arkadaşlar ekran kartından kaynaklandığından şüphelendiğim; java scriptlerde veya film izlerken seste bir vıcırtı oluyor.. driverları da güncelledim ama sonuç negatif ne yapabilirim.. gerçekten insanı çok rahatsız ediyor.. ekran kartım nvida 16mb...
ses girişini kontrol et girişte veya hoparlorun ucunda elektriklenme kısa devre fln olabilir
yok abii yaa o konuda eminim başka bir şey olmalı...
askkalp +1 olmadı ses driverları ve codeclerden kaynaklanabilir .ekran kartı yapmaz öle bişi. kolay gelsin geçmiş olsun
bende de vardı ööle bişey.. çok ilginç ama ses kartından olduğunu anlamıştım... awe 64 gold diye eski bir ses kartım vardı....bir arkadaşta da aynı problem vardı.. onunki daha ilginç.. voltajlar dalgalandıkça seste cızırtı oluyordu... garip ama gerçek :)
bu arada forum başlığını okuduktan sonra 1-2 dakka falan yerde yuvarlandım da gülmekten.. abi vıcırtı ne yaa ?? insan cızırtı falan yazar...
ups e bağlımı
BENDEDE AYNI SORUN VARDI HOPORLORUN SES KARTINA GIRIS KISMI YERINDEN HAFIF OYNAMIS OTURTTUM YERINE DUZELDI BIRDE BASLAT CUBUGUNDAKI SES DENETIMINI AC ORADA MIC VEYA GEREKSIZ SEYLERI KAPATIP AC BIR DENE ONLARDA ETKILIYEBILIYOR KOLAY GELSIN
ses kartının ömrü dolmuş arkadaşım girişleri bi kontrol et olmazsa eğer driver update yap
yok arkadaşlar hepsini denedim olmuyor... fakat ekran kartının eski sürücülerini yüklediğimde daha az yapıyor..
ayrıca başka bir ses kartı denedim ondada aynı sorun oluyor..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme