinde durma. Neticede kablodur yani hayati bir öneme sahip değil baktın temassızlık yapıyor veya çalışmıyor gidip yenisini alırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tr.duman

hocam ben bu urunu kullaniyorum hem uydu hem de pc icin cok uygun ayrica ses aktarimi da yapiyor. kesinlikle tavsiye ederim.

http://www.vatanbilgisayar.com/sl-hvs12-hdmi-to-vga-audio-cevirici.html#genel-bakis

Hocam monitörde ses çıkışı olmadığı için ses çıkışı özelliğine ihtiyacım yok. Ben daha ucuz çözümlere yönetmeyi düşünüyorum. Yorumunuz için teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • anladim hocam kolay gelsin...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.