Merhabalar bende FW460J modelini almış bulunuyorum ancak bir sorum olucak. Görüntü kalitesini arttırmak için yapmamız gereken ayarlar varmı yoksa bu hali en ideal olanı mıdır ? İndirdiğim 1080p filmlerden maximum verimi aldığımı düşünmüyorum da şuan. Şimdiden teşekkürler.
Kullandiğin FW-460 serilerinde zaten FULL-Hd Görüntü kalitesi var sen nesini beğenmedin anlayamadım?,indirdiğin filmle alakalı olabilir belki .
Filmlerle de alakalı olabilir tabii ama bana full hd gibi gelmdi şuanki görüntüleri.. Belki performans artışı için yapılabilecek ayarlar vardır diye düşündüm.
Dostum , full HD özelliği var ama HDMI çıkışını kullanarak , LCD tv 'ye filan bağladığında alırsın ancak. Ekran çözünürlüğü 1600*900 senin modelin.full HD 1920*1080 dir .
arkadaşlar selam,
6 ay önce vatan bilgisayardan aldığım sony vaionun ekranında beyaz lekeler farketmeye başladım. tamamen gri veya açık renk ekranda belli oluyor.Siyah ekranda seçilemiyor. neden kaynaklanıyor olabilir?
bu garanti kapsamına girer mi?
teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme