VIA VT82C694T ANAKARTLA SU AN CELERON 1000 KULLANIYORUM. ANAKARTI DEĞİŞTİRMEDEN KULLANABİLECEĞİM EN YÜKSEK İŞLEMCİ HIZI NEDİR ? BU KONUDA BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLARIN YARDIMLARINI BEKLİYORUM.
Aynı anakarttan ben de kullandım.Biosun ve işlemcinin elverdiği ölçüde o/c yapabilirsin.Mesela ilk önce biosa gir ve ufak ufak işlemcinin FSB hızını arttır ama sanırım agp/pcı kilitleme bu anakartta yok onun için fazla o/c abanma ekran kartını eline alabilirsin.Chipsetin i815 olsaydı daha iyi olurdu senin için.
quote:
Orjinalden alıntı: HYUGA
Aynı anakarttan ben de kullandım.Biosun ve işlemcinin elverdiği ölçüde o/c yapabilirsin.Mesela ilk önce biosa gir ve ufak ufak işlemcinin FSB hızını arttır ama sanırım agp/pcı kilitleme bu anakartta yok onun için fazla o/c abanma ekran kartını eline alabilirsin.Chipsetin i815 olsaydı daha iyi olurdu senin için.
ben o anakartla marksı biostar dı 132 fsb de 1 sene kullandım ekran kartın nvidia ise sorun yok ayrıca işlemcim celeron 1100 en yüksek kullanabileceğin celeron 1.3 Ghz veya p3 1.3 Ghz ama celeron 1100 hiçte fena olmuyo 132 Fsb de