ironi falan yok hocam başımı belaya mı sokacaksın < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
VİCTA'NIN YAPTIĞININ ÇOK ÇABUK UNUTULMASI (2. sayfa)
-
-
hocam haklı derken ironi yapmadınız mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
he evet ben ilkokul kısmına ironi dediniz sandım
yok. ben niye başınızı belaya sokucam ki anlamadım?
boşver hocam salla gitsin
victa kanka tıp yazman güzel ama bunu uplamadan edemeyeceĞİMVSVXLXBKREYŞLKHUREGŞTLKYKWDZRTHULKŞGEWU54ŞLKHRKUGERLŞT54YUHŞLRTUERTŞLYHRU
-
ETHŞO4IRUMEŞWRLKUHŞLKBGEWRYŞLKHUGRTŞLKUTTYHYŞLKRTU5YH KİM ALDI KAFASINI HAHAHAHAH İMZA KAŞE MÜHÜR ÖĞRENCİ İŞLERİNE SÖYLE ÇIKIŞINI YAPSIN
-
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
victanin yanindayim
-
Olm böyle bir başlık mı vardı ? Niye uplandı :D?
Öte yandan ne dediysem iyi demişim arkadaşlar. Gelin ortamı görün. Bebe dolu her yer. Bir tane eleman yurdumun önüne arabayla geldi haşat ettim lavuğu. İt köpek dolu yani anlayacağınız yanlış değildi. Bir de ben o cümleleri öngörülerimle yazmıştım buraya geldim daha kötüymüş.
Bugün arkadaşla yaptığımız fikir danışıklı sırasında geçen bir kesit. %100 haklı adam. Bunlar şaka değil ben buraya gelip "cyberbully" mantığıyla hareket etmiyorum. Gerçek hayatta düşüncelerim neyse onu yazıyorum. Bunun da yalan olmadığının işin içinde olan herkes farkında.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X