Şimdi Ara

vguard'dan anlayanlar acil yardım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşyerimizde serverda vgurad diye bir kart takılı 12 kameramız var ve chateauxp diye bir program kullanılıyor.işyerinde bütün pclerde program var ve rahatlıkla izleyebiliyoruz ayrıca kart vgtp://ipno/kamera numarası yazınca kamerayada bağlanmayıda destekliyor ama buda sadece işyerinde oluyo işyerinde herhangi bir pcde vgtp://ipno/kamera numarası bunu yapınca şifreyi girdikten sonra kamera media playerden açılıyor ama nedense eve gidip aynı şeyi yaptığımda şifreyi giriyorum ve error can't connect to remote server bu hata çıkıyor internet interneti olan bir kç pcde daha denedim hep hata sadece şirketteki pclerde şe yarıyor sebebi nedir nasıl düzeltebilirim ilgi ve alakanız için şimdiden teşekkürler...

• iş yernideki ip sabit olup olmadıgına
    bak birde modemde port açman gerekiyor iş yerinde açman dogaldır yerel ag üzerinden açtıgın içindir
  • işyerindeki ip sabit port açtım ama yönlendirme felan bilmiyorum vguardın biges diye sitesinde 4 tane port 48100 48101 48103 5001 bunları açmamızı söylüyor bende açtım ama bir işe yaramadı açtıktan sonra ne yapmalıyım
  • Selam.http://www.biges.com/FAQvguard.asp adresini bir incele.karşılık gelen ayarlar yapılımı pc(server)de sonra bildir tekrar bir kontrol edebiliriz.Olmadı seni biges teknikle kontak kurduracağım.Hangi ildesin.
    teknik@ercmarine.com dan da yazabilirsin.
  • birde vguard kartların modelini verirmisin.3 tane 4lümü bir 4lü bir 8 limi yoksa 2 sekizlimidir.buna göre yönlendirmek isterim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL YARDIM ARKADAŞLAR
    15 yıl önce açıldı
    Acil yardım laptop !!!!!
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.