|
KYK'da kalmayın.
Arkadaşlar tek önerim maddi durumunuz el verdiğince KYK'da kalmayın. Bu sene bölümümden yurtta kalan herkes sabahından uyanıp kütüphaneye gitme çabasındaydı ve bu çok yorucu... Konfrosuz... Eğer önceki eğitim hayatınızda yurtta kalmadıysanız ayrıca tıp vesaire gibi yoğun çalışma gerektiren bir bölüm okuyorsanız paraya kıyıp eve çıkın. Taşradaysanız kesin çıkın zaten fiyatlar ucuz.
Bölümümdeki herkesin aynı katta olmasına rağmen (başka bölümlerden insanların olmaması tabii ki bir avantaj) ben fazlasıyla zorluk çektim ki tıp gibi bir bölümde en önemli şeylerden biri de deşarj olabilmektir ama bunu 4 kişilik , özel yaşam alanınızın 3m kare olduğu bir yerde başaramazsınız.
Düşünün ki o gün modunuz düşük , biraz yalnız kalıp kafanıza göre şarkı dinlemek istiyorsunuz. Yurda geldiniz ve gördünüz ki 3 tane daha hemcinsiniz yatakta yatıyor. Biri reels kaydırıyor diğer 2 si gülüyor muhabbet ediyorlar. Sizin tek yapabileceğiniz şey aşağı inip kafanızı dinleyebilmek olacaktır , başka hiçbir şey mümkün değil.
Bu örneğin haricinde (kendi tecrübemden) diyelim ki alkol almayı seviyorsunuz , sigara kullanıyorsunuz(bunun için her zaman aşağı inmeniz gerekiyor) , partilemek istiyorsunuz o gece saat 2 de barınma ihtiyacınızı karşılayacağınız yere dönmek istiyorsunuz , tuvalet-banyo için sıra beklemek istemiyorsunuz , güzel yemekler istiyorsunuz ama yurdunuz şehre çok uzak ve yemekhanenin yemeklerinden kurt çıkıyor ?? , gay bir kat görevliniz var ?? , üst katınızdan geceleri gülüşme sesleri geliyor (şikayet şansın var ama yatağa kafanı koymuşsun kim uğraşır) , oda arkadaşınızın (larınızın) kafa yapısı size uymuyor ve sinir bozucu ...
vesaire vesaire bir sürü sadece 9 aylık KYK hayatımda yaşadığım şeyler bunlar. Bu yurt meselesi yüzünden 3 ayımı şehir dışında geçirdim. Laboratuvarlardan kalma pahasına o yurda gitmedim. Durumu siz anlayın "benim açımdan"
Esenlikler.
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 18
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.789 (Bu ay: 344)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 11 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar Genel Sohbet