Şimdi Ara

Vİcdanınızı bilin!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gerek oyunda olsun gerek forumlarda olsun yaptınız seyi yapmamış gibi yanlıs olduğunu soylemek bizi kandırabilir ama vicdan sahibiyseniz sizi kandıramaz.Ben x de oyuncuyum ve inanın görüdğüm haksız olsada tüm okculara içimden küfür eder hale geldim.selam verdinde alasım gelmez hale geldim.mutlaka bir kaypaklık yapıyorlar.70 ustude dahil.bir insanın oyundaki amacı eğlence değilse hırs yada kah.... lik ise o insan bazı ahlak değerlerini silmiş demek benim için.Erkek adam kötü söz söyletecek sey yapmaz gerçekde olsun oyunda olsun korur anasının adını.cocuksa zaten beladır laf anlamaz.Lütfen anne dediğiniz baba dediğiniz insanların şeref haysiyetini gerçekdede bu oyundada koruyun ve onlara laf etiricek sırf oyunda kazanacağınız boş şeyler için satmayın.siz dürüst oynarsanız ornek olursunuz.bu sitede yaptığı hileleri övünerek yazan kisiler hiçmi bilmezler küfür yediklerini yazılmasada buraya?oyunda allah kitap sövenler sebepsiz emeğinizi zayi etmek isteyenler yokmu?var diyorsanız vicdanızı sorgulayın ve lütfen sizde oyle seyler yapıyorsanız vazgeçin.kendini büyük göstermeye çalışıp oyunda çocukluk yapanlar ne yapılır ne denir öğrenemedim bir türlü.ama siz siz olun sadece sizde emeği geçen ailenize laf etirici hareketler yapmayın.zor değil.oyunda çok değerli kişiler var.sizi slota görünce giden rahatsız etmeyen.ukalalık yapmayan kişiler var ornek alın.ama bu yazımda sunu biliyorumki genç kuşak cok bu oyunda ve bu yazıyı okumamışlardır belkide.okuyan buyukler varsa oyunda bildiğiniz çocukların hatalarına müdahale edin lütfen ki oyunda seviye sağlansın.oyun yöneticileri birşey yapmıcaklar hileye ve sahtekarlığa ama siz oynanır oyun istiyorsanız bir yazı dahi olsa çaba gösterin uyarın çevrenizi lafınızı dinleyen kişilerse.Eleştirenede yazımı anlamayanada teşekürler.İyi geceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhkorhan -- 23 Aralık 2008; 3:43:11 >

• Güzel bir deneme olmuş.Tabi ki Deneme insanların hür fikirlerini yansıtır.Ancak ya bu adam Hile kullanıp vicdanıyla oynuyorsa,zevk için oynuyorsa?Hatta en kötü ihtimal para kazanmak için oynuyorsa?İlla ki onun ailesine laf etmek mi gerekiyor?Bu kısmı biraz tuhaf geldi;Ancak diğer kısımlara katılıyorum...
  • Genelde biz türk milleti sinirlendimiz zaman once küfür sonra saldırmak yada dövmek gibi hasasyetimiz oldunu düsünüyorum.genelde küfür edilir ve bende etirici hareket yapılmamasını anlatmaya calıştım.küfür etmek hele ki bir anadır bir babadır bizlerin annesi babası gibi cocuğu ne yaparsa yapsın küfür tasdiklencek birsey değil.oyunu ne amaçla oynarsak oynayalım saygı göstermek zorunda oldumuzu düsünüyorum ama anlayan az kisi var oyun içerisinde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.