Şimdi Ara

Victor G701 (Aktif İnceleme Geldi) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
6
Favori
8.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • isinma konusunda sorun yok demissiniz. ne kadar sure zarfinda denediniz ayrica pil omru ne kadar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ne bilim ben ya adamı

isinma konusunda sorun yok demissiniz. ne kadar sure zarfinda denediniz ayrica pil omru ne kadar ?

Oldukça üzün süre denedim hocam sıkı bi oyuncu sayılırım yük altında 2 saati aşkın tam ölçüm yapmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Sniper-

quote:

Orijinalden alıntı: ne bilim ben ya adamı

isinma konusunda sorun yok demissiniz. ne kadar sure zarfinda denediniz ayrica pil omru ne kadar ?

Oldukça üzün süre denedim hocam sıkı bi oyuncu sayılırım yük altında 2 saati aşkın tam ölçüm yapmadım.

benim icin onemli olan isi derecesi ve pil omru :)

• Bu akşam sipariş verdim. Yarın yahut perşembe günü gidip teslim alıcam. Vakit bulabilirsem bende bir inceleme yayınlayabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Geltuzat

Bu akşam sipariş verdim. Yarın yahut perşembe günü gidip teslim alıcam. Vakit bulabilirsem bende bir inceleme yayınlayabilirim

şimdiden hayırlı olsun.

ısınma ve pil ömrü hakkında sizden de yorumlarınızı bekliyorum

• g701 inceleme=http://www.notebookchec...-Notebook.113909.0.html
    g501 inceleme=http://www.notebookchec...-Notebook.114329.0.html
    burdan karsılastırabılırsiniz resimleri var. g701 in kasasına kaba diyorlar ama benım tank gibi durusu daha çok hosuma gıttı onu sipariş verdim
  • stalker-190e kullanıcısına yanıt
    g701 inceleme=http://www.notebookchec...-Notebook.113909.0.html
    g501 inceleme=http://www.notebookchec...-Notebook.114329.0.html
    resimleri linklerde mevcut karsylastyrabylyrsynyz. g701 kasasyna kalyn kaba dyyorlar ama benym hosuma tank gyby durusu gytty verdym syparisi
  • Açıkcası acaip derecede memnunum hocam gerçekten verdiğim tek bi kuruşa şuan pişman etmedi.Özellikle ısınma açısından bu derdi çeken biri olarak acaip derecede memnunum.

G501 ile G701'in kasa farkını ise @Victor Gaming Machine hocama sorsak daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Sniper- -- 12 Ağustos 2014; 23:43:38 >
  • G501 ile G701 arasındaki en önemli fark aslında kalınlık. G701 biraz daha kalın G501'e göre çünkü GDDR5 GTX 860M soğutması gerekiyor ki bu GPU 7nci seride 256 Bit GTX 770M performansına denk ve soğutması için P500 kasanın (Çift fanlı) kullanıldığı bir platformdu.
    Kasa özellikle GTX 860M i limitlerine zorlamak için bu şekilde biraz kalın ama öteki taraftan 2nci disk slotu, 3ncü bellek slotu ve 80WH pile de sahip. Dolayısı ile kalınlık zengin özelliklerle dengelenmis diyebiliriz.

G501 - ki bunun W500 modelini ben de kullanıyorum - G701 e göre çok daha taşınabilir. Daha ince bir yapısı var. Isınma problemi GTX 850M gibi bir grafik işlemci beslemesine rağmen yok. mSATA SSD ile yapılandırılabiliyor, full HD LED panel 62WH pil, Intel Wireless ile G701 e benzer sekilde yapılandirilmis.

İki modelde ısınma sorunu yok. Açıkçası ben G501'i 31 saat tam yük altında biraktim AIDA64 ile. Test sonuçlarını forumda bulabilirsiniz. Kasa üzerinde ısınma tabii ki belirli bölgelerde ILIK ve ILIK üzeri hissedilebiliyor ama hepsi bu. G701 de sadece mazgal üzerinde tam ortada hissedebilirsiniz ama G701 konfigürasyonu gereği sıcaklık olarak daha yükseklere çıkar ama sorun yaratmaz. Oyunlarda vs.de uzun süreli kullanım ile zorlayamazsınız ancak sentetik benchmarklarla olur.

