Şimdi Ara

Yerleştirme puanıyla devletten özele yatay (tıp)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Şehirden sıkıldım ve muhtemelen sınıfta kaldım. 2. sınıfım yatay geçiş yapmak istiyorum. %100 burslu şekilde yerleştirme puanımla İstanbul'da bir özel üniversiteye geçiş yapmayı düşünüyorum (23'te 15.700 yaptım) . Bu mümkün mü yoksa burslu geçişin imkanı yok mu?

Ayrıca Üsküdar veya İstün tıpı nasıldır?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Cırt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yarı dönemde nasıl kaldıgına kanaat getirdin

• noobodynow kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk kurulum 46 2. kurul 37,5 ortalamam şu an 42 falan. Son kurulumuz zaten nöroloji. Öte yandan bu kurul da 1 aydır toplasan 1 saat disari cikmisimdir ama buna rağmen 60 falan alırsam geçmiş olsun. Ne motivasyon kalır ne bir şey.

Kas - kardiyo kurulundan 42 ortalama yapan adam da zaten ürogenitalle GİS kurulundan yırtsa 70 yapar (yırtsam da olmayacak gibi şu an) nöroloji??? Birkaç üst dönemle konuştum ve gerçekçi olmalarını istedim. "Nörodan 60 anca..." dediler. Ki mantıklı da.

Şunu da düşünmek lazım ki 1 ay bu kadar yorulunca bile dün stresten dişimi gıcırdatıyordum , önümdeki 5 ay hadi %10 ihtimal olsa da başardım diyelim... 1 seneyi kazandım diye mi sayarım o mentalle kaybettim diye mi bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: MyNam3IsVicta

Hocam ilk kurulum 46 2. kurul 37,5 ortalamam şu an 42 falan. Son kurulumuz zaten nöroloji. Öte yandan bu kurul da 1 aydır toplasan 1 saat disari cikmisimdir ama buna rağmen 60 falan alırsam geçmiş olsun. Ne motivasyon kalır ne bir şey.

Kas - kardiyo kurulundan 42 ortalama yapan adam da zaten ürogenitalle GİS kurulundan yırtsa 70 yapar (yırtsam da olmayacak gibi şu an) nöroloji??? Birkaç üst dönemle konuştum ve gerçekçi olmalarını istedim. "Nörodan 60 anca..." dediler. Ki mantıklı da.

Şunu da düşünmek lazım ki 1 ay bu kadar yorulunca bile dün stresten dişimi gıcırdatıyordum , önümdeki 5 ay hadi %10 ihtimal olsa da başardım diyelim... 1 seneyi kazandım diye mi sayarım o mentalle kaybettim diye mi bilmiyorum.
    Ha varsa tanık olduğunuz 40 ortalamadan nöro GİS ürogenital kurullarından 60'a çıkaran , okumak isterim.

• MyNam3IsVicta M kullanıcısına yanıt
    dönem 2 değil de dönem 1de 36 alıp toparlayan gördüm. ama bizim okulda nöro komitesi dönem1de mesela. yani imkansız değil ama zor tabii ben de bu kadar düşük olmasa da tir tir titriyom kalcam diye. bence full salmaktan daha iyidir elinden geleni yapmak. final falan daha çok kredili mesela hic olmadi finali de baya kasarsın

• bi de özelde sınıfta kalınca bursun kesilmiyo mu o nası olcak özelde kalmış olmuyosun ama kalmış olarak gidiyosun mesela

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hacettepe tıp yatay geçiş
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Hocam imkansız değilse de çok zor. Sen de biliyorsun işte ortalaman benimkinden cok yuksektir belki 10-15 puan ama yine de stres oluyor haklı olarak. Çünkü 55 ten asagisini cevirmek bile cok zor. 1. sinifta ben de yaptim öyle bir şey 59,51 le geçtim sınıfı. Ama 42 ortalama hem de 2. sinif falan zor.

Onu ben de bilmiyorum. Sonuçta ben yatay geçiş yaparsam özel okul bana 5 dönem verecek. Detaylarını bekliyorum insanların ben de.

• quote:

Orijinalden alıntı: MyNam3IsVicta

Onu ben de bilmiyorum. Sonuçta ben yatay geçiş yaparsam özel okul bana 5 dönem verecek. Detaylarını bekliyorum insanların ben de.
    Sağlık ve teknoloji (istün) 3. sene okuldan atıyormuş mesela bursu kesmiyormuş.

• Dolaşımdan 37 alıp kalan komitelerde 70'in altına düşmemiştim finalden de 54 alıp geçmiştim. Final ortalamayı mahvetti ona üzüldüm ama öyle ya da böyle geçmiştim yani imkansız değil hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam çalışın benim de ortalama 45 yani ama çalışan kalmaz sınıfta. Bundan sonrası önemli.

• Eğer özel okulun bir uygulaması yoksa pahalıya geçebilirsin. Sanmıyorum ama geçebileceğin okullara sor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.