Şimdi Ara

VGN FZ-31M YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu laptopu almayı düşünüyorum bugün Ankara'da bir sürü sony shop'u arayıp fiyat sordum ortamala peşin fiyat için 2100 ytl öneriyorlar fiyat iyi geldi ama hangi sony shoptan alayım deneyimi olanlar yardımcı olabilirse iyi olur.

Bir de gold.com.tr'de aynı ürün %20 indirimle 1996 ytl'den satılıyor açıkçası bu siteye pek güvenemedim bu sitedeki vaiolarda sony eurasia garantisi var mı emin değilim telefonları da cevap vermiyor Ankara'da gold'un mağazsı yok o yüzden netten alcam alırsam.

Simdidten Tesekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: spideronurxxx

Arkadaşlar bu laptopu almayı düşünüyorum bugün Ankara'da bir sürü sony shop'u arayıp fiyat sordum ortamala peşin fiyat için 2100 ytl öneriyorlar fiyat iyi geldi ama hangi sony shoptan alayım deneyimi olanlar yardımcı olabilirse iyi olur.

Bir de gold.com.tr'de aynı ürün %20 indirimle 1996 ytl'den satılıyor açıkçası bu siteye pek güvenemedim bu sitedeki vaiolarda sony eurasia garantisi var mı emin değilim telefonları da cevap vermiyor Ankara'da gold'un mağazsı yok o yüzden netten alcam alırsam.

Simdidten Tesekkürler

Arkadaşım ben imzamdaki laptopu golddan aldım daha evelde ordan bir sony almısdım,bir sıkıntım olmadı cok şükür,teknoloji birazda şans işidir unutma,%20 indirim önemli bir rakam.Bende %20 indirimli kampanyadan aldıım notebook'umu.

• walla şansa pek inanmıorm ben abi k.bakma da mrk ettim eurasia garantili miydi gold'dan aldığın bilgisayar??
  • Evet eurosa garantili.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toshiba Satellite A300-15M
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.