Özellikle ısı konusunda endişelenmeniz gereksiz her iki modelde de.

• Victor Gaming Machine kullanıcısına yanıt
    Bilgi için sağolun hocam.
  • İnceleme yayında

Malum üniverste hazırlıkları yurt burs telaşı tatil ailevi meseleler derken ancak vakit bulup incelemeyi paylaşabildim arkadaşlar sorularnız isteklerininz paralelinde incelemeye eklemeler yapmaya çalışıcam. Şimdiden değerli yorumlar için teşekkür ederim.
  • -Sniper- kullanıcısına yanıt
    Fan sesini duymak isteriz Teşekkürler, gerçekten güzel bir inceleme olmuş. Herkes böyle bir inceleme bekliyordu.
  • R1D1 kullanıcısına yanıt
    Tabiki hocam

ilk kısımda fan son devirde dönüyor sonra hoparlör %40 ses seviyesindeyken kayda devam ediyorum. An itibariyle Joyturk dinlerken kaydettim

ses kaydı (tıkla) [:-)]
  • Eline sağlık hocam, iyi olmuş

Bununla birlikte 2 tane g701 incelemesi oldu sanırım. Birisi bütün incelemeleri(g301-501-701 vs) tek bir konu altında birleştirse araştıranlar için de çok rahat olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avatar78 -- 20 Ağustos 2014; 23:08:52 >
    Sağolun hocam elimizden geldiğince yapmaya çalıştım olur inşallah almadan ürün hakkında kullanıcı yorumlarını duymak iyi oluyor. Her model için olsa keşke.
  • -Sniper- kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler uğraştığın için hocam. Son devirde dönmesine gerek yok değil mi sistemi fazla zorlamayacak bir oyun oynarken? Oldukça rahatsız edici çünkü bu League of Legends gibi bir oyun oynarken ses kapalı olsa rahatsız edici olur mu? Yurtta kullanıcam, oda arkadaşlarım rahatsız olur mu
  • R1D1 kullanıcısına yanıt
    yok hocam ben control centerdan bilerek son devre getirp kaydettim. Lolde devreye girmez yani rahat olun
  • quote:

....

Selamlar, inceleme için çok teşekkür ederim. 2500 lira civarında bir bütçe ile bir oyun notebooku almak istiyorum. Bu incelemeniz olmasaydı victor markasını hiç göz önünde bulundurmayacaktım. İncelemenize bakılırsa, bu da büyük bir kayıp olurdu. Sormak istediğim şey, sizin bilgisayarınızın toplam kaç lira tuttuğu ve taksit imkanı ile kaça yükseldiği. Seçtiğiniz sistem gayet hoşuma gitti. Aynısından almak isterim. Cevabınızı bekliyorum.
    Not: Yanlış mesajı alıntılamışım, çok özür dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Domatesli Makarna Sosu -- 21 Ağustos 2014; 12:25:31 >
  • Domatesli Makarna Sosu kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkür ederim.Bilgisayar normalde 26000 küsür tuttu ama 9 taksit yapınca vade varkı ekliyolar 2772tl civarında bişey oldu toplamda.

Hpcam rica etsem mesajınızı değiştirip alıntıda olan uzun kısmı .... seklinde değiştirin görüntü kirliliği olmasın boşu boşuna.
  • quote:

Yorumunuz için teşekkür ederim.Bilgisayar normalde 26000 küsür tuttu ama 9 taksit yapınca vade varkı ekliyolar 2772tl civarında bişey oldu toplamda.

Hpcam rica etsem mesajınızı değiştirip alıntıda olan uzun kısmı .... seklinde değiştirin görüntü kirliliği olmasın boşu boşuna.

Alıntı hatam için tekrar özür dilerim. Hallettim sanırım onu. Sizin sistemin aynısını ayarlayınca victor.com.tr de taksitle beraber 2880 küsür (tam hatırlayamıyorum, daha fazla olabilir ama daha az değil) gibi bir meblağ çıkıyor. Bunun nedeni nedir? Bir de notebooktan gayet memnunsunuz sanırım. Kullanıcı tecrübelerinize göre notebookun en problem çıkaran tarafı sizce nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Domatesli Makarna Sosu -- 21 Ağustos 2014; 12:32:11 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.