Bildirim
VİCE CİTY Gerçek bir şehir miydi ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
En azından google earth ile vice city üstten görünümünü oyundaki harita görünümüyle karşılaştırırsan anlarsın, gta neden bu kadar geç çıkıyor sanıyorsun? Bir şehri oyuna çevirmek kolay mı? -
-
vc, scarface baz alınarak yapılmıştır.scarface de miami'de geçiyor. -
miami florida ocean drive googleda aratın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: moondalina
En azından google earth ile vice city üstten görünümünü oyundaki harita görünümüyle karşılaştırırsan anlarsın, gta neden bu kadar geç çıkıyor sanıyorsun? Bir şehri oyuna çevirmek kolay mı?
Yaptım yapmadım değil zaten minimize edilmiş halimidir? Diye de bir savda bulundum, dikkat ettiysen,
Ve Felsefe yapılması için değil,gören,bilen hatta gezen arkadaşların açıklık getirmesi için yazdım konuyu
Özellikle Malibu Kulubüne çok baktım netten hani varsa gerçekteki resmini göreyim diye pek bi sonuç alamadım.Tabi buda oyunun bayındırlık tarafının hayal ürünü olduğu sonucna yaklaşan bir şey oldu
-
Ben Miami referans alınarak yapılmış diye biliyordum -
Gercekse silahlanip oraya gidelim araba calip dukkan soyup gorev yaparak yasariz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kucuk Haiti -
Bu resim herşeyi anlatıyo. -
ozaman biz buraya gitsek heryerini ezbere biliriz yıllarca orda yaşıyormuş gibi -
-
-
oyunların insanlar üzerindeki etkisi ister istemez sordurtuyor -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hashashim
Bu resim herşeyi anlatıyo.
vay be eski vice city anılarımı hatırladım şimdi.. -
Demek gercekmis hic aklıma gelmezdi gidip orayı gezmek istedim simdi. -
Oyundaki en çok ziyaret ettiğimiz cadde. -
Grafikler iyi olsaymış birde o zaman vah halimize Oyundan çıkmazken ne hala gelirdik -
Benzer içerikler
- epic games kuyruğa alındı hatası
- rdr1 pc
- cs 1.5 bot silme
- assassin"s creed 1 türkçe yama
- crysis 3 crack
- valorant hesap açma
- cs2 fps arttırma
- resident evil 9
- call of duty modern warfare 2 sistem gereksinimleri
- cs2 wallhack kodu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X